Merhabalar herkese. Esimle olan bir sorunundan bahsetmek istiyorum.Esim serbest meslekle ilgili çalışan ortalamaya göre yüksek sayilabilecek gelirli biri. Ama sürekli memnuniyetsiz. Neden piyasa böyle? Aslında çok kazanmiyoruz. Sermayemiz eriyor diye sürekli yakınan biri. Sürekli sukretmesi için telkinde bulunan, motive eden ben ne yazık ki bazı zamanlar hal ve hareketlerinden olumsuz etkileniyorum. Enerjim kalmiyor, kendimi kötü enerjiyle dolmuş hissediyorum. Küçük şeylerden bile mutlu olan bir insanim. Evlenmemiz daha yeni sayılır. Evde sürekli iş mi konusulur. Motivasyonumu yitiriyorum. Moralim bozuluyor sürekli onu motive ederken. Düşünüp şöyle bakiyorum adam akıllı birlikte bile olmuyoruz. Tum hevesimi kaciriyor. Genel hali sürekli beklentisi yüksek olduğu için memnun olmayan bir insan haline geldi. Hayata karşı çok sabırsız. İnsan sürekli motive ederken kendini bir bakıp umutsuzluklar içerisinde bulabiliyor. Bu hali beni çok mutsuz ediyor , zaten hayat yeterince zor içim karariyor. Sizce ben mi çok abartiyorum cabuk mu demotive oluyorum
Son düzenleme: