Ben bu ilgisizligin bakimla falan alakasi oldugunu dusunmuyorum.bebek dogdugunda ozellikle ilk aylar kadin ve cogu erkegin dunyasi 180 derece degisiyor.kadin cok hassas,depresyona meyilli oluyor.bu tum aileyi etkiliyor.
Bende doguma giderken esimle sarilip aglamistim.beni teselli etmidti.hediyeni simdiden vereyim canim karicim demisti.cok guzel bir hamilelik gecirirken ve gule oynaya doguma gidip bebegi kucagimiza alinca bizde ipler kopmustu.ben esimin 3 ay suratina bakmadim.kedi kopek gibiydik.anlayisli,kusme nedir bilmeyen,merhanetli adamin psikolojisi bambaskaydi.ilgisiz,aptalca haraketlet,bebege de soguktu .anlam veremiyordum.hatta ablama bi duzeleyim bosayacam bu adami bile demisligim var.birde biz esimle mecburi sebeplerden dolayi basbasa fazla kalamamistik.hep birileri vardi evde.
Ama herkes evine gidince,bebege alisinca bir duzen kuruluyor.hersey duzeliyor.biz fazla hassas oluyoruz dogum yapinca.bu n u cogu erkek anlamiyor.ozellikle ilk bebekte cogh anne yasiyor bu psikolojiyi.
Benden size tavsiye evinizde birileri varsa cok fazla yatili kalmasin.beraber vakit gecirin.bebeginizi uyutunca beraber bi cay icin.iletisim kurun.surat asarak,tavir yaparak daha kotu oluyor hersey.onuda ikinci bebeginiz farzedin.maalesef bazi erkekler boyle.bazilari bebekli yasama cabuk aysk uydurup hatta esinin ustune daha fazla dusuyor.bazilarida sizin esiniz gibi oluyor.bebek de olunca hakli olarak daha fazla ilgi bekliyorsunuz bunu goremeyince de soguyorsunuz.
Ben dogum yapinca sunu anladim.en azindan kendim icin.evin hanimi iyiyse mutluysa herkes mutlu.kimseden birsey beklememek en iyisi.yoksa buyuk hayal kirikligi oluyor.kayinvalidem esimin boyle davranmasini garipseyip seni bebekten kiskaniyor demisti.bebegimi severken esim bize garip garip bakardi.ama tum huzursuzluk 5 ay sonra gecti bizde.hersey yoluna girdi.
Esime herzaman diyorum.tekrar dogum yaparsam senden 0 beklentiyle doguma gidicem.hayal kirikligina ugramamak icin.
Sizinde esinizle en kisa zamanda duzeleceginizi dusunuyorum.yeterki iletisiminizi koparmayip surat asmayin.hersey yoluna girer.