Doktora götürmeye ne dersiniz? Belli ki psikolojik rahatsızlık başlamış. Kendi kendine tedavi olup iyileşemez değil mi? İnsan fiziksel belirti gösterince nasıl doktora hastaneye gidiyorsa ruh sağlığı için de gitmeli. 1 senedir sürüyormuş, hayat kalitesini etkiliyor, adam kafasında sesler duyuyor ama siz forumda çare soruyorsunuz.Derdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
Vesvese böyle bişey değil yaw,adam sizi inancınızla manipüle ediyor,ya aldatıyor ya da farklı yönelimleri olabilir.Başka bi ihtimal yok gibi.Derdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu soylermisiniz cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
Başka hatun var ona ihanet istemiyor canımDerdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu soylermisiniz cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
Yada cinsellikle ilgili sorunu varYa sizofren ya da aldatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?