Kocamın ilgisini nasıl kazanırım

tugce nur al

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2023
5
3
1
32
Selam kızlar son zamanlarda eşimle çok uzaklaştık kendisi çok yoğun çalışıyor erken gidiyor geç geliyor işten bende akşama kadar çocukla ilgileniyorum akşam olunca ikimizde uyuya kalıyoruz yorgunluktan.. Çocuk olduktan sonra ayda bir kez birlikte olduk hep ama oda belki.. Doğum sonrası kilo veremedim ben hala 8 ay oldu biraz verdim ama önceden fiziğim çok düzgündü ne giysem yakışırdı bakan dönüp bir kere daha bakardı şimdi ise kiloluyum ve eski kıyafetlerim olmuyor kendime yeni şeyler alamıyorum çocuğun masraflarından biraz geçim sıkıntıda yaşıyoruz. Kaşlarımı bile çok nadir aldırıyorum önceden sürekli bakımlı gezerdim eşim artık beni beğenmiyor gibi hissediyorum çünkü hiç ilgi göstermiyor süreli elinde telefon yüzüme bile bakmıyor. Bi arkadaştan farkımız yok sadece film fln izliyoruz. Ama ben eskisi gibi bana ilgi göstersin istiyorum zayıflamak istiyorum ama daha çok bunalıma giriyorum ve yiyorum ne yapabilirim ?

Paradoks gibi başlık. Zaten ilgisini kazandığımız adam olur kocamız ama neyse.
Bence doğum sonrası klasik psikolojik sıkıntılar bunlar. Muhtemelen emziriyorsunuz da. E kilolar anca gider daha ne olmuş.
Sağlıklı beslenin hem süte yarar hem kilo verirsiniz. Yakında bebiş ayaklanır peşinde koşarken de gider o kilolar.
Vakit buldukça da kendinize iyi hissettirecek şeyler yapın. Siz mutlu olun önce bi.
Kocanız da anne-bebek ikilisinde dışarda kaldığı için geri çekilmiş olabilir. Bebek düzen bozar Biraz.Toparlarsınız başka sorun yoksa. Birbirinize vakit ayırın, ona isteklerinizi söyleyin, o da birşeyler yapsın.

Gece gece ne yazdım ama...
Uyku yok, kafa dağıtmaya gelmiştim.

Paradoks gibi başlık. Zaten ilgisini kazandığımız adam olur kocamız ama neyse.
Bence doğum sonrası klasik psikolojik sıkıntılar bunlar. Muhtemelen emziriyorsunuz da. E kilolar anca gider daha ne olmuş.
Sağlıklı beslenin hem süte yarar hem kilo verirsiniz. Yakında bebiş ayaklanır peşinde koşarken de gider o kilolar.
Vakit buldukça da kendinize iyi hissettirecek şeyler yapın. Siz mutlu olun önce bi.
Kocanız da anne-bebek ikilisinde dışarda kaldığı için geri çekilmiş olabilir. Bebek düzen bozar Biraz.Toparlarsınız başka sorun yoksa. Birbirinize vakit ayırın, ona isteklerinizi söyleyin, o da birşeyler yapsın.

Gece gece ne yazdım ama...
Uyku yok, kafa dağıtmaya gelmiştim.
Amaç o zaten maksat sohbet olsun varsa bilgi edinmek tecrübe kazanmak

bence o desin ben bu kadını nasıl mutlu edebilirim diye. size kıyafet bile almıyor

Evet. Kadini bakimli, hoş görmek isteyen erkeğin o imkanlari saglamasi lazim.
Bakici mi lazim ayarlayacak, spor salonuysa spor salonu, kiyafetse kiyafet alinacak.
Parasiz olayim karim kaş bile aldiramasin ama evde manken isterim . 🙄

Ha maddi durum olmayan herkes bakimsiz gezmiyor bunu demek istemiyorum yanlis anlaşilmasin ama biraz da eşiniz düşünmeli bazi şeyleri konu sahibi.

