kocamın yaptığına bakın.....

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
slm arkadaşlar daha önceki konumda yazmıştım bundan 1 sene önce eşimle büyük bir yıkımın içinden çıktık boşanmadan döndük ikimizde çaba gösterdik ve şu son 1 hafataya kadar mutluyduk neyse geliyim olaya dün akşam eşimle şakalşırken bir tartışma yaşadık bana espri yaparak vasıfsız gibi birşey söyledi bende dedimki sen etrafındaki vasıfsız arkadaşlarına bak bayanlar bile bir acayip nebiçim çevren var senin gibi aklıma gelmeyen bişeyler söyledim çok sinirlendi bana bağırdı sabah çıkar giderim bu evden dedi küstü gitti yattı neyse benimde sinirim bozuldu salonda oturdum biraz ve aniden enseme ılık ılık bir sıvı akar ve geçtiği yeri acıtırya vöyle bir ağrı çöktü korktum ve yanına gittim adam uyuyor dedim kalk böyle böyle bana dediğine bakın yat şuraya ya dedi şok şok şok çünkü böyle yapmaz bilirdim sonra dediki bak zorluyosun beni işin sonu başka yerlere gidecek bitecek bu iş dedi şoktayım ama nasıl yalvarıyorum anlamıyor geldim tekrar salona arkamdan geldi ya gelirsin içeri yatarsın yada dedi sustu napıcağımı şaşırdım neoluyor ya diyorum anlamıyor gözü dönmüş sinirden neyse yattım gittim o uyudu bende ağrım geçince yattım sabah yüzüne bakmadım oda konuşmuyor çıkarken laf atıyor bana bende oralı olmadım çıktı gitti şimdide msj çektim dün sana ağrım var diye yalvardım pişman oldum beni şok ettin sayende uyku uyuyamadım bunu ne sebeble yaptın bilmiyorum ama ya bunun özrünü diler bir açıklama yaparsınyada bitti dedim... kızlar çok kötüyüm dün karşımda kocam değilde başka bir adam vardı biranda soğudum

Canı sen de çok fevri davranmışsın.
ARDINDAN eşin de fevri davranmaya devam etmiş.
Sinirinden yapmıştır.
Biraz süründür burnunu.

yada bitti demişsiniz cevapbı ne oldu???
erkekler nedense kendileri sert davranır ama eşinden sert tepki görmeye gelemezler yinede yumuşaklıkla yaklaşmaya çalışın oda bişman olur ozaman diye düşünüyorum

Noktalama işaretleri parayla mı anlamıyorum ve okurken yoruluyorum , çorba gibi oluyor.Bence liseli kavgası gibi olmuş haliniz.alttan alın biraz ortada fol ve yumurta yok gibi görünüyor çünkü.

ortada düzgün bişe yok abartmışşınız biraz o da s sende söylenen lafa alınmışsınız sadece bence bu akşam hiç konuyu açmadan herşey normalmiş gibi davranın sonuçta siz de biraz ağır konusmussunuz

sinirden olabilir kızlar haklısınız ama ölüyodum nerdeyse çok fena oldum yalvarıyorum bakmıyor beyin kanaması filan geçirsem öldüm yani ona bozuluyorum sinirde yerinde yapılmazmı Allah aşkına hastalığın sinirimi olur çok kötü oldum ona olan güvenim yıkıldı kötü bi hastalığım olsa yarı yolda bırakıcak ozaman nebiliyim ya kafam karıştı msj çektim msjıma böyle şeyler duymak istemiyorum senden Akşam gelince konuşucaz canım diye msj çekmiş bende onu bekliyorum bakalım neolacak....

birden bire bu kadar tepki verdiyse belkide eşin başka bişeyden dolayı doluydu
ve birden akşam senin sözlerin üzerine sana patlamıştır
sen bile bu kadarına şaşırdığına göre bence hemen öyle bitti falan diye msj çekmeseydin daha iyi olurdu
belkide bu akşam gönlünü alıcak özür dileyecekti belki sinirli olmasının açıklamasını yapıcaktı

ikinizde olayı abartmışsınız ve fevri davranmışsınız.tabii yinede sen rahatsızlandığında eşin seninle ilgilenmeliydi ama bazen odunluk tarafları ağır basıyor işte erkek milleti değil mikeşke bitsin diye mesaj çekmeseydin belki de eşin pişman olmuştur umarım olayı tatlıya bağlarsınız

eşinizin siniri geçmiş bence canım kelimesini kullandığına göre bence güzel bi sofra hazırlayın şık kıyafetler giyinin slow müzik açın siniri falan bırakın hayatın keyfine bakın
size başınız ağrırken bakmama sebebi sinirden bende olsam bakmam sinirlyken

Mesaja gore kocanizin siniri gecmis, geldiginde aciklayacaktir durumu. Sizde artik ustelemeyin bir an once tatliya baglayin

bence de sinirinden öyle davranmıştır ben şunu anladım ki bir erkeğin uykusunu bölünce çok sinirleniyorlar o an ne dediklerini bilmiyorlar ama sabah kalktıklarında ya da gün içerisinde pişman oluyorlar o da pişman olmuş ki canımlı mesaj yazmış kafana takma gelişmeleri de yaz olur mu merak ettim

geldi hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor sanki dün hiç yaşanmamış konuşmaya gelince yalan oldu tabi korkuyor galiba yüzüne vuracaklarımdan açmıyor bile sadece dediki boşver hiçaçıp canımızı sıkmayalım dedi. Allahım ya ben bütün gün sinirden kendimi yiyim beyfendi hiçbirşey yokmuş gibi birde gelmiş başım çok ağrıyor sence napmalıyım ağrı kesicimi alsam dedi hiç umursamadım bile duymamazlıktan geldim görsün bakalım nasıl oluyor kısasa kısas bukadarcık lafa terkederim giderim bıktım zart zurt diyecek sonra yanında geberen insana bakmayacak birde üstüne ilgi bekliyecek Allahım bu erkekler cidden odun kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…