Kocamın Göbeği Çok Seksi

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.024
36
hamdi-alkan-in-esi-kocamin-gobegi-cok-seksi-7501474_x_9163_300.jpg

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan ile Nisan 2014'teİtalya'da dünya evine giren Selen Görgüzel, eşinin göbeğini çok seksi bulduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatil yapan çiftin romantik hallerinden çok Hamdi Alkan'ın kiloları konuşulmuştu.

"BANA GÖRE TÜRKİYE'NİN EN YAKIŞIKLI ERKEĞİ"

Kilolarıyla başı dertte olan olan Alkan'ın bu yaz kendini iyice saldığı dikkatlerden kaçmamıştı. Eşinin kilolarından memnun olduğunu söyleyen Görgüzel, "Bana göre; Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Hamdi." diyor.

selen-gorguzel-kocamin-gobegi-cok-seksi-7501474_1012_m.jpg

GÖBEK EŞİME ÇOK YAKIŞIYOR"

Posta'ya konuşan Görgüzel sözlerini şöyle devam ettirdi: "Göbek eşime çok yakışıyor. Seksi duruyor. Bana göre, Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Hamdi. Kocamı hiç kimseye, hiçbir şeye değişmem."

hamdi-alkan-in-esi-kocamin-gobegi-cok-seksi-7501474_7008_m.jpg

İnsan sagligi icin zayiflar yine zayiflar, imkan var para var. Hic mi tipine desenine bakmiyorsun be adam! Berbat gozukuyorsun. Gaza gelme :cool:

bu kadın .. markanın sahıbı ile yaşadı ve dunyayı gezdi,ne oldu ise evleencek ayrıldı,bir gün hamdi alkanla gördüm şok oldum,öle bir adamdan ayrlınca şoka girdi sanırım dıye düşündüm,bazı kadınların özgüveni yoktur,eziklerden hoşlanır yanı kendınde aşağı görürler ve onları parmağında oynatmak için,bütün bunlar onları tabiri,mesela admaı daha paspal gıydırır,gzü açılmasın fılan fılan,bu durum öle bişey,aklı sıra dıyordurki kimse bakmaz kocama,

Geçen yıl Bozcaada'da görmüştüm ikisini
çok suratsız bir adam yemek yerken yanına biri geldi zorla fotoğraf çektirdi
kadın hoş gerçekten aşkın gözü kör demek ki

X