• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın şiddet eğilimi ve bencilliği

Mrb arkadaşlar birz önce eşim denen öküzle kavga ettik. dışarı çıkmıştı bebeğimi yıkadm gelip yanında durmasını söledim, ıslanmıştım banyo yapmam gerekiyodu. beyimiz plan yapmış kahvenin başını bekliyecek yada içecek. Allhın belası görümümün kocası var o hiç evin yolunu bilmez buda ona takılknca böle oluyo susup ses çıkarmazsam iyiyiz. Gel dedim' sen çkkar' deyince iyi komsutu çağırım o beklesin dedim. tabi ciddi değilim eve geldi neyse bağırıgo kafama vuruyo ne yapsam şaşırdım bıktım artık aptal gibi onların gönlünü görüyo bi akıl verin...
Yine bir magara herifi sendromu. Kafanıza vurdugunda en yakın bardak çanak ile agzını gözünü patlatmak var ama neyse.. "Cocugum icin sabredicem" diye bir sey yok, cocuk böyle bir ortamda büyüyecegine boşanan bir ciftin cocugu olarak büyüsün cok daha iyi. Böyle olmaz. Bi konusun "bir daha icmeyeceksin sorumluluklarını bileceksin adam olacaksın yoksa biter" diye. Baktınız ki magara herifi olmaya kararlı, o zaman her seyinizi toplayın annenizin evine gidin. Bugun kafanıza vurur, yarın baska bi yere. Böyle böyle "alkolik adam karısını öldürdü" diye manset olursunuz mazallah.

Back