- 30 Ekim 2013
- 20.318
- 56.947
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son bir iki gündür alışverişe gittiniz mi? benim eşim de bir keresınde kıyafet denerken etıketı sırtını çok kötü çizmişti hatta bundan daha kötüydü bir hafta geçmedi belki öle birşeydir,pek tırnak izi gibi durmuyorBu aksam eşimin sirtinda tirnakla yapilacak türden bir çizik vardi deliye döndüm aldaliyorum sanirim 1.5 yillik evliyim ve esim cinsel anlamda çok isteksiz bütün bunlar aldatildigima kanit olabilir mi? Yardim edin
Yüzlerce konu okudum daha ne olabilir derken her gün yeni bir şey cikiyor....ne çeşit insanlar var sasiriyorum gerçekten.
Birinin kocasi sacim bozulcak diye sevişmez... birinin karisi başka kadin kocama imza atmis diye resim ceker..
Hepimiz doğru insanlarla karsilasalim insallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yim-1-aylik-evli.771957/page-12#post-37921755Saçım bozulacak diye sevişmeyen adam da mı varmış hahahah ben nasıl kaçırdım o konuyu![]()
evet o bir bayana ait dırnak izi , bayan yirmi iki yaşında , sarışın kahve gözlü , açık renk bir oje sürmüş , belli ki tırnaklarına yeni bakım yaptırmış , ortalama 1.70 boylarında
farklı açılardan bir kaç resmini daha koyarsanız bayanın telefon numarasını bile söyleyebilirim![]()
foto pek kucuk :d sırtının azıcık alt kısmı ve tam ortalarda olsaydı neyse...
ay karnıma ağrılar girdi. alemsiniz kızlarHahaha, artik kahve fali out, tirnak izi in olmus
![]()
![]()
![]()