Kocamın tepkisi

NAVLEE

Çok takıntılı..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
3.951
7.048
158
Arkadaşlar bes yillik evliyim ilk cocugumu dogumda kaybettim simdi oglum iki yasinda kocamla isteyerek üçüncü cocuk icin korunmayi 6 aydir biraktik ve dun kocama hamile oldugumu soyledim sonra kocam o yapmamis gibi ve haberi yokmuş gibi tepkisiz kaldi sizce ne yapmaliyim kocama nasil davranmaliyim cok zoruma gitti ve cok üzüldüm

Edit: bu konu arkadaşıma aittir

Son düzenleme:
Korunmuyorsanız verdiği tepki çok saçma değil mi? Ne için korunulmaz,çocuk için.
Hadi desen ki sürpriz oldu, adam demek ki istemiyormuş diyeceğim. İlginçmiş.

kesinlikle konuşmalısın. böyle içine atarak adama karşı bileylenmen doğru değil. açıkça söyle, zoruma gitti, üzüldüm de. belki adam şaşırdı heyecanlandı, belki kaygılandı... her zaman doğru iletişim şart.

Arkadaşlar bes yillik evliyim ilk cocugumu dogumda kaybettim simdi oglum iki yasinda kocamla isteyerek üçüncü cocuk icin korunmayi 6 aydir biraktik ve dun kocama hamile oldugumu soyledim sonra kocam o yapmamis gibi ve haberi yokmuş gibi tepkisiz kaldi sizce ne yapmaliyim kocama nasil davranmaliyim cok zoruma gitti ve cok üzüldüm
Adam tepkisiz kalınca hiç bir şey yokmuş gibi devam mı ettiniz?
Niye konuşmadın ki derdin ne,niye tepkisizsin diye?

Allah allah hem korunmuyorsunuz hem tepkisiz kalıyor..niyeki inanmıyormuydu olacağına ya da bukadar erken beklemiyormuydu? Bu erkeklere akıl sır ermiyor valla :110: konuşun sebebini gelmişler ona soldan soldan bu tepki boşa değil neyse allah tamamına erdirsin inş :nazar:

O saniye sorarım ya siz iyi duruyosunuz valla ben çatlarım
Madem öyle korunmayı niye bıraktınız onu sorsaydın
Şimdi bir kesim çıkar maddiyat şu bu der de, onu korunmayı bırakmadan önce düşünemiyo mu
Hayret bişey

C CeYz yeni fark ettim, hayırlı olsun

adam korkmuştur ya birşey olursa diye. sevinememiştir. yada nazar olmasın diye tepkisiz kalmıştır.
yada şoktadır.

Kizlar yeni uyeyim fazla bilmiyom kullanmayi kusura bakmayin
Sordum bikac dakika sonra dedim niye boyle davrandin cvp duygularim karisik dedi

Kizlar yeni uyeyim fazla bilmiyom kullanmayi kusura bakmayin
Sordum bikac dakika sonra dedim niye boyle davrandin cvp duygularim karisik dedi
Eeee normal değil mi?
Sonuçta insan için ne kadar özel bir duygu olsa gerek...

Back
X