- 5 Haziran 2018
- 2
- 0
- 1
- 48
Anlatacaklarım çok sinirimi bozuyor.. Her türlü akla ihtiyacım var.. 15 Yıllık evliliyiz, özel bir kurumda yöneticiyim. Eşim, 4 yıl önce kanser geçirdi, bir kaç fiziksel kusur kaldı ameliyatlardan ama çok kötü değil.Emekli oldu, anca evde yatıyor.. Ameliyattan 4 ay sonra abisini kanserden kaybettik. Çok görüşmüyordı ama çok acı verici oldu. Bu olaylardan bir yıl sonra bunu internetten bir kadınla sevgili gibi konuşmalarını yakladım..Kavga kıyamet birbirimize girdik..Neticede, görüşmüyorum filan dedi ama içime sinmedi ben bu kadını buldum internetten olayları anlattım..Kadın da şok oldu. Kendini tamamen başka biri olarak tanıtmış tabi ki bekar ve daha genç olarak..iş yerlerinden yakışıklı bi çocuğun fotolarını da alıp bu benim demiş kadına Neyse , Güya bunlar görüşmüyorlardı. Bu olaylardan İki yıl sonra yani üç gün önce oluyor, bu kadından hala görüştüklerini ama kadının şüphelerininn arttığı nedenleriyle ilişkilerini noktaladıklarını öğrendim . Kadın da bana "bu kim ismi bu mu" filan derdinde..İşte yıkıldım, sevdiğim adamdı o benim filan diyor.. Neden o zaman inanmadın bana dedim, sana ulaşamadım dedi kadın , güya o zaman benim koca annem kıskanıyor,sana annem dedi bunları ben evli falan değilim diye bunu ikna etmiş..Kadın bu arada , 3 yıldır her sabah bana günaydın akşam iyi gecekler mesajları, her derdime ortak oluyodu filan aşk yaşıyorum kafasında...
Çok mu karışık anlattım..
Neyse bunlar telefonla da görürşüyorlarmış,daha sık bazı sosyal medya ağlarını da kullanıyorlamış.ama görüntülü konuşmamışlar.. Kadın güya ondan nefret ediyorum, o evi bir erkek ben evli erkekle birlikte olacak kadın değilim kafalarında..Kadın Almanyada bu arada...
Sizden yorumlamanızı istediğim; burda bir mi iki mi deli var..yoksa ben de deliler sınıfına girecem bu gidişle..
Çok mu karışık anlattım..
Neyse bunlar telefonla da görürşüyorlarmış,daha sık bazı sosyal medya ağlarını da kullanıyorlamış.ama görüntülü konuşmamışlar.. Kadın güya ondan nefret ediyorum, o evi bir erkek ben evli erkekle birlikte olacak kadın değilim kafalarında..Kadın Almanyada bu arada...
Sizden yorumlamanızı istediğim; burda bir mi iki mi deli var..yoksa ben de deliler sınıfına girecem bu gidişle..