- Konu Sahibi Nehir_0685
slm arkadaşlar daha önceki konumda yazmıştım bundan 1 sene önce eşimle büyük bir yıkımın içinden çıktık boşanmadan döndük ikimizde çaba gösterdik ve şu son 1 hafataya kadar mutluyduk neyse geliyim olaya dün akşam eşimle şakalşırken bir tartışma yaşadık bana espri yaparak vasıfsız gibi birşey söyledi bende dedimki sen etrafındaki vasıfsız arkadaşlarına bak bayanlar bile bir acayip nebiçim çevren var senin gibi aklıma gelmeyen bişeyler söyledim çok sinirlendi bana bağırdı sabah çıkar giderim bu evden dedi küstü gitti yattı neyse benimde sinirim bozuldu salonda oturdum biraz ve aniden enseme ılık ılık bir sıvı akar ve geçtiği yeri acıtırya vöyle bir ağrı çöktü korktum ve yanına gittim adam uyuyor dedim kalk böyle böyle bana dediğine bakın yat şuraya ya dedi şok şok şok çünkü böyle yapmaz bilirdim sonra dediki bak zorluyosun beni işin sonu başka yerlere gidecek bitecek bu iş dedi şoktayım ama nasıl yalvarıyorum anlamıyor geldim tekrar salona arkamdan geldi ya gelirsin içeri yatarsın yada dedi sustu napıcağımı şaşırdım neoluyor ya diyorum anlamıyor gözü dönmüş sinirden neyse yattım gittim o uyudu bende ağrım geçince yattım sabah yüzüne bakmadım oda konuşmuyor çıkarken laf atıyor bana bende oralı olmadım çıktı gitti şimdide msj çektim dün sana ağrım var diye yalvardım pişman oldum beni şok ettin sayende uyku uyuyamadım bunu ne sebeble yaptın bilmiyorum ama ya bunun özrünü diler bir açıklama yaparsınyada bitti dedim... kızlar çok kötüyüm dün karşımda kocam değilde başka bir adam vardı biranda soğudum