kocamla 2 gündür konuşmuyoruzz :(

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
kendimi zaten yapayalnız hissediyordum bir de üstüne tartıştık sudan sebeplerle ne o adım attı ne ben evde 2 yabancıyı oynuyoruz ne zormuş dün gece hiç uyumadım aynı yatakta sabaha kadar döndüm şimdi de o hiç konuşmadan gitti yattı bense ders başından kalktım bilg. açtım kafa almıyo çnkü ..

off ne zormuş hiç konuşmaamak ya ama ben haklıyım gelipp özür dileyecekk yoksa barışmıcam :(

Aman be kusen koca da son zamanlarda cikti benimkide kustu yatiyo simdi, bizde de ben hakliyim yarin da misafirlige gidiyoruz kus durmamam lazim. Trip bile atamicam bilerek yapti kesin.

Sizin konu neydi

kendimi zaten yapayalnız hissediyordum bir de üstüne tartıştık sudan sebeplerle ne o adım attı ne ben evde 2 yabancıyı oynuyoruz ne zormuş dün gece hiç uyumadım aynı yatakta sabaha kadar döndüm şimdi de o hiç konuşmadan gitti yattı bense ders başından kalktım bilg. açtım kafa almıyo çnkü ..

off ne zormuş hiç konuşmaamak ya ama ben haklıyım gelipp özür dileyecekk yoksa barışmıcam :KK43:

Yaslariniz kac canim?

Kari koca arasina kusluk girdimi dewamida gelir cocuk degilsiniz artik en ufak seylere bile kusersiniz artik
soru ne bilmiyorum ama bence gerek yok ayri yatmakta yanlis iyi huy edineceksiniz

ayrı yatmk istemıyorum sabaha kadar uyumasam da onun sıcaklığında dönüp durmak yatakta hoşuma gdıoo konu çok saçma bişi o da inat etti bn de küs durmayı sewmez gelir sırnaşırdı ama şimdi yattı koydu bana resmen bu tawrıı o 33 ben 26 yaşındayız çcuk da değiliz aman ne bileyim işte sinirliyim

ayrı yatmk istemıyorum sabaha kadar uyumasam da onun sıcaklığında dönüp durmak yatakta hoşuma gdıoo konu çok saçma bişi o da inat etti bn de küs durmayı sewmez gelir sırnaşırdı ama şimdi yattı koydu bana resmen bu tawrıı o 33 ben 26 yaşındayız çcuk da değiliz aman ne bileyim işte sinirliyim
Bence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.
Sonra arkasindan saril uyuyamadim cok soguk usudum de:KK55: o da sana sarilir mis gibi uyur yarin da mutlu uyanirsiniz:KK51:

Ben boyle ozur dileme beklemeyi anlamiyorum. Diyelimki intci bir yapiya sahip ve hic ozur dilemeyecek bosanacakmisniz? Bak ne kadar geriliyorsun sen yanas ne var bunda
yok daha neler ne boşanması sinirden yanaşmıyoruzz o da ben de ben yanaşırsam hep benden bekler o bi daha böle bişi olsa yine aynısını bekler ben çok ii tanıyorum onu çünkü eskiden böleydi

Bnde hic kus kalamam bu huyumu hic sevmiyorum hemen giderim sarilirim cidfi bi tartisma olmadigi surece oda hic uzatmaz zorla ozur diletirim kendimce icim rahatlar gerci bnm oglan kusmeye firsat vermiyo doya doya trip bile yapamiyorum:)

Bence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.
Sonra arkasindan saril uyuyamadim cok soguk usudum de:KK55: o da sana sarilir mis gibi uyur yarin da mutlu uyanirsiniz:KK51:
valla içimden neler yapmak geliyo bi bilsen :) o da uyumamış öksürüyor arada dikkat çekmek için :) emme velakin o goca buraya gelecek :)

Bnde hic kus kalamam bu huyumu hic sevmiyorum hemen giderim sarilirim cidfi bi tartisma olmadigi surece oda hic uzatmaz zorla ozur diletirim kendimce icim rahatlar gerci bnm oglan kusmeye firsat vermiyo doya doya trip bile yapamiyorum:)
ah keşke ben de böle olsam daha ne isterim yaa ne güzl işte

Back
X