• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın nesi var?

Şimdi konu dışından gümlemek istemem kısa öz yazıp kaçacam :KK53:
Birisi ben aklı başında bir memureyim efendime söyleyeyim hiç daha önce telefonuna bakmamıştım ama eşim uyurken 'merhaba canım' diye üste whatsapp mesajı çıktı da öyle gördüm kimdir necidir bana yardım edin dedi
3 gün millet seferber oldu, teknik destek program kurmalar takip vs kız avm den tanıdık bi satış elemanı imiş kocası da evet 1 yıldır yazışıyoduk ama başka bişey olmadı demiş
Millet ohooo 1 yılsa nasıl başka bişey olmaz yalan boşan derken
Çat diye bende 5 yıldır vajinismusum eşim dedi ki bu sebeple dışarıya kaydım beni affet kem küm
5 yıldır böyle bi sorun varsa bile çözülmez mi çözülmüyosa boşanılmaz mı konu fake galiba derken konu sahibi sıvıştı
Aman kısa olmadı yine ama neyse :KK69:saf saf üzüldüğümüzle kaldık
hiç sorma vall cekirgee yemin.ederim.iki gecedir 3,5 - 4 te yatiyorum sabah.ilk iş konuya bakiyodum uzuntumden kahroldum niye.böyle.bişey.yaparlar ne.zevk alırlar anlamam ki muhtemelen sözcüye.çıkacak yine

Sordum defalarca ama her seferinde bana kalk çay koy diyo cevap vermiyor.Gerçi kapımızın önünde de hep bazı adamları nöbet tutarken görüyorum
Canim yaa bu hic normal bisey degil adamlar ayni kisiler miii kocan bence mafyalik yapiyo derin devlet islerine giristi heraldeee korumalar falan dikkatlii olllllll bu durumu fark ettiginide soyle ona anlatsin sana tpfnunu hic karistirdin mi baska hat yada tlfnu var mi

Ama ama ama lavantali sabun kokardi sizin ev :cry:
Canim yaa bu hic normal bisey degil adamlar ayni kisiler miii kocan bence mafyalik yapiyo derin devlet islerine giristi heraldeee korumalar falan dikkatlii olllllll bu durumu fark ettiginide soyle ona anlatsin sana tpfnunu hic karistirdin mi baska hat yada tlfnu var mi
Bacım sen geçmiş sayfaları hiç okumuyor musun?

Bacisi size dedi galiba. "Sen sayfalari hic okumadim mi ben fake'im bana ciddi ciddi yorum yapmissin" diyor size :KK73:

Hep tlfndan girdim tlfndan uye oldum bana mi fake deniliyo anlamadim bisey niye fake olayimm delirdiniz zayyy

Tovbe. Hanim efendi size niye fake diyim konu sahibine diyorum. Alintilamis ikimizi birden "bacim sen okumuyor musun" yazmis. Bana degil muhtemelen size dedi. Ben de diyorum ki konu sahibesi size " ben fake'im neden bana duzgun yorum yaziyorsun" demeye calisiyor. Ayh esprikli bisey yani yordunuz valla beni :KK55:

Tovbe. Hanim efendi size niye fake diyim konu sahibine diyorum. Alintilamis ikimizi birden "bacim sen okumuyor musun" yazmis. Bana degil muhtemelen size dedi. Ben de diyorum ki konu sahibesi size " ben fake'im neden bana duzgun yorum yaziyorsun" demeye calisiyor. Ayh esprikli bisey yani yordunuz valla beni :KK55:
anladim :) sorun yokkk tlfndan giriyorum bi tuaf benim tlfn

Akşam akşam gülmekten karnıma ağrı girdi. Kocanın adı Tyler seninki de Marla mı yoksa?
"Fight Clup" açıp izliyim bi 100üncü sefer bakalım.

"Dövüş Kulübü’nün birinci kuralı… Dövüş Kulübü hakkında konuşmayacaksınız

Bir tümörüm olsa, adını Marla koyardım. (Narrator)

Herşeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeç. Bırak ne olacaksa olsun. Bırak olsun. (Tyler)

Sahip olduklarımız bize sahip oluyor."

KadinIn çok canı sıkılmış gitmiş fake konu acmis bunu okuyan oglanda demiski aman allahim ne kadarda fake bir kadın sonra kadinda demiski ne kadarda dedektif gatget bir erkek ikisininde gözlerinden yaşlar süzülmüş ve evlenmisler

Back
X