kocamın yiğeni

cansu45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1
0
0
Manisa
arkadaşlar kocamın yiğeni burak 19 yaşında ve bende 26 yaşındayım 19 yaşında olmasına rağmen çok çekici ve bakışları etkiliyor.Bizim tuvaletimiz bahçede , geçen gece tuvalete kalktım ve birde ne göreyim burak iç çamaşırlarımı kokluyordu beni görünce dona kaldı bende şok olmuştum ve yanına gidip bir tokat attım bana öyle duygulu baktı ki dayanamadım sarıldım ve öpüştük yani baya ileri gittik bahçede ilişkiye girdik ve o günden sonra canım onu istiyor ama kocama söylemesinden korkuyorum nolur bana akıl verin zor durumdaym. (Pişmanım)

Son düzenleme:
eeeeeee sonra,bölüm bitti mi:ssz:

arkadaşlar kocamın kardeşi burak 19 yaşında ve bende 26 yaşındayım 19 yaşında olmasına rağmen çok çekici ve bakışları etkiliyor.Bizim tuvaletimiz bahçede , geçen gece tuvalete kalktım ve birde ne göreyim burak iç çamaşırlarımı kokluyordu beni görünce dona kaldı bende şok olmuştum ve yanına gidip bir tokat attım bana öyle duygulu baktı ki dayanamadım sarıldım ve öpüştük yani baya ileri gittik bahçede ilişkiye girdik ve o günden sonra canım onu istiyor ama kocama söylemesinden korkuyorum nolur bana akıl verin zor durumdaym. (Pişmanım)
Burak yeğen mı kardeş mı :)

yahu git ablacım başka bahçede oyalan :52: ben konu açınca geyik oluyor şu konuların hale bak tövbe tövbe :52:

İç çamaşırlarını mı kokladı :23:
Siz de kokladınız mı :23:
Tam hayal ettiğim aşk senaryosu yaaa çok kıskandımmmmmmm hele koklamasıı beni delirttiiiiii :23:

Ne kadar zekisiniz beyefendi. :9:

Baslikta yegen konuda kardes

Ahahahaha hadi kizlar inanmis gibi yapalim sevinsin zavalli yazik

eee devamı ne bahçede bahçıvana mı yakalandınız sonra noldu :27:

Back
X