kocamin kadinla resmi

CeylinNaz

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
122
42
298
Kütahya
Kizlar davalik oldugum esimle atdattigi kadin bi resim paylasmis yanliz ben biliyorum resimdeki benim kocam ama ustunde kopek resimli bi gif var bu gifi kaldrp orjinal fotoya ulasmk mumkunmu

Kizlar davalik oldugum esimle atdattigi kadin bi resim paylasmis yanliz ben biliyorum resimdeki benim kocam ama ustunde kopek resimli bi gif var bu gifi kaldrp orjinal fotoya ulasmk mumkunmu

mumkun tabiki, anlayan birisini bulmak lazim sadece. hatta biraz arastirsaniz siz bile yaparsiniz.

Foto ile siz oynamayın , birisine oynatmayın .

Avukatınız vardır muhakkak . O fotoyu dosyaya eklesin . Mahkeme gerek görürse fotoğrafı delil olarak kullanır .

Okur okumaz aklıma geldi.
Siz üzerinde oynama yapmayı ve mahkemeye delil olarak sunmayı düşündüğünüze göre eşinizde resimde oynama yaptığınızı görüp söyler herhalde. Köpekli şekilde gösterirseniz saçma,sonuçta eşiniz olduğunu kanıtlayamazsınız aynı kıyafeti giyen yada aynı kadınla fotoğraf çektiren insanlar olacağını söyleyip inkar edebilir. Ama fotoğrafı orjinal haline getiripte mahkemeye sunarsanızda bi yanda delil değiştirme vs gibi bişey olacak.
Bence nereden tutsanız elinizde kalır. Tabii yinede avukat yada bilgisi olan insanlara danışın.

ceylin hanim profesyonel bir sayfa editoru olarak diyorum ki bu tip gorsellerde orjinale ulasma icin gereken tarayici sadece emniyette var. ote yandan avukatiniz da belki soylemistir, sosyal medya uzerinden alinan hicbir delil, delil niteligi tasimamaktadir.

Fotoğrafta oynama yaparsanız delil olmaz siz onu değiştirmiş oluyorsunuz
ayrıca oynama olmazsa da delil olmaz yani iki türlü de delil değil

Fotografi orjinal hale getirip delil olarak kullanabilirsiniz. Eger karsi taraf fotografin sahte oldugunu o kisinin kendi olmadigini iddia ederse bunu kendi ispatlamasi gerekir. Yani ispat yuku karsi tarafa duser.

Yuzunun gorunmemesine karsin, acaba baska bi sekilde ispat edebilirmisiniz o resimdekinin kocaniz oldugunu?
Mesela boynunda bi dogum lekesi( cok orjinal olmasi kaydiyla)
Yuzunde kolunda bi yara izi( anneniz gildeyken meyve soyarken elini kesti; annemgil sahit, tabi anneler ne kadar sahit olarak kabul ediliyor bilgim yok)
Yada resimde giydigi kazakta bi leke, yirtik( o kazak iste bu kazak, yani esimin kazagi diye delil olarak suna bilirsin belkide)

Arkdaslar sosyal medyadaki hic bisey delil olamaz, yada buna yakin seyler soyluyor.
Hic ama hic bi fikrim yok kurallardan boyle dava mevzularindan.
ISinize yararmi bu sekilde kanitlamak bilmiyorum.
Sadece nasil kanitlarim sorrunuzdan yola cikaraktan fikir yuruttum.
Insallah mahkemede somut delillerle donlarina kadar alirsinz iki karaktersizinde.

Hayat cok garip.
Gun gelir evlilik hayallerine, gelinlik damatlik hesaplarina kafa yorarken, bi bakmisiz ´yuregimdeki kocamin beni aldattigni nasil kanitlarim´ mevzularina kafa yorar oluruz.
Hayat gercekten cok garip.
Allah yardimciniz olsun.

Fotoğrafın uzantısı önemli. JPEG falansa dönmez ama bazı fotoşop programlarında kullanılan uzantıysa özüne döndürülebilir. Ama ben amatör bir ekleme olduğunu düşündüğüm için dönülemez bir resim olduğunu sanıyorum. Resmi kaydederken orijinal uzantıyla mı kaydettin?
Bir de eşinin fiziksel özellikleri, kıyafeti ile başka resimleri varsa sende yüzü açık, bence eşleştirip eşin olduğuna zaten ulaşırlar. Sosyal medyada kendi hesabında yok mu o kıyafetle fotoğrafları?

Back
X