kocamın hareketleri:(

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
eşimle 3 senedir evliyiz çocuğumuz olmuyor.(konu açmıştım bununla ilgili) konu şu ben kavgadan sonra yanıma gel küs uyumayalım diyorum o ise hep susar hiç birşey yapmaz. ne zaman ben niye böyle yapıyorsun hep ben ilk adımı atıyorum diye başladığımda özür dierim ben zaten konuşacatım falan der...

bu konu çok sıkıcı. çünkü sustuğunda ben konuşmadıkça o konuşmuyor hiç birley yapmıyor.
özel gün kavramı yok. ben niye sen bana hediye ALMIYORSUN dediğimde küstüğümde ertes, gün alır gelir sonra ene aynı...sevdiğini başkasının yanında katiyen belliş etmez soğuk davranır..tatillerde ben ailemin yanında biraz uzun kalırım o bir iki gün kalır kendi ailesinin evine gider...ben her gün aramasını beklerim ama o da yok. ben arayınca arar. yani ben biraz daha burada kalayım desem hiç karşı çıkmaz memnun bile olur. kusura bakmayın ama cinsel arzuları da aynı ayarda. hiççç ısrarcı değildir...
kendimi değersiz hissediyorum bu hareketler yüzünden çok kere de dedim bunu. ama aynı tas aynı hamam...

bunlar ayrılmak için yeterli midir. bazen çok kızıyorum .
ha merhametlidir.olgundur.sorululuk sahibidr vsss. ama şu huyları yok mu ömür törpüm valla.

karakteri bu sanırım...
bir şeylerle sürekli onu itelemeli, yap, yapma diye yönetmelisiniz...

çok yorucudur haklısınız ..

Allah Allah, adam kötü biri değil sanki, ama çok mu içine kapanık? Sevgisiz büyümüş, kendini ifade etme de sorunları mı var?

Hep planı yapan siz olsanız, atıyorum sinema, dışarda yemek, yürüyüş gibi, size ayak uyduruyor mu? Ortak paylaşımlarınızda mutlu gözüküyor mu?

ha merhametlidir.olgundur.sorululuk sahibidr vsss. ama şu huyları yok mu ömür törpüm valla.
Canim benim esimde sizinkinden farki yok diyebilirim farkli cozum arayin hemen bosanma olayini gecin bosandiniz diyelim tekrar evlendiniz bu esinizden farklimi olacak erkeklerin çoğu odun yada benimki öküz Fazla ilgidende olabiliyor bazi insanin yapisida farkli olabiliyor.

bunlar asla ayrılık sebebi olamaz sakın böyle düşünmeyin ortada sadece ilgisizlik ve ihmal var (bu da evlendikten sonra bir çok erkekte oluşuyor) bunun için bence biraz önlemler alabilirsiniz mesela siz küçük süprizler hazırlayın en sevdiği arkadaşlarını eşleriyle birlikte çağırıp güzel vakit geçirmesini sağlayın cinsellik için değişik küçük süprizler (fantezi giyim vs) yapabilirsiniz yani aşkı canlı tutmaya çalışmak ama çok fazla üstüne de düşmeden

Nerden tutsan elinde kaliyor , Küstugunde sende konusma takma hatta gerekirse gunlerce konusma , belki ozaman akli basina gelirde ne yaptigini anlar ve kendiliginden gelir konusur ..

Cinsel konuda konusmalisin yani birseymi rahatsiz ediyor kendisini yoksa zatenmi boyle , bunlari kendisiyle acik acik ciddi bir sekilde konusmazsan sebebinidr asla ogrenemezsin ..
Belkide huyu budur .. eger sonradan degismediyse tabii ..

Nasıl çekiyorsun bu adamı ya. Sende aynı şeyleri yap. Hiç üstüne düşme umursamaz ol. Birde böyle dene. Seni kaybetme sinyali ver ona.

Eğer bu adam başından beri böyleydi ise , kabullenmen gerekiyor. ha yok sonradan böyle davranmaya başladıysa bişeyler anlamını yitirmiş demektir. Eşini en iyi sen tanırsın, bu ilişkiyi canlandıracak güç senin elinde.. Baktın denedin gerçekten olmuyor, akışına bırak madem..:KK51:

eşimle 3 senedir evliyiz çocuğumuz olmuyor.(konu açmıştım bununla ilgili) konu şu ben kavgadan sonra yanıma gel küs uyumayalım diyorum o ise hep susar hiç birşey yapmaz. ne zaman ben niye böyle yapıyorsun hep ben ilk adımı atıyorum diye başladığımda özür dierim ben zaten konuşacatım falan der...

bu konu çok sıkıcı. çünkü sustuğunda ben konuşmadıkça o konuşmuyor hiç birley yapmıyor.
özel gün kavramı yok. ben niye sen bana hediye ALMIYORSUN dediğimde küstüğümde ertes, gün alır gelir sonra ene aynı...sevdiğini başkasının yanında katiyen belliş etmez soğuk davranır..tatillerde ben ailemin yanında biraz uzun kalırım o bir iki gün kalır kendi ailesinin evine gider...ben her gün aramasını beklerim ama o da yok. ben arayınca arar. yani ben biraz daha burada kalayım desem hiç karşı çıkmaz memnun bile olur. kusura bakmayın ama cinsel arzuları da aynı ayarda. hiççç ısrarcı değildir...
kendimi değersiz hissediyorum bu hareketler yüzünden çok kere de dedim bunu. ama aynı tas aynı hamam...

ve yine de çocuk yapmak istiyorsun?

tatlım bence işin içinde olduğun için dışardan bakamıyorsun. Yani bu kadar büyütme kafanda bazı erkekler öyledir cinsel olarak.bu normal kimisi için.bende tek sorun bu anlattıklarından yola çıkarak eşiniz ne yapıcağını bilmeyen tiplerden.siz hediye istediğinizde alıyorsa mesela demek ki başka zaman aklına glmiyordurbilerek yaptığından değil yani. küstüğünüzde konuşucaktım diyormuş mesela hiç tepkide vermeyedebilirdi aman sende diyedebilirdi. yanı demem o ki umursamaz değil sadece düşüncesiz biraz. kendi ailesinin yanına gitmesinide bu kadar önemsemeyin çünkü rahat edemiyor olabilir bu çok normal. sadece bu dedikleriniz arasında aramaması normal değil ama sizi unuttuğundan değildir o da aramayı akıl edemediğindendir. var böyle erkekler can çıkar huy çıkmaz demişler.sizde hassassınız ben gibi anlıyorum sizi ama zamanla tatlı dille birazda olsa düzelebilir diye düşünüyorum.

Benim merak ettigim bir sey var. Tatillerde ailemizin yanındayiz demissiniz ya.
Asil sebep bu olmasin? Insan tatilde neden ailesinin yanina gider ki? Gidin beraber bir tatil yapin. Illa Deniz olacak degil. Farkli sehirler farkli kulturler görün.
Ya benim esim cok ama cok nadir izin yapar, o da 1 gun. yakin şehirlere gider gezeriz Yine de..
Beraber vakit gecirip yeni seyler ogrenmek bence aşkı daha da arttiriyor.. Bundan sonra böyle yapin bence. ..

X