- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi Cikolata35
1-başka kız olsa nerden bilecek takılalım demez. Edep yalnızca sizde değil sonuçtaSiz adına ne dersiniz bilmiyorum ama bence bu bir aldatma...
Kocam faceboktan birsuru kız isimleri aratmış.yani tanıştığı kızlara faceden bakmış.özellikle bir kıza sürekli bakmış nişanlıyım bile..evlendik hamileyim ozamanlar Bende rastgele gördüm facede arama motorunda çıkıyor.sorduğumda özür diledi sadece meraktan dedi seni aldatmadım filan.ben doğum yaptım aradan 1 sene geçti ama hala unutamadım.o kızlara hangi duygularla baktı.benim yerime koydumu bakarken.ben ona çok güveniyordum yani hic yapmaz diyecegimiZ bi insan..ben onun icin bütün erkek arkadaşlarımı bile sildim.okuldayken benimle ilgilenen erkeklere dönüp tek kelime etmeden yürüdüm hiçbirine pas edemedim başka kız olsa nerden görecek takılalım filan der.ama ben ona haksızlık olur vicdanım kabul etmedi hemen evime gidiyordum..simdi öyle bakmıyor ama benim ona güvenim yokoldu.acaba hala öylemi dir bakiyormudur kızlara bendemi eksiklik war diye düşünmekten rüyalarında hep başka kızlarla görüyorum nasıl unutabilirim nu sewgimu azaltıyor her geçen gün.konuyu açtığımda çok sinirleniyor geçmiş diyor..sizce nasıl silicem kafamdan yardim edin
2-yapmaz diyeceğimiz Adam değilmiş ki nişanlıyken yapmış bunu. Rabbim size adamın yüzünü göstermişte siz görmek istememişsiniz
3-yıllar önce kabullendiğiniz seyi bugün günden yapmaya Hakkı'nız olduğunu düşünmüyorum