Kafanızı ve kendinizi toplamaya ihtiyacınız var. Rutin, ev, bebek, temizlik, yemek sizi bi hayli kırmış görünüyor. Kendinize alan tanıyın öncesinde. Mesela bebeğiniz artık ek gıdaya geçmiştir. Bırakın babası baksın siz biraz dışarı çıkın sosyalleşin. Biraz ona sorumluluk verin dışarı çıkın böylelikle ilgisini kazanmış olursunuz. Sürekli sizi arayacaktır canım eşim nerdesin diye 😀 arada yapın bunu kendine gelsin kral ;)

Evet. Kadini bakimli, hoş görmek isteyen erkek o imkanlari saglamasi lazim.
Bakici mi lazim ayarlayacak, spor salonuysa spor salonu, kiyafetse kiyafet alinacak.
Parasiz olayim, ama karim manken olsun. 🙄

Ha maddi durum olmayan herkes bakimsiz gezmiyor bunu demek istemiyorum yanlis anlaşilmasin ama biraz da eşiniz düşünmeli bazi şeyleri.
evet kesinlikle. böyle çok yüz vere vere ondan sonra tepeye çıkarlar. bir kadın asla erkeğin ilgisini çekmeye çalışmamalı.. doğaya bakın hep erkek dişiyi etkilemeye çalışır.

evet kesinlikle. böyle çok yüz vere vere ondan sonra tepeye çıkarlar. bir kadın asla erkeğin ilgisini çekmeye çalışmamalı.. doğaya bakın hep erkek dişiyi etkilemeye çalışır.
Haklısınız ama erkeğinde etkilemeye çalısması için karşıdakinin ilgi çekici olması lazım.Düşünsene eşin dahi olsa kendini salmış bir insan varsa nasıl olur.

Haklısınız ama erkeğinde etkilemeye çalısması için karşıdakinin ilgi çekici olması lazım.Düşünsene eşin dahi olsa kendini salmış bir insan varsa nasıl olur.
kadın kıyafet alamıyormuş kilo almış. kuaföre gidemiyormuş. bunlar için para lazım. yenu doğum yapmış. erkeğin düşünmesi lazım bu kadın bana çocuk verdi. kilo aldı. kilo vermesi lazım ama nasıl verecek. akşamları 2 saat bakayım o da yürüyüş yapsın spora gitsin. bunları düşünmeyen adama güzel görünmek için uğraşmam çok bile valla

kadın kıyafet alamıyormuş kilo almış. kuaföre gidemiyormuş. bunlar için para lazım. yenu doğum yapmış. erkeğin düşünmesi lazım bu kadın bana çocuk verdi. kilo aldı. kilo vermesi lazım ama nasıl verecek. akşamları 2 saat bakayım o da yürüyüş yapsın spora gitsin. bunları düşünmeyen adama güzel görünmek için uğraşmam çok bile valla
Bunları okudukça çocuktan soğuyorum.25 yaşındayım evliliğimin üçüncü yılına girecem maddi sıkıntımız yok şükür eşimlede problemim yok iyi giden evliliğim var ama böyle şeyleri okudukça çocuk yapmaktan soğuyorum ne biliyim hep mi böyle oluyor ki?

Bunların bir süreç olduğunu kadın da erkek de anlamalı.
Bazı erkekler öküz sanırım karısı ona bir çocuk, bir dünya verirken yanında olup aynı dusunmektense hamileliğin, lohusaligin yükünü kadına ativeriyorlar.
Biz kadınlar da doğum yapınca kendimizi unutup tüm dünyayı çocuğumuz olarak görüyoruz. Sıkıntı burda başlıyor

