kocamin telefonunda eski sevgilisini aradigini gördüm

simdi soyle bi sey var; ben eski sevgilimin face ine falan bakiyorum arada sirada ayrilali bir yil oldu
onla iliskim bitince 3-4ay suren kisa suren iliskim oldu. o iliski suresince bile bakiyodum nadirde olsa..
sormak simdi aklima geliyo neden acaba?
ondan bi beklentim yok geri donsun istemiyorumda zaten evlenmis ne bilim meraktan heralde ama su gercegi soyleyebilirim o kisa suren iliskimdeki sevgili demeye utandigim adam beni tatmin etseydi bakmazdim unuturdum heralde
budurumda uzulerek soyluyorum sanirim kocaniz sizden tatmin olmuyor :(

merak denen seye inaniyorum.
normal surecte araniz iyiyse, evliliginiz yolundaysa, gecmis de kalmis birini evliliginiz icin bir tehlike olarak gormuyorum.
ama yok normalde de suphelerim var diyorsan, o zaman sorun.
tabi ki bu arada, sizin acinizdan cok kirici bir durum, hesaplarini aratmayi filan engellemesini isteyin.
Normalde sikintimiz yok ama ise gidip surekli baskalarinin hayatini kurcaladigini biliyorum. Gecmisini temizliyor fake hesap kullanıyor. Kendi hesabindan engellemesini istemistim yapti birkaç ay sonra bu fake hesap cikti piyasaya. Kapattirsam yine gizli isler çeviriyor fayda etmez.

Mahvediyor zaten. O kizla tartismalarina esimin beni savunmasina bana laf soyletmemesine de şahit oldum. O kadar dolu ki aklım içinden çıkamıyorum.
yapma lütfen sende değerli bir insansın, bu his çok kötü..

belli ki unutamamış hem bakıyor hem savunuyor yazık ediyor gül gibi karısı varken.
bırak bu adamı. Elbet sana da değer verecek biri aşkla bakacak iz bırakacağın bir adam vardır.

Ama bu adamla zor.. Bir imza ile kendilerine bağladıklarını düşünüyorlar. o kalem alınıp kırılır kolayca. bırakma yanına bunu.. kaldıramıyorsun belli ki.

Sevgi'yi de geçtim Ada'mın size saygısı yok size saygı duymayan bir Ada'mla da aynı evde yaşamak onun karısı olmak bence kendinize zulüm eziyettir ben olsam 1 dakika düşünmem ki daha önce de yapmış bunu emin olun karşı taraf yeşil ışık yaksa bu sanalda kalmaz reel e de dökülür ki dökülmüş bile olabilir.
ya bu kadar genelleme iyi degil.
benim basima gelmedi, ama kuzenimin basina gelmisti. Esi, eski kiz arkadasini aratiyordu arada meraktan, bu arada esinin kuzenimi sevdiginden ve saygi duydugundan hic suphem yok. bazen merak yaptirir boyle seyler insanlara.
sizin mesela gecmisinizde buyuk yer tutmus bir eski sevgiliniz olsa, gercekten hayatinizin hic bir evresinde merak edip bakmaz misiniz sosyal medya hesaplarina ? ? benim bakmisligim var mesela.
burada onemli olan, ciftlerin evliliklerinde guvensizligi tetikleyen baska durumlar olup olmadigi.

bence de bu eş sizi sevmiyor.canınızı yakmak için söylemıyorum kesınlıkle yanlış anlamayın ..ben bile 7 kat yabancı bırı olarak okurken canım yandı sızın ıcınızı dusunemıyorum :(

yapma lütfen sende değerli bir insansın, bu his çok kötü..

belli ki unutamamış hem bakıyor hem savunuyor yazık ediyor gül gibi karısı varken.
bırak bu adamı. Elbet sana da değer verecek biri aşkla bakacak iz bırakacağın bir adam vardır.

