Kocamin şiddet sorunu

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
30
Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin :KK43:

Arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi eşim en ufak bir şey de bana elini kaldırıyor havada kalmıyor o el çoğu zaman vurur çoğunlukla sebepsiz yere nedensiz çok sinirli bi yapısı var ailesine acayip düşkün bi insan beni hic bir zaman kabullenemedi bazen çok değer verdiğini anlıyorum ama bazende öyle tiksiniyorum ki kendinden 3. Yılımiz olacak 19 aylık bir oğlumuz var eşim benden 10 yaş büyük olduğu için ikinci çocuk istiyordu ikna oldum 1 aydır korunmuyoruz ve adetm geçiyor bugun yine tokat attı bana her defasında kabullenio susuyorum ama artk dayanamıyorum bugün babami arayıp onlara gitmek isteyecegimi soylicem kndimi çok çaresiz hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum nolur bana bi yardım edin :KK43:
öncelikle 2 .çocuk olayın unutun asla ve asla böyle bir adamla yeniden evlat düşünmeyin öncelikle neden el kaldırıyor doktora gittiniz mi ne sıklıkla oluyor gerçekten psikolojik bir durumu varmı

bir de bazilari diyor kendinden büyük adamla evlen kiymet bilir felan.. alin buyrun bunlarin yasla alakasi yok iste, Allah sabir versin cogu zaman vurur demissin ve 2.cocuk icin herhangi bir korunmaya ihtiyac duymamissin :KK43: simdi mi verdin bosanma kararini daha önceleri öyle bir düsüncen yok muydu?

Unutmayın o çocuklara -ki ikinciyi yaparsanız çok büyük hata- böyle bi ailede büyüdüğü için hesap veremeyeceksiniz !!!

bir de bazilari diyor kendinden büyük adamla evlen kiymet bilir felan.. alin buyrun bunlarin yasla alakasi yok iste, Allah sabir versin cogu zaman vurur demissin ve 2.cocuk icin herhangi bir korunmaya ihtiyac duymamissin :KK43: simdi mi verdin bosanma kararini daha önceleri öyle bir düsüncen yok muydu?

Boşanma kararı vermedim cesaretim yok
öncelikle 2 .çocuk olayın unutun asla ve asla böyle bir adamla yeniden evlat düşünmeyin öncelikle neden el kaldırıyor doktora gittiniz mi ne sıklıkla oluyor gerçekten psikolojik bir durumu varmı

Ya ben mesleginden dolayi olduğunu düşünüyorum ikna etti beni bi şekilde ama gerçekten artık kaldiramiyorum psikolojik tedavi teklif ettim ama sorun bende deil sen bir görün diyor

Hemen korun! Böyle daha kaç sene çekmeyi düşünüyorsun?

Karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmiyceksin zihniyetinde bir kişilik bu! Lütfen 2.çocuğu doğurma olur mu?

İçinde bulunduğu durumu değiştirmek isteyen kadın ikinci çocuk için faaliyete başlamaz. Kusura bakmayın bu durumdan kurtulmak istediğinize inanmadım. O çocuklara yazık...

Yaşı benden büyük hep olsun benim yasimdakilerin çocukları okula gidiyorlar diyordu her defasnda sözler yeminler tövbeler ama değişen bişey yok gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok caresizim ikinci çocuk varmı onu da bilmiyorum çocuğuna çok düşkün bi baba ama asla ona karşı sevgisizligi yok ilgisizligi sadwce bana

Ya ben mesleginden dolayi olduğunu düşünüyorum ikna etti beni bi şekilde ama gerçekten artık kaldiramiyorum psikolojik tedavi teklif ettim ama sorun bende deil sen bir görün diyor[/QUOTE]
peki mesleği nedir birlikte gidelim deyin siz o zaman belki ona ikna olur peki tam olarak sorunlar ne mesela ne oluyor nasıl kavga ediyorsunuz da size el kaldırıyor tabi anlatmak isterseniz belki dediği gibi sizle alakalı bir durumda olabilir

