Kocamın Kuzenine Aşık Olduğumu İtiraf Ettim.

Ben anlayamıyorum bu olayı tamam.aşık oldun allahtanda mi korkmuyosn bunun günahını nasl.odiceksin çocuğun var ya onun için bile kafandan.cikarp atman gerekiyo kocanlada bi sorunun yok sanirim
 
Kocan cok iyi,seviyorsun ama fantezi ariyosun bence. Yada yeni uyesin hadi bi fantezi kurayim diye yazdin.
Cevremde kocasini,karisini aldatan okadar duydumki sasirmadim aslinda. Allah sonumuzu hayir etsin. Yapip birde utanmadan anlatmak offf of:KK43::KK34:
 
Büyük konuşmuş olmamak için birşey demiyorum. Tövbe Ya Rabbim. La havle... dizini kır evinde çocuğunla kocanla uslu akıllı otur. Kocan sana aynısını yapsa ne dersin.. bir de kocama ihanet etmek istemiyorum demişsin. Bence aklından başkasını geçirmek te ihanettir, öpmek baştan sona ihanetin alası.
 
Zina değil yazmışsın ama eşinde n başka sini aklında n gecirmen bile bir tur ihanet ve zina kocan dan boşan hemen hic olmazsa adamın hakkina girme
 
Bence sen fazla dizi izlemișsin.
Gerçekten gerçekse bunlar, iğrençsin, kendine saygın yoksa evladınadamı yok be kadın.
Kınıyorum seni, kendini bir saniye eșinin yerine koyarsan neler demek istediğimi anlarsın
 
insan böyle bir durumu,kendine bile utanır söyleyemez.kaldı ki burada anlatacak...
hayali yada fantazi,.bunu düşünebilen insanlardan rabbim uzak etsin
 
Bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu ama eğer doğruysa ne günlere doğru gidiyoruz diyoruM:KK43:bi insan iyi bir eş ve evlattan başka ne isteyebilir...
 
2 ay ne tatilidir yahu?
Ayrıca kuzenini ballandıra ballandıra anlatmışsınız, adamda tam bir karaktersiz.
Tebrikler kendiniz gibi birine atlamışsınız, derhal boşanın.
 
Biz neler yaşıyoruz sen ne derdinden. ..konu kapansın akşam akşam midem bulandu
 
Merhaba kocamla 5 yıllık evliyiz. Bu evlilikten doğan 4 yaşında bir oğlum var. Kocama çok değer veriyorum. O da beni çok seviyor. Ama ben ona aşık değilim. Bilmiyorum nasıl oluyor ama kocamı seviyorum. 2 ay kocamın akrabalarının yanına tatile gitmiştik. Kocamın kuzenını ılk gördüğüm andan beri aşığım ona. Engel olmaya çalışıyordum bu duygulara ama başaramıyordum. Onu aklımdan çıkaramıyorum. Ve tatildeyken ona aşık olduğumu söyledim. Artık içimde tutamamıştım. Bana, sen bana haramsın bende sana haramım dedi. İnsan evliyken birden fazla kişiye aşık olabilir. Bu senin suçun değil, kalbine sonuçta söz geçiremezsin dedi. Ama bunu bana söylemen hata. Söylememeliydin dedi. Gayet anlayışla karşıladı. İnanılmaz mütevazi ve anlayışlı biri. Yüzüne bakamıyordum utancımdan. Geldi benle konuştu tekrar. Utanma falan dedi. Biraz rahatlamıstım. Ama onu hıc aklımdan cıkaramıyordum. Bir gun göz göze geldik ve onu dudaklarından opmeye calıstım izin vermedi. Sonra yine göz göze geldik onu yine opmeye calıstım, ne yapmaya çalışıyorsun diye tepki verdi. Tatilden donmeden oncekı onlarda son gecemiz. Yine göz göze geldik. Ve öpüştük. Hemen sonra pişman olmuştu benle öpüştüğüne. Bana aşık oldugunu söyledi oda. Ondan sonra tatilden döndük. Onu bir kaç defa aradım. Ağladı telefonda vicdan azabı çektiğini söyledi. Yaptığımızın yanlış olduğunu söyledi. Çok pişman oldugunu soyledi. Kıyamam ben ona Şimdi normal şekilde konuşuyoruz. Benim ve kocam içim çok değerli bir insan. Mükemmel biri. Ama ona hala aşığım. Kalbime söz geçiremiyorum. Unutamıyorum onu. Yazın buraya gelicek tatile. Ve şimdiden ben onu çok özledim. Biliyorum yaptığım yanlış ama ne yapıyım kalbımden sokup atamıyorum ki Sizle paylaşmak istedim. Biraz rahatladım.
profiline baktım daha 23 yaşındasın. 5 yıllık evliyim yazmışsın 18 yaşında evlenmişsin. 1 yıl içinde anne olmuşsun. hayatında herşey hızlı gelişmiş. merak ettim görücü usulü mü evlendiniz? tamam kocan iyi biridir ama arada sevgi bağı olmadan evlenme ihtimalini düşündüm. buna rağmen tabi ki olayı tasvipte etmiş değilim ama kalbinde eine karşı bir karşı cins sevgisi yoksa birbaşkasına aşık olmuş olabilirsiniz. ne bileyim yine de fazla cüretkar tavirlarınız.
erkekler malesef ilgiye ilgi ile yanıt verir başta senden kaçıp daha sonra sana yakınlaşması bence bundandır. şöyle düşünün "bana aşık biri" gözüyle size bakıyor olabilir. bu kişi uzağınızda galiba yazın geleek emişsin yaza kadar zaman çok aklınızı dağıtın bence. düşünmemeye çalışın. her zaman uyumlu eşine değer veren bir erkek bulunmuyor. sonra pişman olabilirsiniz.
 
X