Ama bu adamla zor.. Bir imza ile kendilerine bağladıklarını düşünüyorlar. o kalem alınıp kırılır kolayca. bırakma yanına bunu.. kaldıramıyorsun belli ki.
O kadar ağır geliyor ki. Eskiden olsa ortaligu yikardim kavga ederdim bagirir cagirirdim. Artik degmeyecegini biliyorum. Kac kere yaptı bir iki degil hergun bakıyor her allahin gunu bakıyor bilmesem de hissediyorum. Bakma desem ne fayda edecek. Tamam deyip kapatacak mi. Belli ki kendine hakim olamıyor belli ki hosuna gidiyor merak ediyor özlüyor belki tam olarak ne bilmiyorum ama aklinda yeri var bi homis besliyor. Dayanamıyorum. Su an isim yok kalkip babamin yanina gitmek de istemiyorum. Sanırım hayatimi yoluna koymayi bekliyorum.

Normalde sikintimiz yok ama ise gidip surekli baskalarinin hayatini kurcaladigini biliyorum. Gecmisini temizliyor fake hesap kullanıyor. Kendi hesabindan engellemesini istemistim yapti birkaç ay sonra bu fake hesap cikti piyasaya. Kapattirsam yine gizli isler çeviriyor fayda etmez.
isin biraz zor. ben insanalra hemen bosan demeyi sevmiyorum. ama guvensizligi tetikleyen boyle durumlar varsa otur ciddi bir sekilde konus bunu.
gerci huylu huyundan da vazgecmeyecek buyuk ihtimal :(

benim basima gelmedi, ama kuzenimin basina gelmisti. Esi, eski kiz arkadasini aratiyordu arada meraktan, bu arada esinin kuzenimi sevdiginden ve saygi duydugundan hic suphem yok. bazen merak yaptirir boyle seyler insanlara.
sizin mesela gecmisinizde buyuk yer tutmus bir eski sevgiliniz olsa, gercekten hayatinizin hic bir evresinde merak edip bakmaz misiniz sosyal medya hesaplarina ? ? benim bakmisligim var mesela.
burada onemli olan, ciftlerin evliliklerinde guvensizligi tetikleyen baska durumlar olup olmadigi.

Ama konuyu okuduysaniz sadece meraktan bakma yok ki, mail de atilmis.

Ve adam bunun icin fake hesap acmis, gecmisini temizliyor.

Konu sahibinin bulabildigi bu kadar yani.

Malesef ben böyle şeyin masumlupuna inanamıyorum. Aynı durumu eşimde yaşasam gururum kırılır soğurum hazmedemem. Ve bu bir kere değil defalarca yapılıyorsa eski sevgilisi sürekli aklına geliyorsa bi sorun vardır. Ve sürekli akla takılan eski sevgili bigün cevap verdiğinde herşey olabilir erkeklere bu tarz konularda pek güvenmem ben. İnan eşimde de görsem böyle bi durumu büyük konuşmak istemiyorum ama hazmedemem ve uzaklaştırırım kendimden boşanmaya kadar gider

O kadar ağır geliyor ki. Eskiden olsa ortaligu yikardim kavga ederdim bagirir cagirirdim. Artik degmeyecegini biliyorum. Kac kere yaptı bir iki degil hergun bakıyor her allahin gunu bakıyor bilmesem de hissediyorum. Bakma desem ne fayda edecek. Tamam deyip kapatacak mi. Belli ki kendine hakim olamıyor belli ki hosuna gidiyor merak ediyor özlüyor belki tam olarak ne bilmiyorum ama aklinda yeri var bi homis besliyor. Dayanamıyorum. Su an isim yok kalkip babamin yanina gitmek de istemiyorum. Sanırım hayatimi yoluna koymayi bekliyorum.

Üzülmeyin, neyse ne cehenneme gitsin hanımefendi.

kız cevap verse etse ne olacak? insanın ister istemez aklına geliyor. çok zor bir durum. ortada kesin bir aldatma yok ama takıntı gibi görünen/ unutamamak var. görmesem bile baktığını biliyorum diyorsunuz. ciddi şekilde bir konuşma yaptınız mı? eğer olmuyorsa yolunuza bakın bence.

