- 3 Şubat 2018
- 25.877
- 111.344
- 598
- Konu Sahibi Gidiyorumm
Adam görevde canını dişine takip can derdinde, milletin derdine bak. Allah'im yarabbim. Sizde esinizi böyle ithamlardan korumayi öğrenin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telafi edebilirsin Sanirim eşin gelecek. BEbek de dogmus.Sonrasında herşey yoluna girer
Zaten yapmaz dedim ama aylarca uzak olup bide lohusa psikolojisi girince malumAdam görevde canını dişine takip can derdinde, milletin derdine bak. Allah'im yarabbim. Sizde esinizi böyle ithamlardan korumayi öğrenin.
Öncelikle eşiniz görevi gereği uzaktaysa bu böyledir. Ayrıca aldatmak ahlaki bir sorundur yani ahlaki değerleri yeterince sağlam olmayan herkes aldatabilir. Benim eşim de asker o da göreve gidiyor ama bennhic şüphe duymadım . Eşim beni çok seviyor asla aldatmaz diyenlerden değilim . Eşim çok ahlaklı beni sevmese bile aldatmaz diyorum.Merhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyoSizce benden soğur mu uzaktayız diye
Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Bizde ayrı kaldık eşimin gidişinden bir gün sonra hamile olduğunu öğrendim erken doğum yüzünden eşimi anca görebildimMerhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyoSizce benden soğur mu uzaktayız diye
Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
İnşallah eskisi
Zaten yapmaz dedim ama aylarca uzak olup bide lohusa psikolojisi girince malum
Benim de eşim polis. Yatılı eğitime gittiği zaman 5 ay ayrı kaldık. Tam o sırada kafayı üşütmemek için açmıştım hatta burada üyeliğimi. Evde sesini duyardım sanki, özlemekten delirecek gibiydim, her an bir yerden çıkacak gibi geliyordu. Hatta burada bizzat şahit olan arkadaşlarım var 1.70 boyumla 5 ay yemeden içmeden kesilip 45 kiloya kadar düştüm. 1 ay daha gelmeseydi öbür tarafa gidecek gibiydimEğitim yatılı olmasına rağmen kaçıp yanına gidesim geliyordu. Siz nasıl 8 aydır ayrı durabiliyorsunuz? Zorunlu bir sebep mi var? Yoksa eğer aldatmayı geçin ayrı durabilmeniz çok daha tuhaf
![]()
Gidebiliyorsanız eşinizin yanına gidin. Bilemedim yani bana uzun bi süre gibi geldi. Ben özlerdim, dayanamadım heralde. Birde bana zorunlu ayrılıklar dışında, bu kadar uzun süre olan ayrılıklar fazla, abartı geliyor. Zorunluluğunuz yoksa hemen gidin derim. İnsan evini, yurdunu bilmeli, sadece eşiniz değil, sizde soğursunuz ev ortamından, adapte olmak zor olur. Zaten 8 ay çok uzun tekrar bi düzen oturtmanız bilee zor olur.
Bence otur dua et biraz zeval gelmesin diye