Kizlar kısaca nasil anlatırım bilmiyorum. 6 yıllık evliyiz eşimin ailesi sürekli manipule eden insanlar ben oğlumda ayrıldım özledim diye ağlatan her pazar evimize gelen biriydi annesi sen karını tekdir bize filme sen onunla zaman gecir bizi çağırma tavrındanydi bu olaylar duruldu bu yüzden büyük kavgalar çıktı sonra hamilelik durumu başladı tup bebekle anne oldum bu süreçte hiç bir destekleri olmadı benim ailem maddi manevi yanımızdaydi hamilelikte dahil doğumun 2.gunu eve geldim k.v kavga edip babamın evine gittim sutumun azalmadı v.s üzüntüden oğlum sarilik gecirdi 3-4gun sonra eve döndüm bu hamilelik ve lohusa döneminde herzaman yemek yapamadım bazen gelince annem yaptı bu esimde sorun oldu sürekli yemek yapmıyorsun aç kalıyorum diye zehir etti o dönemleri oğlum 2 yaşında bu zamana kadar k.v ile başka kavgalarımız da oldu söyle ki tuvalete gidiyorum esim çocukla ve oynarken düşüyor gelip çocuğa neden bakmadın diye kavga çıkarıyor ufak kavgalar değil baya karşılık veriyorum bende tanı ayrıntıya girsem çok uzar neyse ben kahvalti hazirlamiyorum sabah esim işe giderken çünkü ilk zamanlar hatırladığımda ekmek kızarmamis yumurtayı böyle yemem smkahvalti hazırlama boşa erken kalkıyorum v.s lafları olunca yeme ozaman dedim hatırlamadım açıkçası bugünde annem balik almış gelmiş firinda pişirdim onada ayırdım neymiş neden firindaymis neden kizartmamisim ekmek sordu dolapta dedim neden dolaptaymis yemezmis öyle ne kahvalti hazırlıyorsun ne yemek yapıyorsun aç kalıyorum dedi kavga ettik çocukla evin içinde salonla mutfak bir kızartma yapamam dedim sürekli yanımdan ayrılmayan bir oğlum var ve hem çocuğa firinda hem ona kızartma yapmak gerçekten benim için zor neyse ciddi ciddi boşanmaya düşünüyorum beni engelleyen tek şey oğlum oğlum babasız büyüyecek falanda değil düşüncem belli günler onda kalmak zorunda olacak ve ben oglumu guvenerek onlara birakamam 1 kez çocuğu unutmuşlugu altını almışligi yada ne bileyim düşünüp yiyeceği birsey almisligi yok anca aburcubur annesine gitse ondada farklı olmaz önüne ya hazır çorba ya aburcubur koyarlar eşimin babası desem ağzı bozuk gereksiz konuşan biri çocuğu goruyo pze.enk geziyormu diyor ve gerçekten temizlik yok el yıkamak elinde görünür birsey yoksa gereksiz onlar için ve kendi ağızlarıyla söylediler esim evlenmeden önce gec yatıyor diye gizlice uyku ilacı verek insanlar ben bir çıkar bulamıyorum artık şimdi yanındayım bir sorunda müdahale edebiliyorum ama bosanirsam ne olacağına hiçbir müdahale yapamayacağım ve ben bunları kanitlayamatacagim için hiç birsey yapamayacağım