kocamın romantizm duşmanlıgı

Nottu balondu slayttı bunlar kadınların seveceği şeyler bence boşuna yormuşsunuz kendinizi.Bi de bu adamlar genelde baştan belli oluyorlar yani 3 yıldır romantik olamayan adam nota kanar mı sizce
Boşverin bakın nazik kibar biri diyosunuz romantik de olmayıversin.Sıkmayın canınızı

Yani sanki bu balin not pasta isi erkege yapilacak tarzda bir supriz degil ya tecrube ettim yani. ben sikidim sikidim giyinip sodra hatirlayip kalpli balonlarla heryeri suslemistim esim geldi bir sasirmalar tesekkurler falan neyse yemegi yedik biraz muhabbet ettik. yani aslinda her aksam olanlar yemek ye sihbet et benim o balon malon pek bir atraksiyon katmadi. hadi kalk dedim ne oldu dedi kalk balonlarin ustune oturarak patlaticaz en cok patlatan kazanir adamin gozleri acildi odul ne olacak dedi ne istersen yaparim sen de ne istersem onu yapacaksi dedim. bam gum patlattik balonlari acayip eglenmistik.

Daha sonraki suprizlerim soyle oldu ps icin oyun almak, krampon almak, hadi paintballa gidiyoruz demek hee illa ben o romantiz mi yasayacagim diyorsan sabah adam evden cikar cikmaz ic giciklayici bir msj atiyorsun eve gelince dunyanin en romantik en duygusal en micmic adami oluyor.

Ben bizim hatunlardaki romantizm anlayışını anlamadım alamayacağım sanırım.
Yahu balon çocuklar içindir, koca adam etkilenmez. Hatta koca koca kadınların da balonu romantik bulması saçma.
İçinizden gelenleri not kağıtlarına yazmak yerine söyleyin. Duymak okumaktan daha çok etkiler her insanı.
Çiçekler de dalında güzeldir. Ne olacak o adam her hafta elinde çiçekle gelse. Üç gün vazoda tutup dördüncü gün atacaksınız, yazık değil mi?
Romantizm bu değil ey kk kadınları. Salak filmlerin, dizilerin size romantizm diye dayattığı şeyler bunlar sadece.

Romantizm bir akşam eşinizin elinde bir kutu eklerle gelmesidir. Sevdiğiniz herhangi bir şeye sırf siz seviyorsunuz diye katlanmasıdır. Harıl harıl çalışırken elinde bir fincan kahveyle gelmesidir. Hasta yatarken bir tas çorba pisirmesi, ateşinizi kontrol etmesidir. Gece uyanınca üstünüzü örtmesidir. Çiçek, böcek, balon, çikolata falan dayatmadır bunlar sadece. Beyninizi ele geçirmişler...

Ben olsam güzel bir bilgisayar oyunu alırdım o zaman gece mutlu biterdi diye düşünüyorum :)

Sende kızma bağırma hiç kırılmamış gibi davran ve en büyük cezayı ver yokmuş gibi davran. birşey söylediğinde 2.ye tekrarlamak zorunda kalsın dinliyot görün ama dinlemiyor izlenimi ver.onu cok takma süslen puslen kendinle ilgilen .
Kendin flim aç izle onu takma birşey derse abartma gel izleyelim uzatma flim kaçıyor hayatım de
Sana yaptığını sen yap ki anlasın hatasını. anlamassada sende tek başına takıl çokta kendini birşey sanmasin.
Kimmiş bu erkekler peşinden koşçak değilsin.
Senin yaptığın suprizı ben yapsam eşim böyle tepki vermezdi ki çok romantik birı değildir ama saygısız da değildir.
Şu erkeklere bukadar yüz vermemeli yoksa totosu kalkıyor.
Bebeğinle yağmurda bu adama supriz için ugrasicana kendini şimartsaydın bebeğini simartsaydin.
Hiiiccc üzülme kendi bilir de geç umursama.

Anaaaa o zaman bendemi ayni olacagim ya.. sevgilim'de cok az romantiktir.. yahu bu ormantiklere surpriz yaramiyor demekki.. kesinlikle haklisiniz.. sonucta bir emek soz konusu.. odunluk yapmis..

Ne yalan söyliyim balon pasta benim de ilgi alanım asla değildir klasik cocuklara doğumgünü hazırlığı gibi olmuş ama hediyeye de mi sevinmedi
İşin kötü tarafı sen keşke yapmasaydin bu sürprizi şimdi hem sinir oldun hemde burdaki doldurularak gelip aranızda baya açılacak gibi görünüyor

Daha önce hobileri uzerinede cok sürprizler yaptım ama bos.etrafımda görüyorum böyle degil erkekler
Eşine birşeyler yaparak Hata ediyorsun.

Eşin haricinde kişilere süpriz ler yap. Sanada aynı şekilde süpriz yapan birileri olursa daha iyi olur.Arkadaş aile doğum günü. Eninde sonunda bana neden yok diye soracaktır.

Çok haklısın canım hem de çok su erkeklere gıcık oluorm sen küçük bebeğin le bu kadar hazırlık yapmıssn bari ilgilenen birazda karının gönlünü yap ah ahh ben anlamamıza deyıverıolar hemen işlerine gelmıoda romantıklık o yüzden....

Kocanız da benim gibi hanzoymuş. Ben de anlamam o işlerden.
Eşim bana yapsa üstüne bir de kızardım bu kadar masrafı niye yaptın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…