Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 Nas 2 Felak okuyun geçer çok şükür.Derdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu soylermisiniz cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
geri dönersem yerim hazır olsun diyor yalanları sıralamış. hocaya gitmeyin sakın ya psikozları için hastaneye ya da boşanmak için adliyeye.Derdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu soylermisiniz cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
Çok üzüldümAldatiyormus yakaladim..
Kk kadınları hiç yanılmıyorAldatiyormus yakaladim..
Nasıl yakaladın peki?Aldatiyormus yakaladim..
Bende merak ettim nasil yakaladı ve ne yaptı konu sahibiNasıl yakaladın peki?
Aldatiyormus yakaladim..
Aldatıyor çok net şekilde son bi yılda ne değişmiş olabilir ki.Derdimi anlatmaya calisacagim bana bi ne oldugunu soylermisiniz cunki ben cozemiyorum. Esimle iyi giden bi evliligimiz vardi. Son bi yildir birden bire soguk olmaya basladi bana karsi, iliskimiz bile kalmadi ve ne oldugunu sordugumda iste seninle bi problemim yok ama vesvese geliyo hep aklima ve aklindan gecenler : uzak dur esinden onu gönder yani hep sogumaya sebebiyet veren dusunceler. Cinsel iktidarsizlik ta olustu son 1 yildir. Bu durum beni cok uzuyor ne yapabiliriz?
Şaşırmamak lazım …Aldatiyormus yakaladim..