kocamin telefonunda eski sevgilisini aradigini gördüm

Ahh bu kadinlarin cektiigii nedir yhuu. Ben kkendimden biliyorum. Aynisini yasadim ilk evliligimde . Ben yeni evliyim ve 1 aylik hamileyim ben koltukta uzaniyorumm o karaktersiz kisilik baska kizlara bakiyordu faceden yanimda. KAc kere yakalaim hatta arkadaslik stesine bile giriyordu. 1 sene zor dayandim sonra biraktimm. Duzelmezdi cunku bu tipler duzelmezlerr malesef... Cunkuu bunlar nefis pesinden kosan karaktersizlerr !!

cok dogru demıs. ben bekarım ama erkek arkadas adaylarımı sosyal medyada cok aktıf ıse hemen eliyorum. amacları farklı gozlerı dısarda oluyor. bunlardan cacık olmuyor.

Hiç meraktan bakılmış gibi görünmüyor, kandil mesajı bile atmış.
Üzgünüm ama belli ki hala o kız aklında

Normalde yıkıcı olmam ama ben bu kadarına yuh diyorum. Şu sakinligine hayran kaldım doğrusu. Ben olsam o evde 5 dakika daha durmazdım. Öyle bişey yakalasam Allah korusun o telefonu paramparça ederdim. Hiç hazmedemem böyle bişeyi

aynen katılıyorum. kız evli mi belirtmemiş konu sahibi.
Kiz evli değil. Esimle ayni universiteden mezun. Ben eski sevgili diyorum ama aslında sevgili de olmadilar. Esimle sevgiliyken ayri oldugumuz bi donemi kollayip esimin hayatına girmeye çalıştı kiz yapmadigi kötülük kalmadı. Biz eşimle barıştik bu sefer ikimize de bela oldu. Ama biz evlendik geçti gitti. Yani kiz ne arıyor ne soruyor. Kocam olacak adam neyi niye takıntı yapti anlamıyorum.

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla ikiniz de aynı dönemde eşinizin hayatındaymışsınız. Tartışmalarında eşinizin sizi o kıza karşı savunduğunu yazmışsınız, oradan çıkardım bu sonucu. Üzgünüm ama baştan yanlış başlamışsınız. Büyük ihtimal ya sizi bu kızla aldattı, ya bu kızı sizinle aldattı ama sonunda evlenen siz oldunuz. Kaybeden de siz olmuşsunuz. Kız adamdan kurtulmuş, mesajlarına da karşılık vermiyor. Sizin başınıza kalmış. Adamın sizi sevmediği de çok açık. Ben olsam bir dakika bile düşünmezdim boşanmak için. Ama tabi sizin durumunuzu bilemiyorum. Eğer olaylar tahmin ettiğim şekilde geliştiyse ve buna rağmen bu adamla evlendiyseniz, herhalde bu olay yüzünden de boşanmazsınız.
Esimle ayni universiteden mezun kiz. Ben eski sevgili diyorum ama aslında sevgili de olmadilar. Esimle sevgiliyken ayri oldugumuz bi donemi kollayip esimin hayatına girmeye çalıştı kiz yapmadigi kötülük kalmadı. Biz eşimle barıştik bu sefer ikimize de bela oldu. Ama biz evlendik geçti gitti. Yani kiz ne arıyor ne soruyor. Kocam olacak adam neyi niye takıntı yapti anlamıyorum.

Adınıza gerçekten üzüldüm.Bence asıl sorgulanması gereken eşinizin sizden gizli kullandığı bir fake hesabı olmasıdır.Hadi profiline meraktan bakıyor diyelim peki neden gizli hesap açıyor?Karşınıza alıp önce dinleyin sonra sert şekilde uyarın derim.
Normal hesaplarindan kiz engellemis cunku yada esim onu engellemis. Meraktanmis iste. Bi ara benim hesaplarimdan girip aratiyordu kizi. Büyük olay cikarmistim evi terketmistim. Onda sonra da aratacak hesap kalmayinca fake hesap acmis işte. Umutsuz vaka oldugunun farkindayim.

Hayir evli değil. Keske onunla evlenseymis. Ben de çok söylüyorum bunu.
Kızın o sosyal hesaplarını şikayet butonuna bassanız. Kapatır, yebi hesap alsa bile farklı isim kullanır.belki Eşiniz de ulaşamayınca pes eder. Bu bir nevi takıntı. Sizi sevmediği için değil bence. Bu takıntıdan kurtulması lazım.

Bu da biseymi canım başka bir konuda arayıp buluşanlar var eski sevgilisiyle seninki yine face den aratmış.neler göreceğiz daha..

bu duurmda ben olsam umursama bence rahat ol o vazgeçer sen üzerine düştükçe kendini çok kıymetli bir varlıkmış gibi sana insanlar var üzerinde çok düşmemek gerekiyor o zaten kendiliğinden vazgeçecektir. tabi tersi de olabilir vaalla zor bir durum cnm senin için rabbim yardım etsin ben anlamıyorum böyle insanları neyin kafasını yaşıyorsunuz evlenmişsin herşey biter yani bekarken ne yapmışsan yapmışsındır.

kolay kolay kimseye ayrilin demem...ama esiniz uzgunum ki sizi sevmiyor...kendinizi bu kdr degersiz hissettiren biriyle devam etmeyin derim.

Back
X