Kocamı sanırım sevmiyorum

Nego

Kül olur kalbindeki zamanla yana yana
Pro Üye
10 Haziran 2010
78.620
329.263
Öncelikle nikah tazelemek dediğiniz şey öyle kolay değil. Erkeğin başkasıyla evlenmesi (birliktelik olması) sonrasında boşanıp size geri dönmesi falan lazım. Yani zaten bu adamla dinen evli değilsiniz.
26 yaşında bir insan boşandıktan sonra ailesi ile yaşamak zorunda değil. Gerekirse babanıza tepkinizi net bir şekilde belli edersiniz. Ayrıca maddi olarak da bir sıkıntınız olacak gibi durmuyor. Mahkeme her türlü nafaka bağlar ve eşinizin yardım etmeme durumu söz konusu olamaz
Erkeğin değil kadının başkasıyla evlenip birliktelik yaşayıp ayrılmış olması lazım tam tersi.
 

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
9.547
15.180
Bosanmadiginiz kabahat. Igrenc bir herif. Annesi de pek masum gelmedi bana. Sizin yaninizda nerden çıkarmis seni sevmedigimizi vs demis ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kocanizi illa ki dolduruyorlardir. Hepsinden kurtulun. Bosanmak icin babanız dahil kimseden icazet almayin. Bu sizin hayatiniz
 

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
11.985
21.141
Adam art niyetli belli zaten. 4 dükkan bar üzerine hiçbir şey yok. Sus payı olarak bir ev arsa vermiş onlarda boşanırken ikiye bölünür zaten.
Siz baba evine gitmeden ya da iş bulmadan boşanmamalısınız. Öyle bir
İş kurayım ayrılayım da hikaye. Bir işin tutması ve kazanması için en az 1 yıl gerek ki tutmama ihtimali de var. Ayrıca kızınız da büyümüş zaten kreş çağına gelmiş. Ben de bebeğim 11 aylık ayrıldım. İşim vardı ailemle yaşıyorum ancak döndürüyorum. İyi düşünün yani.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 609 gün geçti.



Sarahben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
435
996
Boğazıniza yapışması boşanmak için yeterli zaten.Sizi değersizlestirmis her türlü
Bundan sonra evlilik danışmanı vs işe yaramaz bence Allah korusun size daha büyük zarar verebilir kavga esnasinda.
Boşanip iş bulup yeni bir hayat kurun.Yasıniz çok genç.Isterseniz yaparsiniz . Güçlü olun.Evladiniz sürekli babasının ezdiği bir anneyi ne gözle görecek? Bunu düşünüp kararinizi ona göre verin.Allah yardımciniz olsun
 

felidaee

Mizantrop.
Üyelik İptali
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
7 Kasım 2013
13.048
29.958
Adam art niyetli belli zaten. 4 dükkan bar üzerine hiçbir şey yok. Sus payı olarak bir ev arsa vermiş onlarda boşanırken ikiye bölünür zaten.
Siz baba evine gitmeden ya da iş bulmadan boşanmamalısınız. Öyle bir
İş kurayım ayrılayım da hikaye. Bir işin tutması ve kazanması için en az 1 yıl gerek ki tutmama ihtimali de var. Ayrıca kızınız da büyümüş zaten kreş çağına gelmiş. Ben de bebeğim 11 aylık ayrıldım. İşim vardı ailemle yaşıyorum ancak döndürüyorum. İyi düşünün yani.

Dört dükkan da ikiye bölünecek boşanma durumunda değil mi? Merak ettiğim için soruyorum.
 

