- 24 Kasım 2014
- 895
- 2.293
- 313
- 38
- Konu Sahibi kumralguzel
Gencecik, masum (!) bir kız yüzünden boşandım. Evli bir erkekle aşırı samimiyet kuran kızlar iyi niyetli değildir. Benim olaydaki masum genç kızımız eski eşe ev, araba aldırmak için yaklaşmış. Kız da 24 yaşındaydı. Her sabah uyandırmak için aramak nedir yahu..Valla her şeyin çivisi çıkmış. Kimse toplumda statüsüne göre davranmasın. İki senedir bekarım, ben de her sabah birini arasam eşi tabi ki kıyameti koparır, ben de utanırım. Ama toplumda “utanma” duygusu kalmadı. Normal insan “ eşi rahatsız oluyormuş yapmayım “ der ama yüzsüzlükte Nirvana yaptığımız için kimse rahatsız olmuyor. Konu sahibinin eşi de ayrı bir gevşek. Evli erkeklerin kadınlarla çok samimi olmasandan rahatsızlık duyuyorum.Tamamen kızı suçlayıp durmuşsunuz da gencecik kız sizin evli barklı çocuklu kocalarınızı napsın? Rahat samimi biri belliki. Ben de m'leri uzatırım emojiler koyarım aramın iyi olduğu insanlara, abisi gibi görüyordur araları iyi diye. Açıkça sizin çocuğunuz olacak yaştayım da demiş adama. İş yerinde kızı rahat güzel bulan erkekler samimiyet kuruyor kadınlar mesafeli büyük ihtimalle. O yüzden erkekleri ve arasının iyi olduğu kızı eklemiştir. Kendi yaşıtı dururken 20lerinde kızın sizin kocalarınız için uğraşıp duracağınız varsaymanız çok garip. Kocanızın hareketleri ve lafları da şüpheli. O kadar masumum ki hatırlatman sorman acı veriyor falan. Uyandırma servisliği yaparken de acı duysaydı keşke. Kızla uğraşmayı bırakın kocanıza bakın, gencecik bir kızın iş yerinde huzurunu kaçıracak şeyler yapmayın.