• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ihanetini yakaladım :(

Cikolata35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
106
33
13
37
Siz adına ne dersiniz bilmiyorum ama bence bu bir aldatma...
Kocam faceboktan birsuru kız isimleri aratmış.yani tanıştığı kızlara faceden bakmış.özellikle bir kıza sürekli bakmış nişanlıyım bile..evlendik hamileyim ozamanlar Bende rastgele gördüm facede arama motorunda çıkıyor.sorduğumda özür diledi sadece meraktan dedi seni aldatmadım filan.ben doğum yaptım aradan 1 sene geçti ama hala unutamadım.o kızlara hangi duygularla baktı.benim yerime koydumu bakarken.ben ona çok güveniyordum yani hic yapmaz diyecegimiZ bi insan..ben onun icin bütün erkek arkadaşlarımı bile sildim.okuldayken benimle ilgilenen erkeklere dönüp tek kelime etmeden yürüdüm hiçbirine pas edemedim başka kız olsa nerden görecek takılalım filan der.ama ben ona haksızlık olur vicdanım kabul etmedi hemen evime gidiyordum..simdi öyle bakmıyor ama benim ona güvenim yokoldu.acaba hala öylemi dir bakiyormudur kızlara bendemi eksiklik war diye düşünmekten rüyalarında hep başka kızlarla görüyorum nasıl unutabilirim nu sewgimu azaltıyor her geçen gün.konuyu açtığımda çok sinirleniyor geçmiş diyor..sizce nasıl silicem kafamdan yardim edin

siz onun için bütün erkek arkadaşlarınızı silerseniz maalesef olacağı budur, ipleri onun eline veriyorsunuz. yapmayın hanımlar, zaten olgun bir insan karşısındakinden bunu istemez. bunu ancak gücü elinde tutmak isteyen yapar, güçlü olan da her şeyi yapar.
sosyal varlıklarız tabi ki karşı cinsten arkadaşlarımız olacak. tabi sürekli kız/erkek isimleri aratmaktan bahsetmiyorum.

siz onun için bütün erkek arkadaşlarınızı silerseniz maalesef olacağı budur, ipleri onun eline veriyorsunuz. yapmayın hanımlar, zaten olgun bir insan karşısındakinden bunu istemez. bunu ancak gücü elinde tutmak isteyen yapar, güçlü olan da her şeyi yapar.
sosyal varlıklarız tabi ki karşı cinsten arkadaşlarımız olacak. tabi sürekli kız/erkek isimleri aratmaktan bahsetmiyorum.

+1

İnsan kimse için kendinden vazgeçmemeli.

Sil açma konuyu takipte kal aldatma yok erkek Milleti herseye bakıyor unut gitsin

Birinci olarak bence sürekli bi konuyu açıp aklına dusurmeyin

İkincisi de gerçekten merak etmiş olabilir internet işte elinin altında riski yok (gibi) yani aldatma deme bence içine dert etme

sizde ciddi bi takinti haline gelmis bu durum.
arattigi kisiler eski okul arkadasi olabilir ,is arkadasi olabilir , normal arkadasi olabilir...neden bu kadar uc dusunuyorsunuz ?

Aradan bir sene geçmiş . Niye hâlâ geçmişte yaşıyorsunuz ki ? Onu anlamadım. Güvenemiyorsan açıkça konuş gerekirse ayril. Yoksa da unut bebeğinle ilgilen

Hata etmişsiniz hiç sesinizi çıkarmadan takipte kalacaktınız ta ki aldatılıp aldatılmadığınızdan emin olana kadar.bu aldatma mı değil mi tartışılır ama eşinizin horoz ölür gözü çöplükte kalır moduna geçtiğini gösterir.konuyu kapatın hiç oralı olmayın ama çaktırmadan takip edin.sonra ona göre tavır takının.

Ben de buna aldatma demenin biraz fazla olduğunu dusunuyorum ama su da var ki böyle durumlarda yapılan hatanın büyüklüğü karşıdakine hissettirdiği şey ve verdiği zararla ölçülür. Yani mesela çok rahat, sosyal, böyle durumları takmayan bir eşi olan kişi bunu yapsa hiç sorun değildir ama kafaya takan hassas yapısı olan birinin eşi aynı durumda hatalıdır çünkü eslerimizi zaaflarını bilerek seciyorsak hassasiyeti göstermek de sorumluluğumuzdur. Bu yüzden esin hatalı, bunun seni ne kadar etkilediğini ona net biçimde ifade et. Bir daha yapmasın. İnsanı şüpheler içinde yaşatmak kadar büyük acımasızlık yoktur

Evet ben çok hassasım..aldatma sayılmaz ama ben öyle kotu oldum ki.yani neden baktı.özellikle birtanesi kaç sefer bakmış.boyle merak olurmu.beni sevdiğini biliyorum ondan eminim..kadın olarak kendimi çirkin hissettim öyle olmasa gözü bende başkasını görmezdi merak etmezdi..oyuzden bir kadın aldatilinca ne hissederse bende onu yaşadım.benim yerime kendinizi koyarsaniz sizde üzülürdünüz.ve huy edindiyse bunu yine bakar güzel bi kız görünce.ooff çok üzgünüm.galiba bilinçaltına yerleşmiş bu benim

Taze .oka sinek konmaz diye bir tabir vardır.
Olay anında bir özürle tamam deyip susup aradan yıl geçince yapamıyorum demek ne kadar doğru?
Kardeşim o anda yapacaksın ne yapacaksan.
Sen kafanı kaldırmıyorsun ama adam kaldıracak yeri buluyor.
Bu kadar tavizden sonra ne bekliyorsunuz ben anlamıyorum.

Eşiniz 1 sene öncesi mi baktı kızlara yoksa şimdiki zaman dilimindemi baktı.

Back
X