Yaşı benden büyük hep olsun benim yasimdakilerin çocukları okula gidiyorlar diyordu her defasnda sözler yeminler tövbeler ama değişen bişey yok gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok caresizim ikinci çocuk varmı onu da bilmiyorum çocuğuna çok düşkün bi baba ama asla ona karşı sevgisizligi yok ilgisizligi sadwce bana

Yaşı sizden büyükse ne olmuş? Benim de eşim benden büyük. Zaten bir çocuk yapmışsınız bu adama ikincisi niye? Eğer hamileyseniz hiç bir şey yapamayacak oturacaksınız oturduğunuz yerde. Bilşyorsunuz değil mi?

Yaşı sizden büyükse ne olmuş? Benim de eşim benden büyük. Zaten bir çocuk yapmışsınız bu adama ikincisi niye? Eğer hamileyseniz hiç bir şey yapamayacak oturacaksınız oturduğunuz yerde. Bilşyorsunuz değil mi?

Evet biliyorum kaç defa henüz erken olduğunu söyledim bi görseniz çocuk gibi seviniyor istiyor bi hataydi biliyorm hiç bir zaman değişmeyecek

İlk eli havada kalmadığında, bunun düzelmeyeceğini gün be gün artacağını hiç düşünmediniz mi?
O evde durduğunuz kabahat.
Kusura bakmayın ama herkes kaderini kendi yazar.
Boşanmaya cesaretim yok ne demek, cesaretiniz yoksa dayak yemeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Kabul de ediyosanız, serzenişte bulunmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum.
Çünkü bunu 'siz' kabul etmişsiniz.
Ne bu saatten sonra kocanızın karakteri değişir, ne de hayatınız güllük gülistanlık olur.
İfadelerim sert olabilir ama gerçekler bunlar!

Ya ben mesleginden dolayi olduğunu düşünüyorum ikna etti beni bi şekilde ama gerçekten artık kaldiramiyorum psikolojik tedavi teklif ettim ama sorun bende deil sen bir görün diyor
peki mesleği nedir birlikte gidelim deyin siz o zaman belki ona ikna olur peki tam olarak sorunlar ne mesela ne oluyor nasıl kavga ediyorsunuz da size el kaldırıyor tabi anlatmak isterseniz belki dediği gibi sizle alakalı bir durumda olabilir[/QUOTE]

Benim sesimi Yükseltmem onu deli ediyor ama insanin elinde deil bizde insaniz sinirleniyoruz geriliyoruz ama en ufak bişey bile olsa yumruk sıkıyor ses tonum yüksek benim normal konuştuğumda bile bagirma der

yahu siz ne sacmalıyorsunuz?
eşim beni dövüyor ama 2.cocugu düsünüyoruz... bu nasıl bir mantıktır?
hadi kendinizi düsünmüyorsunuz diyelim, yazık degil mi o cocuga?
daha 1.nin bile yetistigi ortam iyi degilken 2.ye de aynı eziyeti yasatmak istemenizdeki amac ne?
cocugunuza nasıl ornek olacagınızı düsünüyorsunuz? ezilen bir anne olarak mı yoksa kadının ses cıkarmaya hakkı olmadıgını düsünmesini saglayarak mı?

kendinize gelin,
simdi ayrılamıyorsanız da esinizi net bir sekilde uyarın, asla yasadıklarınızın tekrarlanmasına izin vermeyin,
tekrar uyguladıgı an da darp raporu almayı unutmayın, geciktirmeyin,
boşanma davanızda daha etkili olur.

neyse ki ailenizi aradıgınızı soylemissiniz... temennim o eve geri donmemek üzere ayrılmanız olur.
kendinize emin olun eş adı altında bir zalimin eziyeti olmadan hayet güzel bir hayat kurabilirsiniz,
cocugunuz da cok daha saglıklı bir ortamda yetisir; siz de mutlu olursunuz, o da.

X