• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın şiddet eğilimi ve bencilliği

Haklısın ama dediğim gibi annem hasta babam tek çalışıp eve bakıyo iki kardeşim var biliyorum istemesem beni asla göndermez ama annem istemiyo ayrılmamı tek olsam neyse çocuğum var artık o olmasaydı canıma kıyacK duruma geldim

buradakiler boşan deyince ama çocuğum oluyor
intihar etmek akla gelince çocuk umurunuzda bile değil
bi rşey yapmayacaksanız buraya konu açma amacınız nedir hep birlikte ah vah diyerek beddua mı edelim

buradakiler boşan deyince ama çocuğum oluyor
intihar etmek akla gelince çocuk umurunuzda bile değil
bi rşey yapmayacaksanız buraya konu açma amacınız nedir hep birlikte ah vah diyerek beddua mı edelim
Bizim sinirlerimizi bozmak icin yaziyorlar.

Aslında ilgili bi dedişimi iki etmez hakkjnı yiyemem o adamla takılınca çok değişiyo o zaten eşine gram saygısı yok milletin içinde azarlar buda görüyo

kocişkom aslında iyi beni sever mesajı da geldiğine göre bence dağılabiliriz

Neden kocasından hakaret duyan, dayak yiyen kadınlar hep aynı sözü yazıyor (küçük çocuğum var babasına çok düşkün, annem/babam hasta ayrılırsam üzülür) anlamadım.

Kac gundur ayni tarz konular aciliyor burada. Bilerek, anlasarak mi aciyorsunuz diger uyelerle, merak ediyorum. Uzun uzun yazmayacagim, cunku bende herkese ayni seyleri yazmaktan parmak kalmadi. Bakin, dayakci bir kocaniz varsa, bosanmamak icin bahaneleriniz bitmiyorsa o adamin suyuna gidip gonlunu hos tutacaksiniz o zaman. Bir dedigini iki etmeyeceksiniz. Kafaniza kafaniza dayak yemezsiniz en azindan, madem evli kalacaksiniz. Buraya "koca dayagi yiyen kadinlarin dert topigi" diye bir topik acasim geliyor. Orada bol bol gordugunuz siddeti yazar, birbirinizin kocalarina giydirirsiniz, siz de rahatlarsiniz, biz de. Zira bu koca dayagi yiyip de, gosterilen cikis yollarina "ama bebem, ama anam, ama yuvam" diyen konulardan herkese gina geldi.

Buraya "koca dayagi yiyen kadinlarin dert topigi" diye bir topik acasim geliyor. Orada bol bol gordugunuz siddeti yazar, birbirinizin kocalarina giydirirsiniz, siz de rahatlarsiniz, biz de.
Cok iyi fikir, onlar da rahat eder biz de. Ben biktim artik ezik kadin zirvalari okumaktan.

Ben bu konulara cozum onerisi yazmayi en basindan beri sacma buluyordum aslinda, bir kadinda o yurek varsa zaten kimseye sormadan yapacagini yapar. Yillar once bizim eve gelen bir gundelikci vardi, kocasi uzerine zorla kuma getirmeye kalkinca bosamis kocasini. Bu kadin ilkokul mezunu bile degildi yani, ama icinde vardi o yurek. Yapabilecegi en iyi isi yaparak cocuklarina bakiyordu. Ben bu kadinin hic etrafina "Kocam ustume kuma getirecek, napiyim?" diye akil danistigini sanmiyorum. Cocuklarini alip cikmis, insanin icinde olacak.

Bu cinslerin bu denli turemelerine sebep sizsiniz
Aman kocamdir, aman alt tarafı iki laf (hakaret, küfür)
Aman alt tarafı iki tokat
Diye diye başımıza çıkardınız.
Tepemizden indirmekte size düşer...
Sizi gelip hakkınızı koruyacak biz değiliz
Biraz kendinizi çocuğunuzu düşünün.

kafanami vuruyor :sinirli:
boşanma zamanin gelmiste gecmis bile sana verilecek baska akil kalmamis.
annen hasta oldugu icin katlaniyormussun sanirim ama annen yasamis yasini almis bizde ununu elemis elegini asmis derler ya o çocugun ne olacak ilerde ?

Bosanmayi düşünmeyen kadınların, şiddet gördüğüne dair konu açması çok anlamsız.
Sonra buradakilerin adı boşan ' cılara çıkıyor.

Birde , şiddet gösteren erkek iyi biri değildir. Isterse ağzıyla kuş tutsun , o insan kötüdür , sevmiyordur.

Back
X