Kocamin gözünde

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar...
Bugün fark ettim ki ben kocamın gözünde patlamaya hazır bomba gereksiz kaprisleri olan olayları büyüten bi tipim.asamadigimiz bi konu var çünkü ne zamn açıksa ben hemen savunmaya geçiyorum ve esim her ne derse desin uyuz oluyorum... esim akşam eve gelir gayet neşeli hatta bana da takılır kendince eğlence anlayası değişik.. ama ben bazen sürat asiyrm o da hep miysin diyor....ve fark ettim ki insanların yanında da esimin yaptığı şakalara aşırı tepki veriyorum bugün bi arkadaşıda vardı yemek yitirdik esim saka yapıyordu ben yine gereksiz tepki verdim galiba neyse biz esimle başbaşa kaldık sonra bana önemli bişey anlattı brn yine celallendim ve esime bizim evlilivimizi anca bu konu sonlandirir dedim(( bana gore obemli esime gire gereksiz sadece mecburi olan bi durum )))metrobusteydik esimde kızdı burası yeri değil böyle bi laf icin dedi biraz nerde ne konuşacağına dikkat et ben sana güzelce anlatıyorum dedi...eve geldik..ben kocamin gözündeki bu durumumu değiştirmek istiyrm..neler yapabilirim

Sorunun farkindasin esinde soylemis ne yapmani gereksiz tartismalara girme alinganlk yapma.Hakikaten metrobus sorun tartisma yeri degil.

Eşine neden bu kadar öfkelisin?
Sinirlendiğinde kolunu ısır. :kahve:
Adamı hayattan soğutcan yoksa.
Sogutmus bile olabilirim çünkü eskisi gibi değil önceden yorgunluktan ölsede akşam ece gelir yürüyüşe cik ar bi kahve içerdik..simdi asker arkadaşı gibiyiz..kendinde bazen laf arasında diyor sen kavgalarınla benide çileden cikardin

Sogutmus bile olabilirim çünkü eskisi gibi değil önceden yorgunluktan ölsede akşam ece gelir yürüyüşe cik ar bi kahve içerdik..simdi asker arkadaşı gibiyiz..kendinde bazen laf arasında diyor sen kavgalarınla benide çileden cikardin
Evli kalması bile mucize inan.
Her an kavga eden surat asan insan çekilmez.

hayata baktıgınız pencere mi farklı? ona göre komik size göre değil, ona göre önemsiz size göre önemli felan..

Asıl anlaşamadığınız konu nedir yazmadığın için derdin pek anlaşılmıyor.
Eşin bu konu hakkında laf sokacak şakalar mı yapıyor ? Şaka diye laf sokmaya ben de tahammül edemem.

Evli kalması bile mucize inan.
Her an kavga eden surat asan insan çekilmez.
Ve suan esim bildiğiniz ödün oldu hep onu suçluyorum ama sanırım bende de var hata... ben pek işve cilve yapmam bazen o gayet neşeli saka yapar ama ben sürat aşınca onunda modunu dusuruyrm

Asıl anlaşamadığınız konu nedir yazmadığın için derdin pek anlaşılmıyor.
Eşin bu konu hakkında laf sokacak şakalar mı yapıyor ? Şaka diye laf sokmaya ben de tahammül edemem.
Yok esim o konuyu açmaz bile. Şakaları herkesin yaptığı gibi gerçi bazen deli ediyor ama mesala akşam eve gelir benimle uğraşır küçük çocuk gini bende pek hoslanmam

Back
X