laelaelaelaelaekızlar çoğunuz yanlış düşünüyosunuz..
ne demek makyajlı, abiyeli süslü püslü olmak evin içinde??:1shok:
ev burası ayol bildiğiniz ev.. ben neden evde makyajlı ve rahat edemedğim kıyafetlerle dolaşıyım ki?? tabiki pofuduk terliklerimle ve rahat edebilecğim bol eşofman veya elbiselerimle dolaşırım..eşim beni her halimle güzel ve çekici bulmalı..zaten temiz olma konusunda hemfikirimşakkıdı ne bilim ben de eşimin evde smokinle oturmasını istemem, giysin şortunu hatta boxer'ını atletini otursun rahat rahat..niye kasalım kendimizi..evlilik bu demek değil mi?? yanlış düşünmeyin hep paspal olalım demiyorum ama zaten dışarı çıkacağımız zamanlarda fazlasıyla süsleniriz

Allahtan nişanlım böyle bi insan değil..beni azcık rahat edemedğim bişeyle görsün, git bi eşofman giy, makyajını yıkasana aşkım nasıl rahat ediyosun, dışarı çıkınca yaparsın yine der..aynı evde yaşamıyoruz ama uzun yıllardır birlkteyiz ve her türlü paspal halimi bilir..evli olunca da değişceğini sanmıyorum çünkü kendiside hoşlanmaz kasmaktan..rahat yaşamayı sever benim gibi..
arkadaşım sana önerim adam gibi oturup konuşmanız..
daha sebep belirtmemiş sana yahu bunu yapmaya hakkı yok..desin ki artık seni çekici bulmuyorum, ben böyle hödük bi insanım işte çocuk doğurdun diye senden soğuyacak kadar zavallı bi erkeğim ..benim sevgim bu kadar basitti işte desin,iyi günde kötü günde mantığı bana işlemez desin..desin desin vallaaa..eğer öyleyse desin ki sen de acı da olsa gerçekleri gör ki yolunu çiz..harbiden al git bebeğini..naslı geçer bu ömür beaa..:Saruboceq: