Kocamın yaptıkları yetti

Azraarug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
39
27
3
38
Arkadaslar geçende konu açmıstım artık çok bunaldım eşim ingilizce ögrenecem sevdasına yurtdışından kadınlarla yazışıyordu ama sürekli sürekli çocuklara bana zerre ilgi göstermez daha 2gün önce yine kavga ettik boşanalım dedim ertesi gün yumuşadım bundan birkaç ay öncede boşanma davasından döndük artık okadar b..ku çıktıki yetti sürekli eleştiri küfür aşagılama bunlar yetmiyor birde karı kız muhabbeti çıktı 2gun önce kavga ettik dedim dün bariştk daha aksamına bilgisayara gömülmüş yanına gidince sayfyı kapatıyor ı arada skype mesaj geldi zorla açtırdım 6tane yabanacı kadın yok irina yok julia sohbetlerini açtırdım baya samimiler kadın tv.izliyorum diyo türkçe bizimkide türkçeyi baya viliyosun diyo o da %50diyo diğeri ankarada yaşıyormuş rezil pislik kıyamet koptu tabi yılışıyor bişey yapmadım evden işe gidip geliyom yatmadım yok ing geliştiriyorum aksamban beri kıyamet bana ytakta 2yıldır sarılmayan adam dün hatasını biliyorya satıldı ve diyoki öküz gibi olmuşşsun bu arada55kiloyum2çocugym var küçük 5yıllık evliyim az önce mesaj attım daha önce anlaşmalı açmıştık o hazırlamıştı yine dedim hazırla güzelce bitsin birde beni suçluyor hala hatasını kabul etmiyor dırdırcıymışım susmayı bilmiyormuşuö vs.vs.en sonunda tamam cılkı çıktı zaten dedi kararlıyım bu defa fikrimi değiştirmek istemiyorum adamın düzelecegi yok çalışmıyorum ama evim falan var kızkardeşimle yaşarız diyorum şu an okadar öfkeliyimki ellerim titriyor

Boyu devrilesiceler. En dogrusu bu sakin gozunun yasina bakma kopek gbi pisman olacak sakin bakma ardina. Allah sabir versin.

Çok yüz göz olmuşsunuz. Çalışan kadınsınız, kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Bir an önce kurtulun bu adamdan.

Sizi aldatıyor, zaten 2 yıldır aranızda birşey kalmamış, üstüne bir de öküz gibi olmuşsun demiş, kendi eviniz var, sonuç: BOŞANIN

Adam İngilizce bahanesiyle kadınlarla yazışıyor sesin çıkmıyor, boşanalım diyorsun ertesi gün yumuşuyorsun, davadan dönüyorsun, göre göre alttan alıyorsun...
Boşanmayacaksan siz hiç sesini çıkarma.
Adama da yazık böyle huzursuz oluyor zavallı !!
Sahi boşanmak için ne bekliyorsun daha? Gerçekten meraktan soruyorum...
Öküz gibi olmuşsun diyor bir de...
Sen de güldün mü öyle deyince yoksa surat asıp sonra barıştın mı?

Ne alaka yahu. Her ingilizce gelistirmek isteyen julialarla mı muhabbet ediyormuş. Ufak atsın biraz. :) Yakında rusçasınıda geliştirmek isteyebilir.

mükemmeli yapanı bulsam yeminle tebrik edeceğim. yahu koskoca adamsın halk toplum sana adam sıfatını vermiş.yakışır yakışmaz orası tartışılır ama o sıfatı taşıyorsun. 2 gr aklınla yaptığın şeye kılıf buluyorsun.inanılmasını konuyla ilgili dırdır yapılmamasını istiyorsun.ingilizcemi geliştirek için yazışıyorum diyorsun ve buna inanılmasını beklerken asıl ahmaklığı yapıyorsun. çok kalitesiz bir koca. çok kalitesiz zaman geçiren bir birey . hayatından çıktığı gün mutlu olacağına eminim

Bir erkek bir bayana öküz gibi olmuşsun der mi? pess... bunu bir koca eşine söylüyor.
Ayol ne çekiyosunuz şöyle adamları, ne hayrı dokunacak size
ingilizcesini sevsinler sanki karşısında çocuk var. Eşiniz çok saygısız çok yüz göz olunmuş

Baska yolu yok bosanmaktan baska. Anlasmali olsa daha iyi beklemezsiniz ama o davayi acmiyor diye bosanmamazlik yapmayin siz acin davayi tek tarafli . ayrica maddi manevi yipranmissinz tazminatta alin. Cocuklariniza nafakata baglatin. Sonra gitsin yine konussun ingilizce ogrenmek icin. Sanki o ingilizce sozlukler tuzluk niyetine uretilmis ona bakipta ogrenemiyorda. İllaha birisiyle konusup ogrenicek.

İngilizce geliştiriyomuş:KK47::KK47: valla ben bundan çok, bu yalanla seni nasıl da bi aptal yerine koyuyosa artık ona sinir oldum.. Boşa gitsin işte yaaa uğraşılacak adam değil. Sensiz geliştirsin ingilizcesini

adam düzelcem dese barışacak gibisiniz. boşanma olayının b.kunu çıkaran sizsiniz. ne diye hrı gür çıkarıp kendinizi yoruyosunuz ki. boşanacaksanız boşanın. niyetiniz yok bence. sürekli yumuşadığınıza göre.

Baska yolu yok bosanmaktan baska. Anlasmali olsa daha iyi beklemezsiniz ama o davayi acmiyor diye bosanmamazlik yapmayin siz acin davayi tek tarafli . ayrica maddi manevi yipranmissinz tazminatta alin. Cocuklariniza nafakata baglatin. Sonra gitsin yine konussun ingilizce ogrenmek icin. Sanki o ingilizce sozlukler tuzluk niyetine uretilmis ona bakipta ogrenemiyorda. İllaha birisiyle konusup ogrenicek.
Az önce masaj atmış tamam silecegim üyeliğimi bunaltma beni biraz güven yazmış
adam düzelcem dese barışacak gibisiniz. boşanma olayının b.kunu çıkaran sizsiniz. ne diye hrı gür çıkarıp kendinizi yoruyosunuz ki. boşanacaksanız boşanın. niyetiniz yok bence. sürekli yumuşadığınıza göre.
Ne kadar kolay geliyor 2bebek var kolaymı yuva yıkmak sans verdim belki diye ama artık yetti

Arkadaslar geçende konu açmıstım artık çok bunaldım eşim ingilizce ögrenecem sevdasına yurtdışından kadınlarla yazışıyordu ama sürekli sürekli çocuklara bana zerre ilgi göstermez daha 2gün önce yine kavga ettik boşanalım dedim ertesi gün yumuşadım bundan birkaç ay öncede boşanma davasından döndük artık okadar b..ku çıktıki yetti sürekli eleştiri küfür aşagılama bunlar yetmiyor birde karı kız muhabbeti çıktı 2gun önce kavga ettik dedim dün bariştk daha aksamına bilgisayara gömülmüş yanına gidince sayfyı kapatıyor ı arada skype mesaj geldi zorla açtırdım 6tane yabanacı kadın yok irina yok julia sohbetlerini açtırdım baya samimiler kadın tv.izliyorum diyo türkçe bizimkide türkçeyi baya viliyosun diyo o da %50diyo diğeri ankarada yaşıyormuş rezil pislik kıyamet koptu tabi yılışıyor bişey yapmadım evden işe gidip geliyom yatmadım yok ing geliştiriyorum aksamban beri kıyamet bana ytakta 2yıldır sarılmayan adam dün hatasını biliyorya satıldı ve diyoki öküz gibi olmuşşsun bu arada55kiloyum2çocugym var küçük 5yıllık evliyim az önce mesaj attım daha önce anlaşmalı açmıştık o hazırlamıştı yine dedim hazırla güzelce bitsin birde beni suçluyor hala hatasını kabul etmiyor dırdırcıymışım susmayı bilmiyormuşuö vs.vs.en sonunda tamam cılkı çıktı zaten dedi kararlıyım bu defa fikrimi değiştirmek istemiyorum adamın düzelecegi yok çalışmıyorum ama evim falan var kızkardeşimle yaşarız diyorum şu an okadar öfkeliyimki ellerim titriyor
o nasil kafadir yaaa !!! ingilizce sadece bayanlarla konusularak mi ogreniliyormus. seni de tebrik ederim sabrindan ötürü. ben olsam o olayi ilk ogrendigimde bilgisayarı parcalardim heralde. adam flörtlesmeye kılıf bulmuş resmen

Az önce masaj atmış tamam silecegim üyeliğimi bunaltma beni biraz güven yazmış

Ne kadar kolay geliyor 2bebek var kolaymı yuva yıkmak sans verdim belki diye ama artık yetti

şimdi eğri oturup doğru konuşalım sen de kocan da böyle yaşamaya alışmış asla boşanmayacak insanlarsınız.çocuklara üzülüyorum şu an.bari onların yanında kavgaya gürültüye devam etmeyin.

o zaman sen de aynı şekilde adamlarla yazış bakalım ne yapacak? eğitim için tabi,amaç dil öğrenmek.

Back
X