Kocamin kiskancligi

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba kizlar
2,5 yillik evliyim ve 8 aylik hamileyim. konum su: kocamin beni erkek kuzenlerden kiskanmasi... İs arkadaşlardan bile kiskaniyor. Konuşma diyor napicam ben ya.
Whatsap grup actik biz kuzenlerle konuşuyoruz oysa biz kardeş gibi büyüdük içinde eşleri de var. Ne güzel konuşuyoruz iste eşim cik o gruptan dedi konusmani istemiyorum dedi bende cikmiycam dedim hakkimi da helal etmiyorum dedi yan gözüyle bakmiyorum ki istemiyor erkek kuzenleri. O zaman bende konusuruz kendi kuzenlerle dedi konuş dedim neye kiskancam bunu. Kardesiz sonuçta.. Hakli miyim haksizmiyim? Erkek kuzenler yazmiyor hep kizlar yaziyor eşim istemiyor nasil ikna edicem ben kocayi. :KK43: yardim edin. Elini bile tutma diyo yani uzatma merhabalasma diyo konuşma diyor. Anlatamiyom herade.

Bu yastan sonra degisecegini sanmam esinizin
Ama siz durusunuzdan taviz vermeyin
Bir sure sonra israr etmekten, talep etmekten yorulacaktir
Ama ona gore davranmaya baslarsaniz bittiginizin resmidir
Kuzenden kiskanmak nedir ya (kuzenimle kardes gibi buyumedim, bana bile bi hayli tuhaf geldi)

Bu yastan sonra degisecegini sanmam esinizin
Ama siz durusunuzdan taviz vermeyin
Bir sure sonra israr etmekten, talep etmekten yorulacaktir
Ama ona gore davranmaya baslarsaniz bittiginizin resmidir
Kuzenden kiskanmak nedir ya (kuzenimle kardes gibi buyumedim, bana bile bi hayli tuhaf geldi)
Biz kardeş gibi büyüdük hic öyle yan gözüyle bakmadik sevgileri de var esleride var icinde

Merhaba kizlar
2,5 yillik evliyim ve 8 aylik hamileyim. konum su: kocamin beni erkek kuzenlerden kiskanmasi... İs arkadaşlardan bile kiskaniyor. Konuşma diyor napicam ben ya.
Whatsap grup actik biz kuzenlerle konuşuyoruz oysa biz kardeş gibi büyüdük içinde eşleri de var. Ne güzel konuşuyoruz iste eşim cik o gruptan dedi konusmani istemiyorum dedi bende cikmiycam dedim hakkimi da helal etmiyorum dedi yan gözüyle bakmiyorum ki istemiyor erkek kuzenleri. O zaman bende konusuruz kendi kuzenlerle dedi konuş dedim neye kiskancam bunu. Kardesiz sonuçta.. Hakli miyim haksizmiyim? Erkek kuzenler yazmiyor hep kizlar yaziyor eşim istemiyor nasil ikna edicem ben kocayi. :KK43: yardim edin. Elini bile tutma diyo yani uzatma merhabalasma diyo konuşma diyor. Anlatamiyom herade.

hamileliğinizden sonra birden bire başkalaşım mı geçirdi?

Hamile olmadan öncede öyleydi en basindan beri istemedi. Konuşma diyo illa birşey mi olacak yani. Anlamiyom ben kocami

Peki sizce bu adam çocuğunu nasıl yetiştirecek? Kız olursa erkek kuzenleri ile kardeş gibi görebilecek mi? Kendi yeğenlerinden de mi uzak tutacak?
Yani bu adamı böyle kabul edersiniz anlarım, bu adamla aynı düşünürsünüz anlarım ama bu şartlarda böyle bir adamı baba yapmayı anlayamıyorum. Daha siz kendi haklarınız için her gün mücadele halindesiniz.

çok ayıp böyle düşünmesi sizin yerinizde olsam ben küserdim elini tutmaz hakkımı helal etmezdim :kahve:

Bu kocanızın geldiği kültürle alakalı.Bir çok yerde kuzenlerle evlilik yapılıyor.Çocuğun abisi, babası, dayısı v.s.

kuzeniyle evli.Çocukta yetişirken kuzenlerini eş adayı olarak görüyor, öyle yaklaşıyor.

Biz göçmeniz.Biz de asla akraba evliliği olmaz.Kuzenlerimizle de hep siz kardeşsiniz diye büyütüldük.

Hiç bir zaman kız erkek diye gözümüze sokulmadı.Cinsiyet vurgusu yapılmadı.Kaç yaşına geldik

hep birbirimizi kardeş gördük.

Kocanız nereli bu çok önemli.Eğer varsa böyle bir yaşayış tarzı anlatamazsınız.Ama kabullenmeyin.

Ne guzel ya en ufak bir seyde beyimiz hakkini helal etmiyor. Bu yaptigi hem kel hem de fodul olmak. Allah islah etsin...

Kendi kuzenlerini kendine potansiyel olarak görüyor. Kişi kendi gibi bilir. Ben de konuşurum o zaman kuzenlerimle ne ya?

kendi akrabalik iliskileri kopuk mu?hic samimi oldugu kuzeni v.s yokmu?.bence sizden ziyade aranizdaki iliskiyi kiskaniyor olabilir.kendi yasamadigi icin farkli geliyordur.normal bisey gibi dusunmuyordur kafasinda.ona bunun normal oldugunu göstermeye calusin.insanlarin kuzenleriyle kardes gibi duygularla sevebildigini gosterin.tabi yazdiklarim bir ihtimal yani kocanizin piskolojik yada asiri kiskanclik gibi sorunlari varsa bilemem.sadece farkli bir aci getirdim konuya. birde burdan bakin diye.umarim duzelir yakin zamanda..

Merhaba kizlar
İkna etmeye bile çalışma. Kocan son derece haksız. Benolsam asla vazgeçmezdim. Hak helal etmeye gelince, by konuda kocanin hakkina girmis olmuyorsun ki helal ya DA haram edebilsin. Ayrica Ben Kadin ya DA erkek bu tip insanlarin hep art niyetli olduklarini dusunurum. Demekki kendi cevrelerindeki tum karsi cinslere ayni gozle bakiyorlar ki karsilarindakinin de oyle oldugunu dusunuyorlar.

Ay ayni benim kocam asla kuzenlerimle knusturmaz,dayimlara bile tahammulu yok,uvey abilerimle bile knusmama kizar misafir gelince kadin erkek ayri otururuz alistk artik napalim,ama sen yapabilirsen alistirma

Benim eşimde kıskanç da kuzenden kıskanmak nedir yani. Kendisi konuşmuyomu kuzenleriyle.

Sen de kuzenin elini sikacagi zaman kocanin yanindayken, " kocam istemiyor" de bak nasil mosmor olacak. Sonra evde seninle kavga eder ama gecer. Birdaha korkar söylemeye

Back
X