Kocamin kocaman sorun ailesi! !!

Esraaaamasya

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
147
40
36
Merhaba bayanlar. Ben henüz 13 aylık evliyim. Düğün gunumden suana kadar sıkıntı içindeyim. Kayinvalidem yok benim rahmetli olmuş benden önce. Herkeste bir kayinvalide görevi ustlenmisligi. Sürekli laf sokmalar sürekli suratsizliklar sürekli arkadan konuşmalar ve eşimin hiçbirinin bunları gormeyip sürekli beni suçlaması. :KK43: 1 yıldır durmaksızın onun sülalesi yüzünden kavga ediyoruz. En son teyzesi geldi yurtdışından ortalığı birbirine kattı ve gitti. Herkes benden anlayış sineye çekme Susma bekliyor ki hiç kimseye tek kelime etmedim. 52 yaşındaki teyzesi olmadık laflar etti arkamdan 40 yaşındaki yengesi suratsiz sinsi 80 yaşındaki anannesi kapima dayanip bana cemkiren biri :KK43:(( ben ne yapayım? 1 aydır sinir krizleri geçiriyorum artık

Sinir krizi geçirmek yerine sus ve sabret eşin kendi görsün o görmezse mevlam görüyor haklıyı haksızı merak etme.

Bu durumlarda, olayları eşine yansıtmadan, ona anlatmadan diğerleriyle aranda çözmek en iyi yol oluyor sanırım. Gerekli cevapları ver ama, öyle pasif görmesinler seni. Karşılıklı laf sokuşun gerekirse sen kazanana kadar, eşinin ruhu duymadan ama.

Başkalarına söyledikleri yalanları duyduktan sonra farkına vardı neyin ne olduğunu ama beni konusturmuyor sülalesi ne karşı. Dilini korelt bütün sulalemi arkama mi alayım diyor hala. Herkes bana bu kadar düşman iken benim susmam agrima gidiyor. Bütün sorun da kayinvalidemin ölüm yıldönümü YDÜ mevlit yaptım ve öyle birsekikde yaptimki hastaliktan kivranarak. Ama neymiş kimseyle konusmamisim oturun dememsiism davet etmemisim . Kendi kardeşlerinin mevlidine bile davet bekleyip el gibi gelip yel gibi giden insanlar.

eşin neden seni suçluyor?

Anne baba yıllar önce ayrılmış. Anne 2. Evlilik yapınca esimde ananne ve dedenin yanına yerleşmiş. Yalnız olduğu için herkes buna oraya git buraya gel o işi yap filan. Asla ailesine tek bir kelime laf dahi söylemedim ki bunu esimde söylüyor. Ama eşime yalnız olduğu için o zamanki davranışları farklı ailesinin şimdiki davranışları farklı ama eşim bunu anlayamıyor. Sen kötü kalplisin yanlış anlıyorsun deyip durdu.

bütün sülalesini arkasına almamak için sizi karşısına alabiliyor ama ? eşine yansıtmadan restleşin o saygısızlarla..elbette çirkin bu tarz oyunlara girmek ama naparsınız size başka çıkar yol bırakmıyorlar

Eşini al karşına konuş deki bu evlilik böyle yürümez ben mutlu olmak için
evlendim .
Senin ailenle savaşmak için değil
Eyer ailen bu şekilde üzerime gelmesine izin verirse bu evlilik yürümez diyin.
Hiçte üzülmeyin hayat böyle insanlarla geçmez.

Kocanızın içinde bulunduğunuz durumu tam olarak anlamasını sağlayın

Bu durumlarda, olayları eşine yansıtmadan, ona anlatmadan diğerleriyle aranda çözmek en iyi yol oluyor sanırım. Gerekli cevapları ver ama, öyle pasif görmesinler seni. Karşılıklı laf sokuşun gerekirse sen kazanana kadar, eşinin ruhu duymadan ama.

Öyle bir insanlar ki ben konustugumda beni dinlemezler. Kötülük olmasın diye sustum. Anlasilabilecek Insanlar değiller. Çocuk gibi arkamdan kocama şikayet yağdırdılar

Eşini al karşına konuş deki bu evlilik böyle yürümez ben mutlu olmak için
evlendim .
Senin ailenle savaşmak için evlenmedimde.
Eyer ailen bu şekilde üzerime gelmesine izin verirse bu evlilik yürümez diyin.
Hiçte üzülmeyin hayat böyle insanlarla geçmez.

Erkekler odun kafalı oldukları içinde 100 kere söylemen gerek anlaması için.