Ya bazen merak edip baktığımız oluyor, herkeste olur. Sevgiden değil.
Ama adam abartmış yahu. Resmen takmış kafaya.Mail göndermeler çüş yani.
Sanırım ayrılırdım bilmiyorum bekara koca boşamak kolay derler, ama bariz sevmiyor... Beni sevmeyen biriyle evliliği sürdüremezdim aynı yatağı paylaşamazdım.

Ama konuyu okuduysaniz sadece meraktan bakma yok ki, mail de atilmis.

Ve adam bunun icin fake hesap acmis, gecmisini temizliyor.

Konu sahibinin bulabildigi bu kadar yani.
Bir de meraktan bir bakarsın iki bakarsın. Yukarıda konu sahibi sürekli bakıyor diyor. Merak falan değil yani bu, aklı o kadında.

Boşanabilecekseniz boşanın, evlilik bitirme sebebi bu bence.

valla beni de eski sevgilim ins. dan ekleyip duruyordu..hem de o kadar uzun yıllar geçmiş olmasına karşın..konu açtım hatta dün. sebebini de bilmiyorum.eşiniz açısında sebebini öğrenirseniz bana da söyleyin..
kadın karşılık veriyor mu görüşüyorlar mı birşekilde bilmem tabi ama ,her açıdan mide bulandırıcı bir durum...
ve bunu yapan da kocanız her 2 kadını da zor durumda bırakıyor..(tabi kadın yüz vermiyorsa dediğim gibi)....

adam işi iyice ilerletmiş. fake hesaplar falan. sadece sanalda kaldığı ne malum ki bu da bir aldatmadır bana göre. sizinle arası iyiyken yapıyor bir de. maddi durum yüzünden katlanıyorsanız hiç katlanmayın. siz de çalışıp para kazanabilirsiniz herkes gibi. ama benim anladığım kadarıyla ayrılmayı düşünmüyorsunuz. o yüzden kurcalamayın telefonunu falan. sinirlerinizi bozduğunuzla kalacaksın. adamın kumaşı bu belli ki.

ortada mail olmasa meraktandr geçer zamanla derdim ama o maile cwp gelseydi konuşcaktı . bunu yapan snraki kandil yine yapar. bağırmadan kızmadan tepkini koy konuşma " bi telini alabilrmiym brine bakcam benm şarj yok de bütün eski sewgililerni ara profillerne gir. görüp kızarsa bşe yok de a bide bayram kandil gelsn daha msj atcam de. aptal olmadğnı görsün. snrada hiç konuşma.

Ahh bu kadinlarin cektiigii nedir yhuu. Ben kkendimden biliyorum. Aynisini yasadim ilk evliligimde . Ben yeni evliyim ve 1 aylik hamileyim ben koltukta uzaniyorumm o karaktersiz kisilik baska kizlara bakiyordu faceden yanimda. KAc kere yakalaim hatta arkadaslik stesine bile giriyordu. 1 sene zor dayandim sonra biraktimm. Duzelmezdi cunku bu tipler duzelmezlerr malesef... Cunkuu bunlar nefis pesinden kosan karaktersizlerr !!

Merak edip bakmış olabilir.. Ne seni sevmiyor diyebiliriz nede aldatıyor..
Bence sadece buna odaklı bakma eşine sen anlarsın zaten seviyor mu sevmiyormu

Valla boşanmayacaksan hiç etkileme. Çünkü sonunda ne yapacak ki? Yine ilgilenecek yine ilgilenecek.
Valla ben aksiyonlara girerdim. Kız gibi face hesap acardım resimlerini çalıp, çocuğa yazardım. Küfür ederdim ooo neler yapmazdım.
Ama Allah başa vermesin :S

Back
X