Arkadaslar geçende konu açmıstım artık çok bunaldım eşim ingilizce ögrenecem sevdasına yurtdışından kadınlarla yazışıyordu ama sürekli sürekli çocuklara bana zerre ilgi göstermez daha 2gün önce yine kavga ettik boşanalım dedim ertesi gün yumuşadım bundan birkaç ay öncede boşanma davasından döndük artık okadar b..ku çıktıki yetti sürekli eleştiri küfür aşagılama bunlar yetmiyor birde karı kız muhabbeti çıktı 2gun önce kavga ettik dedim dün bariştk daha aksamına bilgisayara gömülmüş yanına gidince sayfyı kapatıyor ı arada skype mesaj geldi zorla açtırdım 6tane yabanacı kadın yok irina yok julia sohbetlerini açtırdım baya samimiler kadın tv.izliyorum diyo türkçe bizimkide türkçeyi baya viliyosun diyo o da %50diyo diğeri ankarada yaşıyormuş rezil pislik kıyamet koptu tabi yılışıyor bişey yapmadım evden işe gidip geliyom yatmadım yok ing geliştiriyorum aksamban beri kıyamet bana ytakta 2yıldır sarılmayan adam dün hatasını biliyorya satıldı ve diyoki öküz gibi olmuşşsun bu arada55kiloyum2çocugym var küçük 5yıllık evliyim az önce mesaj attım daha önce anlaşmalı açmıştık o hazırlamıştı yine dedim hazırla güzelce bitsin birde beni suçluyor hala hatasını kabul etmiyor dırdırcıymışım susmayı bilmiyormuşuö vs.vs.en sonunda tamam cılkı çıktı zaten dedi kararlıyım bu defa fikrimi değiştirmek istemiyorum adamın düzelecegi yok çalışmıyorum ama evim falan var kızkardeşimle yaşarız diyorum şu an okadar öfkeliyimki ellerim titriyor