özür diledikten sonra yazmadı fake hesaplardan sürekli eklemeye devam etti. Bende sürekli engelledim. En son bugün yazdı işte benim kim olduğumu anladın anlamadıysan söylim ben buyum işte resmen eşime aşkını bana anlatıyor Manyak diye sustum ama susamıyorum artık sürekli sürekli bıktım yanien sonki hareket ozur dilemekse ustune bise yapip manyagin atesini harlamayin iyice bence belliki hasta.
eger sonrasindada devam ettiyse esiniz savciliga basvurabilir.
Müdür yazın hocasını ve eşini rahatsız ediyor diye annesini aramış anneside ben ilgilenicem demişti şuan 16 yaşındadır. Küçük bi yerde yaşıyoruz manyak yarın öbür gün birimize saldırsa kim hesabını soracakHepimiz bir donem ogretmenimize olan duygumuzu ask zannetmusizdir.
Ben bilgisayarciya asiktim misa
Sizin durum baya bi farkli..
Hastalik halini almis, ailesiyle gorustunuzmu bu durumu ?
Kiz kac yasinda ?
Savciliga suc duyurusu olabilir, tehdit ediliyorum gibi.
Gerçekten çok haklısınız zaten psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyoruz geçen sene yurtta kendini atmaya kalkmış. Problemli olduğu için okulunu değiştirdiler yazdıklarının ekran görüntüsünğ hep almıştım bunlar olabilir diye en son şehir değiştireceğim bu manyak yüzündenBence çok ciddi bir durum o iftira edip eşinizin hayatını mahvetmeden. Siz bu obsesif takıntıyı kayıt altına alıp derhal savcılığa bildirmelisiniz.
Durumunuz zor ama ilk adımı siz atmazsanız çok daha zorlaşacak .
Eşinizle aklınızdakini paylaşın ve bir an evvel harekete geçin.
Eşiniz tek bir çirkin iftirayla kirlenebilir ,şu an Ülke olarak zaten kritik ve hassas dönemdeyiz bu konularda.
Yarın bir gün kendine birşey yapar bir not bırakır eşinizle ilgili , ya da ne bileyim bir iftira atar durduk yere .. bunlar kötü durumlar ama olamaz mı olabilir .. (Allah korusun ) siz en iyidi bir avukata danışın bu konularda ne yapılabilir , hiç olmazsa elinizde bu durumdan “rahatsız” olduğunuza dair bir kanıt olurGerçekten çok haklısınız zaten psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyoruz geçen sene yurtta kendini atmaya kalkmış. Problemli olduğu için okulunu değiştirdiler yazdıklarının ekran görüntüsünğ hep almıştım bunlar olabilir diye en son şehir değiştireceğim bu manyak yüzünden
Gerçekten çok haklısınız zaten psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyoruz geçen sene yurtta kendini atmaya kalkmış. Problemli olduğu için okulunu değiştirdiler yazdıklarının ekran görüntüsünğ hep almıştım bunlar olabilir diye en son şehir değiştireceğim bu manyak yüzünden
Nasıl bir zamana kaldık gerçekten allahtan aynı okulda değiller ama gelip yapmayacağıda ne malumKayıt almanız iyi olmuş ama yinede savcılıkta bir şikayetiniz olsun.
Bu sefer öğretmen bana yanaşıp cinsellik yaşamak istediği için ,eşine mesaj atmak zorunda kaldım diyebilir.
Yada öğretmeni gözetleyip ,uygun bir pozisyon gözleyip yanına yanaşıp bana dokundu diye bağırabilir.
Psikolojisi ii değilmiş herşey yapabilir.
endişelerinizle şikayette bulunun.
Nasıl bir zamana kaldık gerçekten allahtan aynı okulda değiller ama gelip yapmayacağıda ne malum
Arkadaşlar eşim öğretmen Okulundaki öğrencisi eşime aşık olmuş yaklaşık mayıs ayından beri de Önce eşime instagramdan yazmaya başladı. Hatta bu mesajlar o kadar garip ki şizofren mesajları gibi şu şu senin arkadan konuşuyor şu sana aşık gibi bağlantısız konular sonra bunları birine söylersen seni doğrarım yazmış bunun üzerine eşim sosyal medyasını kapattı O kapatınca bana musallat oldu başta cevap vermedim sonra dayanamadm seni tüm sülalene rezil ederim bir daha yazarsan dedim bi süre duruldu. Mayıstan bu yana abartmıyorum en az 100 tane fake hesap ekledi hepsini engelledim. Ama artık yoruldm bugünde utanmaz yine mesaj atmş işte ben buyum sen sevdiğini kaç sene bekledin ama kavuştun bana acıdan bahsetme demiş Ben bu kızı nasıl mahkemeye verebilrim biri yol gösterebilir mi? (Bu arada kız kesin aşık rehber hocasınada söylemiş okulunu değiştirdiler bu kızın. Bu sene başında eski okula gelip eşimden özür dilemiş bide mektup yazmış falan eşimde kovmuş mektupta ne yazdığınıda bilmiyorum artık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?