Selam kızlar son zamanlarda eşimle çok uzaklaştık kendisi çok yoğun çalışıyor erken gidiyor geç geliyor işten bende akşama kadar çocukla ilgileniyorum akşam olunca ikimizde uyuya kalıyoruz yorgunluktan.. Çocuk olduktan sonra ayda bir kez birlikte olduk hep ama oda belki.. Doğum sonrası kilo veremedim ben hala 8 ay oldu biraz verdim ama önceden fiziğim çok düzgündü ne giysem yakışırdı bakan dönüp bir kere daha bakardı şimdi ise kiloluyum ve eski kıyafetlerim olmuyor kendime yeni şeyler alamıyorum çocuğun masraflarından biraz geçim sıkıntıda yaşıyoruz. Kaşlarımı bile çok nadir aldırıyorum önceden sürekli bakımlı gezerdim eşim artık beni beğenmiyor gibi hissediyorum çünkü hiç ilgi göstermiyor süreli elinde telefon yüzüme bile bakmıyor. Bi arkadaştan farkımız yok sadece film fln izliyoruz. Ama ben eskisi gibi bana ilgi göstersin istiyorum zayıflamak istiyorum ama daha çok bunalıma giriyorum ve yiyorum ne yapabilirim ?
Şunu unutmayın ki önce siz iyi olmalısınız ki çocuğunuz da iyi olsun. Her şeyi salıp da bütün odağınızı bebeğe vermeyin. Zaten ilk zamanlar tolere edilir, mecburen bir süre bebek odaklı ilerliyor hem anne hem baba için. Ama üstünden 8 ay geçmiş. Bu kadar salmayın kendinizi lütfen. Bu sadece eşiniz için değil, başta kendinizi iyi hissedebilmeniz için. Kilo alınır da verilir de. Öncelikle bakımınıza biraz daha özen gösterin. Size bebek bakımında yardım edebilecek kimseniz yok mu? Ya da bebeğiniz uyurken bile pek çok şey yapılır. Ne jet hızıyla banyo yapmışlıklarım vardır. Evet bebekle zor oluyor yardım eden yok ise ama bebeği oturtursunuz mama sandalyesine, biraz meyve verirsiniz, siz de o sırada bir kaşınızı alırsınız, ne bileyim saçınızı yaparsınız, bebek uyurken hızlı bir duş alırsınız, güzel bir şey giyersiniz vs. Arada bir markete de olsa çıkın, bir parka gidin birlikte, bir arkadaşınıza kahve içmeye gidin. Eve tıkılıp kalmayın ve monotonlaşmayın bebek var diye. Hala pek çok şey yapabilirsiniz. Bebek var diye her şeyi bir kenara atıp hayatınızın merkezine bir tek bebeği koymayın. Bu doğru değil ve bebeğinizin buna ihtiyacı da yok. Sizin ve bebeğinizin sizin iyi olmanıza ihtiyacı var öncelikle. Bebek ile bunları yapmaya da kendinizi adapte etmeniz biraz zaman alsa da ufak ufak başlayabilirsiniz. Bütün olumsuzlukları düşünmek yerine yarın şunu yapmaktan başlayayım, zamanla kendimi alıştırayım diye düşünün. Yaptıkça da motive olursunuz.

Doğal güzellik için ugrasabilirsin evde zayıflamak için bir şeyler yap ayrıca sosyalleşmek çalış ve eşine sen ilgi göster onunla seks yapmayı ihmal etme

Bunları okudukça çocuktan soğuyorum.25 yaşındayım evliliğimin üçüncü yılına girecem maddi sıkıntımız yok şükür eşimlede problemim yok iyi giden evliliğim var ama böyle şeyleri okudukça çocuk yapmaktan soğuyorum ne biliyim hep mi böyle oluyor ki?
bence hep böyle olmaz benim babam anneme hala aşıktır gözünün içine bakar. aksine ona yavru verdi diye üstüne titreyen erkek dolu. umarım bizimkiler de öyle olur. benim sevgilim de çocuk çok istiyor ben istemiyorum. 25 yaşındayım ben de 26 olacağım bence zaten erken bizim için. annelik bence 30dan sonra daha iyi. çevremde gördüğüm kadarıyla tabii. 20lerinde anne olanlara soruyorum bazen çok erken diyorlar. 28-32 gibi çocuk yapma planım var inşallah:D

ben hafif kilo almış böyle salaş giyen annelere bayılıyorum kilo almak bakıma engel değil alın bebeği gidin kuaföre manikür kaş pedikür yaptırın. kulakta minik halka küpe kadınlara çok yakışıyor. bileklik hafif makyaj miiis.

Back
X