• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ihanetini yakaladım :(

yapmayın etmeyin, hem kendinize hem kocanıza, bakmıştır merak etmiştir art niyeti yoktur, az güvenin eşinize kendinize de eziyet etmeyin boş yere aldatmamış adam.

Eski esimi ilk tanidigimda bana hep soyle derdi ben capkindim ama seni tanidiktan sonra capkinligi biraktim.. inandimmi hayir tabikide.. annesi desen oglumun pesinden kosan kiz cok kapinin onunde davul caldirayimda evlendigini gorsunler pesini biraksinlar dedi.. hatta bi keresinde annesiyle kizlarla ilgili konusuyorlardi.. gecenin bi vakti kadinin bi tanesi eski esime sosyal medyadan mesaj atti.. okuyacagim dedim okutmadi kim bu dedim evli bayan arkadasim dedi ve sirf benim okumamam icin mausu kirdi pislik bunada eyvallah dedim ..hepsini izledim teker teker onlardan habersiz agzimi acmadim nasil olsa mahkeme icin delil toplamam lagzimdi dedim ve sustum kiskanc bi yapiya sahip degilimdir inceldigi yerden kopsun dedim .. daha bunlar neki benim kizim olursa aynn benim gibi kasar olurda dedi yani migde kalmadiki bende .. ayrilma karari aldim.. meger eski esim subyanci kari kiz pesinde kosan bir tipmis.. ve bin beterini yapti resmi olarak bosanmadan baska bir bayandan gayri mesru cocugu oldu mahkeme uykuda hic bisey farketmemisler.. yapmaz dedigim her ne varsa yapti.. iyikide bosanmisim cocugum olmadan.. ADALET YOK .. simdi konu sahibi arkadasim kendi yasadiklarimdan ornek verdim.. esinizin tabiki yaptiklari yanlis siz takipte kalin elinize delil gecsin..
Benim yaşadığım hiçbirşey mis.senin nekadar kötü hissettiğini anlıyorum.gerçi senle alakası yok 4 dörtlük olsan do o adam şerefsizin önce gideniymis.anasına bak oğlunu al cinsinden.anası da marifetmiş gnu anlatiyo.cahillik çok kotu

Umarım tekrarlamıyordur.bidaha görürsem diye korkuyorum çünkü bidaha affı olmaz yemin etti..

bence çok abartıyosunuz, ne aldatması ya allah aşkına :) Ben de bazen sıkıntıdan boşluktan bir sürü kişiye bakıyorum öylesine. Ne var bunda?

Ya benimkide ayda 1 bakmış.yani başına gelen bilir be.de artik takmamaya çalışıyorum unutursam böyle üzülmem
Benim erkek arkadaşım da onunla güzel bir gün geçirmiştik eertesi sabah açmış bakmış o çok üzmüştü beni hala o soruya cevap bulamadım bazen o kurcalıyor kafamı

Faceden kizlara bakmak aldatma olsa idi kk daki butun kadinlar aldatiliyor olurdu bence. Her erkek eski sevgilisi olsun eski hoslandigi olsun muhakkak ki faceden aratmistir. Ben bundan abartilcak birsey goremedim. Ama bunun 1 defayla sinirli kalmayip devamli olmasi o zaman tabi ki supheli bir durum olur. Gecmis gitmis. Bence cok takintilisiniz.

Benim erkek arkadaşım da onunla güzel bir gün geçirmiştik eertesi sabah açmış bakmış o çok üzmüştü beni hala o soruya cevap bulamadım bazen o kurcalıyor kafamı
Anlıyorum kim olsa üzülür ben zaten sewdigumu çok kıskanırım çıldırdım deli gibiydim :KK45::KK62:

Klasik olacak ama eğer fiziken aldatamıyorsa olmayan beyinleriyle aldatıyor bu erkek milleti ! Fiziken aldatamıyorsa ya parası yoktur yeterince ya zamanı yoktur o yüzden canım kısaca erkek denilen mahlukatın yazılımı bu yapacak birşey yok :63:

Klasik olacak ama eğer fiziken aldatamıyorsa olmayan beyinleriyle aldatıyor bu erkek milleti ! Fiziken aldatamıyorsa ya parası yoktur yeterince ya zamanı yoktur o yüzden canım kısaca erkek denilen mahlukatın yazılımı bu yapacak birşey yok :63:
Zaten beyinleri olsa gül gibi karılarından başkalarını gözü görmez :21:

Seninki bakmış sadece bizimki yazmışta neyse o konuya girmeyeyim.En soğudum,nefret ettiğim erkek tipi.Siz baksanız ne tepki verecekti

Siz adına ne dersiniz bilmiyorum ama bence bu bir aldatma...
Kocam faceboktan birsuru kız isimleri aratmış.yani tanıştığı kızlara faceden bakmış.özellikle bir kıza sürekli bakmış nişanlıyım bile..evlendik hamileyim ozamanlar Bende rastgele gördüm facede arama motorunda çıkıyor.sorduğumda özür diledi sadece meraktan dedi seni aldatmadım filan.ben doğum yaptım aradan 1 sene geçti ama hala unutamadım.o kızlara hangi duygularla baktı.benim yerime koydumu bakarken.ben ona çok güveniyordum yani hic yapmaz diyecegimiZ bi insan..ben onun icin bütün erkek arkadaşlarımı bile sildim.okuldayken benimle ilgilenen erkeklere dönüp tek kelime etmeden yürüdüm hiçbirine pas edemedim başka kız olsa nerden görecek takılalım filan der.ama ben ona haksızlık olur vicdanım kabul etmedi hemen evime gidiyordum..simdi öyle bakmıyor ama benim ona güvenim yokoldu.acaba hala öylemi dir bakiyormudur kızlara bendemi eksiklik war diye düşünmekten rüyalarında hep başka kızlarla görüyorum nasıl unutabilirim nu sewgimu azaltıyor her geçen gün.konuyu açtığımda çok sinirleniyor geçmiş diyor..sizce nasıl silicem kafamdan yardim edin

Erkeklerle iletişim kurmak ille aranda bir şey olacak anlamına gelmiyor. Seninki gördüğü her kıza kötü gözle bakıyorsa sana ondan böyle müdahale etmiş zaten. Senin de cahilliğine gelmiş uymuşsun aklına. Bundan sonra kendni ve insanları daha iyi tanımaya anlamaya odaklan.

Back
X