Merhabalar, 5 aylık evliyim eşimle tanışarak bir süre konuşarak evlendikTandığım süre boyunca ne bir kavgamız oldu ne de bir kötü söz.Aynı evin içerisine girdikten sonra (Kayınvalidemler üst katımda )tartışmalar herşeyime yorum yapmalar beni kısıtlamalar basladı.Şiddet”ten korkuyordum kocam tartışma esnasında sesimi kesmek için boğaızımı sıkarak basladı.En son yüüzme tokat atarak seviyeyi yükseltti.Bende 1 hafta boyunca annemerlde kaldım o arada dilde pişman olduğunu dile getirip tehditler savurmaya basladı.Annemlerden İstanbul”a mesleki eğitimim olduğu için direk geldim.Ben istanbul”a geldikten sonrada benden izin almadan nasıl gidersin ben senden boşanacağım sen benım sözümü dinlemedin bunun bedelini ödeyeceksin senin ailen bunun bedelini ödeyecek gibi sözler savuruyor.Mağdur olan benım travma yasayan benım halen daha benım suclu oldupumu kendimden izin almadığımı söylenip duruyor.Kendisine daha bir şans vermeyi düşünen ben şuanda bunlarla karşılaşıyorum.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bana fikir verebilirmisiniz ?