1 yıl boyunca kaç sefer evi terkettim biliyor musunuz? Ben evlilikten hicbirsey anlamadım. Yeni gelin nasıl oluyor heyecanı nasıl olur bilmiyorum

bütün sülalesini arkasına almamak için sizi karşısına alabiliyor ama ? eşine yansıtmadan restleşin o saygısızlarla..elbette çirkin bu tarz oyunlara girmek ama naparsınız size başka çıkar yol bırakmıyorlar

Dün 80 yaşındaki anannesi çaldı kapıya içeri dahi girmeyip benim konusmama fırsat vermeden kurmuş kendini söyledi söyledi gitti. Şimdi siz söyleyin böyle insanlarla nasıl restlesyim?

Dün 80 yaşındaki anannesi çaldı kapıya içeri dahi girmeyip benim konusmama fırsat vermeden kurmuş kendini söyledi söyledi gitti. Şimdi siz söyleyin böyle insanlarla nasıl restlesyim?
aileniz ne diyor peki bu duruma ? bir de çok özel olmayacaksa örneğin siz onlardan daha fazla sesinizi yükseltip susturabilmeyi başardığınız an eşinizin size şiddet eğilimi olur mu ?

1 yıl boyunca kaç sefer evi terkettim biliyor musunuz? Ben evlilikten hicbirsey anlamadım. Yeni gelin nasıl oluyor heyecanı nasıl olur bilmiyorum

Valla canım nette bi yazı gördüm adam karısından ayrılmış ve bunu sitede paylaşmış aynı sizin durumunuz gibi adam çok pişman olmuş ama nafile .
Acaba bir buyugünüz gidip konuşsa olmaz mı ibret alcağı biri

aileniz ne diyor peki bu duruma ? bir de çok özel olmayacaksa örneğin siz onlardan daha fazla sesinizi yükseltip susturabilmeyi başardığınız an eşinizin size şiddet eğilimi olur mu ?

Ailem şuan Susma taraftarı. Çünkü onlar konusursa son konuşurlar bunu eşime de söylediler. Bunu sen halledeceksin dediler. Sesimi yukseltmem zaten ama laflarim ağır olur eşim tabiki buna tepki gösterir ama şiddet olmaz bu. Ben aile apartmaninda oturuyorum zaten her kavga da apartman yerinden oynuyor.

Valla canım nette bi yazı gördüm adam karısından ayrılmış ve bunu sitede paylaşmış aynı sizin durumunuz gibi adam çok pişman olmuş ama nafile .
Acaba bir buyugünüz gidip konuşsa olmaz mı ibret alcağı biri

Zaten daha da işin içinden cikamayacak duruma gelirsem annemle babamı devreye sokcam. Korkuyorum da annemde şeker var en ufak sıkıntıda hemen fenalasiyor :KK43: eşim kalp hastası stres yasak:KK43:(

Ailem şuan Susma taraftarı. Çünkü onlar konusursa son konuşurlar bunu eşime de söylediler. Bunu sen halledeceksin dediler. Sesimi yukseltmem zaten ama laflarim ağır olur eşim tabiki buna tepki gösterir ama şiddet olmaz bu. Ben aile apartmaninda oturuyorum zaten her kavga da apartman yerinden oynuyor.
siz çok iyi niyetli ve terbiyeli yetiştirilmiş bi kadınsınız,ne var ki karşınızdakiler bu tarz insanlar değil ,bazen insanlara anladıkları dilden konuşmak gerekiyor ,siz alttan aldıkça onlar daha fazla üzerinize gelecek ,evliliğiniz bitme noktasına gelecek,e madem bu noktaya taşıyacaklar siz cevaplarını esirgemeyin bitecekse de bu sebepten bitsin ..
ailenize gelince son sözü söylemek için beklemesinler,tavır koysunlar ,siz de evi terkettiğiniz de bu sorunları eşiniz çözmeden dönmeyin ,zaten bunları yaşamaya devam ederseniz sona doğru yürürsünüz,o apartmandan o şirret insanlardan anladıkları dilden konuşarak kurtulmaya çalışın ki çektiklerinize değsin ...

Eşimin dayisigiller 7. 8 sene önce büyük bir fabrikaları varmış batirmislar. Büyük dayısı yapmış. Esimde askerden geldikten sonra küçük dayı ile iş yeri acmislar sıfırdan gelmeler Allah a şükür kimseye muhtaç değiliz normal bir hayatımız var. Ve her seferinde bunu bana söylüyorlar herseyin var neyin eksik otur evinde diye. Evimize aldığımız klima bile insanlara zenginlik olarak görünüyor. Eşimin ayrı bir ev açmasını kabullenmediler.

X