Adamin en en en basit ne kadar kazandigiyla bile ilgilenmiyor, eve gelip anlatmak istediginde bile sormuyorsan. Senden sıkılmasi gayet normal.
Is muhabbetini erkeklerle yapamaz mi yapar ama kadin, yani karsi cinsle de iletisimde olmak istiyor belliki eksiligi dolduruyor. Ha simdi aldatmanin bahanesi olmaz vs demeyin.
Aldatma hak edilir demiyorum. Aldatmanin bir sebebi olmak zorunda degil 4 4 luk karisini, kocasini da aldatiyor, aldatan ama her sıkılan, 2 muhabbet icin coluklu cocuklu evini birakamiyor simdi gercegi konusacak olursak.
Oyle ben adamla 2 muhabbet etmeyeyim ama O beni dinlesin, benimle ilgilensin filan olmaz. Evlenmek sadece sevisip, cocuk yap, bir tek onu konus diye degil. Muhabbet gerek insana, yoksa bir anlami yok. Haftanin 7 gunu sevisip muhabbet edemiyorsan da o iliski yurumemeye baslar.
Keske esiniz sikintisini konussaydi, belki de konustu bilmem. Ben aldatma konusunda affetmem. Esimin kadin arkadasi da yoktur. Affedin bunlari hakettiniz demiyorum ama siz de evliliginiz de kusurlusunuz.