Aylakkadin

Başlangıç 81 güncel 60.00 hedef 55.0
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.092
16.674
Herkese iyi geceler . Hayatımda ikkkez buraya yazıyorum artık doldum taştım . Ben 26 yaşında 1 çocuk annesi çocuktan sonra mesleğine ara vermiş bi kadınım . Eşimle severek evlendik . Ve hemen çocuk sahini olmak istedik . Herşey güzeldi bir çocuğumuz oldu . Eşim ailesine aşırı düşkün hatta okadar düşkün ki yengesi için bile benimle kavga eder . Her pazar ailesinde kahvaltı yapmak istiyor annesiyle . Ben aslında onları seviyorum ama okadar takıntılı ki ben sevmiyormuşum gibi hissediyor ve bana her kavga da seni zaten kimse sevmiyor diuor . Bayramın birinci günü kızımın doğum günüydü 5 yıllık evliyim her bayram hep ailesine gittik . Dedim ki bu bayram 2. Gün simyagerler edelim büyükleri kızımıza vakit ayıralım pasta keselim dedim . Söylediğim sadece bu arkasından konuşurlarmış. Neyse tamam dedim gittik dedim ki bayramlaştık kurbanımızı kestik kalkalım çocuğu gezdirelim mutlu edelim onu yarın da bizi kilere gideriz dedim . Kayınvalide ve görümcelerimin yanında kavga çıktı . Üzerime yürüdü boğazıma asıldı . Kayınvalidem ve küçük görümcem ağladı şok oldular . Ben de senden boşanıyorum dedim . Çocuğu aldım kolumu tuttu çocuğumu alamazsın dedi . Kayınvalidem odaya götürdü onu sordu bana ne oldu diye . Baştam sona anlattım . Herkesin bi hayatı var benim beklentilerim var . Ahmet’in benden sürekli şikayet etmesi asla yetişmemesi herkes için benimle kavga etmesi her kavga da kimse seni sevmiyor demesi beni artık çok sinirlendiriyor sizin benimle derdiniz ne dedim . Biz seni çok seviyoruz o bunu nerden çıkarmış dedi . Bende bilmiyorum ne bekliyorsanız beklediğiniz herşey için Ahmet benimle kavga ediyor . Karakteri oturmamış bir oğlunuz var dedim . İçerden geldi . Akşama kadar ne yapıyor ben bilmiyorum şöyle böyle saçmaladı . Bunu haklı çıkmak için demiyorum . Ama okadar iyi bir anne öyle iyi bir ev hanımıyım ki elimden her iş gelir çocuğuma çok güzel bakarım herkes arkamdan söyler yüzüme de söyler . Zaten kayınvalidem de sus artık karın küçük yaşında evlendi daha ne yapacaktı kim sevmiyor ne anlatıyorsun sen dedi eşime . Eşim daha çok sinirlendi . hakaret etmeye başladı . Daha önce yine bu aile mevzuları yüzünden kavga ettik ve her kavga da sınırları zorladı . Bir kavgamızda bana 3 kez boşol dedi ve nikah tazelemek durumunda kaldık . Bi sonraki kavgamızda ise telefonunda Eskort numaraları gördüm çok eski dedi ama Google arama motorunda da Hakkari Eskort yazıyordu . Hepsini anlatım . Kayınvalideme sen kocanla kavga edince senin kocanın telefonunda Eskort numaraları görüyormusun dedim . Benim kocam yaptı bunu dedim . Yada senin kocan seni boşuyor mu benim ki boşuyor dedim . Kayınvalidem melek değil arkadaşlar . Ama huzursuz olmamızı isteyecek kadar kötü değil . Benim eşim onlarla arada bir sürtüşmeler olabileceğini kabul etmiyor kimseye laf söyletmiyor . Ben kocama yaklaşık 1 yıldır hiç bişey hissetmiyorum . Nefret bile etmiyorum . Dokunması beni rahatsız ediyor hep bahanem var . Eşimin hassas noktaları var. Çok iyi bir baba ama iyi bir eş değil. Artıları var sinirle yaptım diyor seni çok seviyorum ben diuor pişmanım diyor her kavgadan sonra . Ben haksızım da sen haklımızın tamamen diyor . Neyse sonuç olarak ve artık onu sevmiyorum . Başka erkeklere yakışıklı gözüyle bakabiliyorum Allah affetsin . Aileme bahsettim annem başımızın üstünde yerin var diyor . Ama babam çok tutucu asla rahat edemem ve ayrı ev açmama izin vermez . Babamın evinde çocukla rahat edemem . İki ucu değnek derler ya o hesap 🥲 eşimin durumu çok iyi . Ama boşanırsak asla bana destek olmaz . İşim var ama çocuktan sonra çalışmıyorum . Doğum hediyesi bir ev aldı bana 1 artı 1 henüz kiraya vermedim tapusu bana ait . Birde arsam var . Hepsi kızımın hiç biri nemim değil . 1 yıldır altın biriktiriyorum 66 gram altın var . Boşanmak istiyorum aetık sevmiyorum . Ama babam asla başka ev açmaz . Bizimle yaşa der . Ne yapacağım yardım edermisiniz
Babamla yaşarım. İse geri dönerim.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1039 gün geçti.



Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 152 cm. Başlangıç Kilom :81 Kg. Şimdiki Kilom :60.0 Kg.

Black Light

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
10.344
36.887
Konu dini yoruma evrilsin istemem ancak verdiğiniz bilgi doğru sayılmaz ufak bir düzeltme yapmak istedim, 3 talaktan sonra eski eşle tekrar birleşebilmesi için erkeğin değil kadının evlenip birliktelik yaşaması gerekli ve bunun anlaşmalı bir şekilde olmaması gerekli. 3 talaktan sonra nikah tazelenmez evlilik bağı kalmamış artık bu doğru
Evet aynen doğrusu bu
 

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
11.985
21.141
Dört dükkan da ikiye bölünecek boşanma durumunda değil mi? Merak ettiğim için soruyorum.
Hayır çünkü dükkanlar başkasının üzerine adam orda işçi görünüyor
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 609 gün geçti.



