Kocamın hatalarını kabullenmemesi :((

Bana daha yanıma gelip kendini affettirmen lazım seni öyle kolay da affetmeyeceğim vss gbii söylemlerde de bulunuyor
Bence hiç oralı olmayın. Cevap vermeyin. Çocukta yok, boşanın. Dönerseniz daha çok eziyet edecek maalesef.

Evet çalışmalı ama bazı erkekler izin vermiyor mesela benim eşimin tek kabul etmediği şey çalışmam konusu çok istiyorsan evde çocuk bak der. Tek çocuk büyüdüm hep el bebek gül bebek büyüttü okuttu rahmetli annem çalıştırmadı beni ben nasıl çalıştırırm annemin emanetisin der burda ki annem dediği kişi benim rahmetli annem. Çalışıtsam anneme ihanet edeceğini düşünüyor mesela bu erkeğe kızılır mı? Ayrıca zengin filan değiliz bu arada ama anneme saygısını nasıl yok sayabilirim?
gerçekten bu bahaneye inandınız mı. Birileri sizi birbirine amenet ediyor sizin özgür iradeniz dışında kararlar veriyor sonra siz bununla avunuyorsunuz öyle mi.

gerçekten bu bahaneye inandınız mı. Birileri sizi birbirine amenet ediyor sizin özgür iradeniz dışında kararlar veriyor sonra siz bununla avunuyorsunuz öyle mi.
Pardon izin mi almam gerekiyordu sizden? Yoksa aile yapımı, eşimin karakterini benden daha iyi mi biliyorsunuz? Haddiniz olana yorum yapın, forumlarda soru soranlara mesela bana değil! Sen kimsin benim ölmüş annem için, eşim için birileri diyebiliyorsun o hakkı sana kim verdi hadsiz cahil!!!

Son düzenleme:
Back
X