Kocamın herşeyi ertelemesi, sabrım kalmadı artık!

İşte onların da ne kadar para isteyeceği meçhul, üstümde o kadar olmazsa mahçup olurum diye çağıramıyorum tamirci. Klozet vs.

İşte saatin pilini değiştirme, çöp atma vs. ıvır zıvır işleri ne yapayım? Yaa sucu gelip suyu bırakıyor ya antreye, onu alıp mutfağa taşımıyor. Soğuk su içemiyorum o alacak da dolduracağım da... Ben de bakkaldan gidip 1 lt soğuk alıyorum ta ki mutfağa gidene kadar damacana :mad: 1 kere pompayı taktım antredeyken su. 2 gün öyle kullandım al artık şunu mutfağa, gelen giden var dedim. Neymiş bu sefer de yerde sürükleyemiyormuş ağzı açıkmış ya... Valla yüreğim tükendi artık.
20 lt suyu da kucağına kaldıramıyor bu adam? Ya sen nasıl erkeksin diyeceksin, hakketmiş.

Bu arada evde mutlaka acil durum için bir 500 Tl falan bulundurun, hamilesiniz siz.

Arkadaşın yorumu da güzel; ben olsam parasını alır, ampül değiştirdi diye 200 Tl elektrikçiye vermekten gocunmazdım. Benim sinirlenip üzülmem batmıyorsa, giden parası batsın adama.

Benim Eşimi anlatmışsınız. Kendisinin en nefret ettiğim huyudur. Ertelemek!!!! Ve ben kaçkez sinir krizi geçirdim bu huyları yüzünden. Evin erkeği benim resmen.

Bagura bagira agla :halay: deliye bagla.Bi sorunumuz icin denedim.Pskologa gidicem iyi degilim dedim.Ise yaradi valla :KK53:

Sen de ütü yemek temizlik yapma, sorarsa bahaneler bul yarına de sürekli. Biraz çıldırsin belki anlar paşa

Bir adette bende mevcut bu türden. Tam 6 aydır çamaşır makinesinin hortumnu değiştirrcek "haftasonu".

Bunlarin cinsi ayni canim bende de var aynısı.
Sinir krizi geçirip aglatana kadar yapmaz.benim krizlerden sonra yapar ama verdigi o gerginlik sonrasi yapmasi da benim için anlam ifade etmiyor. Yani olan yine bize oluyor. Ha kafaya takmamak lazim diyorsun o da olmuyor. Çözümü yok ben de bulamadım

Aşırı can sıkıcı bi durum bebeğim çok üzgünüm malesef bunun çaresi yok odun adam odun oluyor en iyisi işini kendin göreceksin :110:

Back
X