Muserref_Oldum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
2
4
36
İleride boşanma ihtimaline karşılık malları üzerinize yapmamak..

Sizinki zaten evlilik değil ki, kandırmayın kendinizi boşuna. Tabii ki bizim için konuşması kolay ama böyle bir evlilik bitecekse bitsin bence. İlk boşanan da siz değilsiniz, son boşanan da siz olmayacaksınız..
 

Ayazpasah

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
425
414
32
CCo
Herkese iyi geceler . Hayatımda ikkkez buraya yazıyorum artık doldum taştım . Ben 26 yaşında 1 çocuk annesi çocuktan sonra mesleğine ara vermiş bi kadınım . Eşimle severek evlendik . Ve hemen çocuk sahini olmak istedik . Herşey güzeldi bir çocuğumuz oldu . Eşim ailesine aşırı düşkün hatta okadar düşkün ki yengesi için bile benimle kavga eder . Her pazar ailesinde kahvaltı yapmak istiyor annesiyle . Ben aslında onları seviyorum ama okadar takıntılı ki ben sevmiyormuşum gibi hissediyor ve bana her kavga da seni zaten kimse sevmiyor diuor . Bayramın birinci günü kızımın doğum günüydü 5 yıllık evliyim her bayram hep ailesine gittik . Dedim ki bu bayram 2. Gün simyagerler edelim büyükleri kızımıza vakit ayıralım pasta keselim dedim . Söylediğim sadece bu arkasından konuşurlarmış. Neyse tamam dedim gittik dedim ki bayramlaştık kurbanımızı kestik kalkalım çocuğu gezdirelim mutlu edelim onu yarın da bizi kilere gideriz dedim . Kayınvalide ve görümcelerimin yanında kavga çıktı . Üzerime yürüdü boğazıma asıldı . Kayınvalidem ve küçük görümcem ağladı şok oldular . Ben de senden boşanıyorum dedim . Çocuğu aldım kolumu tuttu çocuğumu alamazsın dedi . Kayınvalidem odaya götürdü onu sordu bana ne oldu diye . Baştam sona anlattım . Herkesin bi hayatı var benim beklentilerim var . Ahmet’in benden sürekli şikayet etmesi asla yetişmemesi herkes için benimle kavga etmesi her kavga da kimse seni sevmiyor demesi beni artık çok sinirlendiriyor sizin benimle derdiniz ne dedim . Biz seni çok seviyoruz o bunu nerden çıkarmış dedi . Bende bilmiyorum ne bekliyorsanız beklediğiniz herşey için Ahmet benimle kavga ediyor . Karakteri oturmamış bir oğlunuz var dedim . İçerden geldi . Akşama kadar ne yapıyor ben bilmiyorum şöyle böyle saçmaladı . Bunu haklı çıkmak için demiyorum . Ama okadar iyi bir anne öyle iyi bir ev hanımıyım ki elimden her iş gelir çocuğuma çok güzel bakarım herkes arkamdan söyler yüzüme de söyler . Zaten kayınvalidem de sus artık karın küçük yaşında evlendi daha ne yapacaktı kim sevmiyor ne anlatıyorsun sen dedi eşime . Eşim daha çok sinirlendi . hakaret etmeye başladı . Daha önce yine bu aile mevzuları yüzünden kavga ettik ve her kavga da sınırları zorladı . Bir kavgamızda bana 3 kez boşol dedi ve nikah tazelemek durumunda kaldık . Bi sonraki kavgamızda ise telefonunda Eskort numaraları gördüm çok eski dedi ama Google arama motorunda da Hakkari Eskort yazıyordu . Hepsini anlatım . Kayınvalideme sen kocanla kavga edince senin kocanın telefonunda Eskort numaraları görüyormusun dedim . Benim kocam yaptı bunu dedim . Yada senin kocan seni boşuyor mu benim ki boşuyor dedim . Kayınvalidem melek değil arkadaşlar . Ama huzursuz olmamızı isteyecek kadar kötü değil . Benim eşim onlarla arada bir sürtüşmeler olabileceğini kabul etmiyor kimseye laf söyletmiyor . Ben kocama yaklaşık 1 yıldır hiç bişey hissetmiyorum . Nefret bile etmiyorum . Dokunması beni rahatsız ediyor hep bahanem var . Eşimin hassas noktaları var. Çok iyi bir baba ama iyi bir eş değil. Artıları var sinirle yaptım diyor seni çok seviyorum ben diuor pişmanım diyor her kavgadan sonra . Ben haksızım da sen haklımızın tamamen diyor . Neyse sonuç olarak ve artık onu sevmiyorum . Başka erkeklere yakışıklı gözüyle bakabiliyorum Allah affetsin . Aileme bahsettim annem başımızın üstünde yerin var diyor . Ama babam çok tutucu asla rahat edemem ve ayrı ev açmama izin vermez . Babamın evinde çocukla rahat edemem . İki ucu değnek derler ya o hesap 🥲 eşimin durumu çok iyi . Ama boşanırsak asla bana destek olmaz . İşim var ama çocuktan sonra çalışmıyorum . Doğum hediyesi bir ev aldı bana 1 artı 1 henüz kiraya vermedim tapusu bana ait . Birde arsam var . Hepsi kızımın hiç biri nemim değil . 1 yıldır altın biriktiriyorum 66 gram altın var . Boşanmak istiyorum aetık sevmiyorum . Ama babam asla başka ev açmaz . Bizimle yaşa der . Ne yapacağım yardım edermisini
Çocuk buyumus birikiminde var evine geç iş bul çocuğu kreşe ver hayatına bak koskoca kadınsın sende annesin artık babadan izin almakta nedir .
 

TheSweetWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
1.657
1.187
Erkeğin değil kadının başkasıyla evlenip birliktelik yaşayıp ayrılmış olması lazım tam tersi.

Evet, evet sonradan fark ettim yanlış yazdığımı ama düzenleme süresi geçmişti.
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-11-2022

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 46 gün kaldı.

Sizin bebeğinize sağladığınız bağışıklık korumasının yanında, bebeğiniz de hafif enfeksiyonlara karşı kendi bağışıklık sistemini geliştirmeye başladı. Hamileliğiniz boyunca, bebeğinize solunum ve sindirim sistemiyle ilgili enfeksiyonlara karşı bağışıklık sağladığınız gibi kızamık vb genel viral enfeksiyonlara karşıda antikor koruması sağlamış olursunuz. Eğer bu antikorlar sisteminizde varsa, antikorlar plesanta yardımıyla sizin kan dolaşımınızdan bebeğin kan dolaşımına geçer.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Paradox0506

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
148
66
36
Maalesef o şekilde olmuyor . Ailem bu konuda çok tutucu ve bana fikrimi sormazlar. İmkanlarım var ama babamı ikna etmem gerekiyor yani asla ama asla izin vermez
Siz kaç yaşındasınız? 18' den küçük mü? Baba izni nedir? Sevgi ve saygı kapsamında değil bu izin almalar, Babanız size saldıracak değil farzedelim buna teşebbüs etti dağ başında yaşamıyorsanız rahatça ulaşabileceğiniz kolluk kuvvetleri ya da adli merciler var.
 

Dianysos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
1.788
2.885
Hemen dönemeyebilirim. İş bulsam da kızım 4 yaşına gelmeden çalışmayı düşünmüyorum . Bakacak birisi yok. O yüzden dükkan açmak istiyorum kendime zaten . Oyun atölyesi tarzında
Canım ayrıldığında da çocuğun kreş ihtiyacı için babası destek olmalı. Durumu da iyiymiş. Çocuk seninle olduğu için ve sen çalışıyorsun diye bakımı sırf sana ait olmaz. Sen davanda taleplerini yaz gerisi gelir umarım. Nasılsa vermez diye talepsiz kalma. Herşey gönlünce olsun.
 

Dianysos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
1.788
2.885
Hayır evlenmeden önce kurulmuş dört dükkan hiç biri eşimin üzerine değil yani
Adam art niyetli belli zaten. 4 dükkan bar üzerine hiçbir şey yok. Sus payı olarak bir ev arsa vermiş onlarda boşanırken ikiye bölünür zaten.
Siz baba evine gitmeden ya da iş bulmadan boşanmamalısınız. Öyle bir
İş kurayım ayrılayım da hikaye. Bir işin tutması ve kazanması için en az 1 yıl gerek ki tutmama ihtimali de var. Ayrıca kızınız da büyümüş zaten kreş çağına gelmiş. Ben de bebeğim 11 aylık ayrıldım. İşim vardı ailemle yaşıyorum ancak döndürüyorum. İyi düşünün yani.
Bende bu kafayı anlamıyorum gerçekten. Yıllardır kendi işimi yapıyorum home office olarak ama şöyle bir dükkan ofis bilmem ne açsam kendime diyorum sonra bakıyorum olmuyor 🤣