Kocamla 8 Aydır Birbirimizden Uzaktayız

Telafi edebilirsin Sanirim eşin gelecek. BEbek de dogmus.Sonrasında herşey yoluna girer

İnşallah eskisi
Adam görevde canını dişine takip can derdinde, milletin derdine bak. Allah'im yarabbim. Sizde esinizi böyle ithamlardan korumayi öğrenin.
Zaten yapmaz dedim ama aylarca uzak olup bide lohusa psikolojisi girince malum

Gidebiliyorsanız eşinizin yanına gidin. Bilemedim yani bana uzun bi süre gibi geldi. Ben özlerdim, dayanamadım heralde. Birde bana zorunlu ayrılıklar dışında, bu kadar uzun süre olan ayrılıklar fazla, abartı geliyor. Zorunluluğunuz yoksa hemen gidin derim. İnsan evini, yurdunu bilmeli, sadece eşiniz değil, sizde soğursunuz ev ortamından, adapte olmak zor olur. Zaten 8 ay çok uzun tekrar bi düzen oturtmanız bilee zor olur.

Allah sabır versin Benimde ailemde polis ve muvazzaf askerler var.. bu akrabalarımı 13 yaşında tanıyabildim.. Tayinci oldukları ve tehlikeli görevlerde oldukları için çoğu zaman görüşemedik bile.. En kısa zamanda kavusursunuz inşallah ve daha merkezi bir ile atanır ve bidaha ayrilmazsiniz insallah

Doğuda ve sıkıntılı bir yerde aldatacak kişi var mı 🤔

Hakkinizi helal edin bu ulke icin esinizden uzak yasiyorsunuz. Esinizde bebegine hasret kalmistir. Lohusalikta insanin aklina neler gelmezki. Esinizin gunahini alip gelecek guzel gunleri zehir etmeyin

Merhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyo :KK43: Sizce benden soğur mu uzaktayız diye😳 Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Öncelikle eşiniz görevi gereği uzaktaysa bu böyledir. Ayrıca aldatmak ahlaki bir sorundur yani ahlaki değerleri yeterince sağlam olmayan herkes aldatabilir. Benim eşim de asker o da göreve gidiyor ama bennhic şüphe duymadım . Eşim beni çok seviyor asla aldatmaz diyenlerden değilim . Eşim çok ahlaklı beni sevmese bile aldatmaz diyorum.

Merhabalar kısaca özetliyim. Eşim asker doğuda görevde. 2. Bebeğimiz oldu 1 ay önce. Ben doğum için ailemin yanına geldim. Hamilelik doğum derken 8 aydır sadece 1 kez görüşebildik. Beni sevdiğini biliyorum ama etraftan erkeği boş bırakma, şeytana uyar vb seyler duyuyorum. Bi yanım yapmaz diyo bi yanım yaparsa diyo :KK43: Sizce benden soğur mu uzaktayız diye😳 Yoksa aldatcak olan her zaman aldatır mı? Puff lohusalık üstüne bide insanlardan bunları duymak yordu beni..
Bizde ayrı kaldık eşimin gidişinden bir gün sonra hamile olduğunu öğrendim erken doğum yüzünden eşimi anca görebildim
Ama şöyle bir durum vardi eşimin yanında olamayacagim bir durumdaydık arkadaşları ile beraber kalıyorlardı
Eğer eşim eve gelebilseydi tabiki gitmezdim o yüzden biraz abartmışsınız 8 ay az bir süre degil erkek bırakılmaz demiyorum aldatan her türlü aldatr o başka mesele ama bu kadar uzun kalinmamalı mecburi durumlar disinda

Kuzu senin eşin doğuya sınıra göreve gidiyor..denizci askerler Bodrum'a,Marmaris 'e ,Arnavutluga ,Kıbrıs'a göreve gidiyorlar.Onlarin eşleri ne yapsın 😊 Lütfen milletin senin canını sikmasina izin verme.Kendini toparlamaya çalış ,bebeginin resmini,videosunu hergun eşine gönder ...bu günlerin dilerim biran önce geçer

İnşallah eskisi

Zaten yapmaz dedim ama aylarca uzak olup bide lohusa psikolojisi girince malum

Etrafınızda boş boş konuşan insanları susturun. "Adam orda görev başında, siz onun hakkında konuştuklarınizi duysa acaba ne kadar üzülür" diye utandırın onları. Öyle konuşup lohusa olan bir kadının canını sıkanlarin Allah korkusu olmadığına da inanıyorum. Insan destek verir.moral verir. Benim bir arkadaşım da çok görevlere gitmek zorunda. Eşi iki çocuğunu çoğu zaman tek başına büyütür. Ama adama ailesi için canını verir. Cok üzülüyorum. Hem sizin hen eşiniz için ne kadar zordur ayri kalmak. Milletde fesatlık peşinde. Hic üzülmeyin. Insanlar kötü.

Benim de eşim polis. Yatılı eğitime gittiği zaman 5 ay ayrı kaldık. Tam o sırada kafayı üşütmemek için açmıştım hatta burada üyeliğimi. Evde sesini duyardım sanki, özlemekten delirecek gibiydim, her an bir yerden çıkacak gibi geliyordu. Hatta burada bizzat şahit olan arkadaşlarım var 1.70 boyumla 5 ay yemeden içmeden kesilip 45 kiloya kadar düştüm. 1 ay daha gelmeseydi öbür tarafa gidecek gibiydim:ruh: Eğitim yatılı olmasına rağmen kaçıp yanına gidesim geliyordu. Siz nasıl 8 aydır ayrı durabiliyorsunuz? Zorunlu bir sebep mi var? Yoksa eğer aldatmayı geçin ayrı durabilmeniz çok daha tuhaf 🤔

Yapan adam hergun ayni yataga bas koydugu esine de yapar mesele yapip yapmamasi degil.Sizin imkaniniz varsa esinizi yanlis birakmamaniz sizi ve cocugunuzu ozlemezmi size ihtiyaci olmazmi.Siz onu ozlemez misiniz bunlar olsun derdiniz yoksa herkes soyleyecek bi sey bulur

Adam caniyla mi uğraşsın kadinla mi ? Bosuna kendini uzmemelisin. Orda Cani tehlikede farkindamisin?

Benim de eşim polis. Yatılı eğitime gittiği zaman 5 ay ayrı kaldık. Tam o sırada kafayı üşütmemek için açmıştım hatta burada üyeliğimi. Evde sesini duyardım sanki, özlemekten delirecek gibiydim, her an bir yerden çıkacak gibi geliyordu. Hatta burada bizzat şahit olan arkadaşlarım var 1.70 boyumla 5 ay yemeden içmeden kesilip 45 kiloya kadar düştüm. 1 ay daha gelmeseydi öbür tarafa gidecek gibiydim:ruh: Eğitim yatılı olmasına rağmen kaçıp yanına gidesim geliyordu. Siz nasıl 8 aydır ayrı durabiliyorsunuz? Zorunlu bir sebep mi var? Yoksa eğer aldatmayı geçin ayrı durabilmeniz çok daha tuhaf 🤔

Bir iki aylığına gelmiştim geri dönecektim doğum yaklaşınca geri gelicektim o arada eşimi göreve gönderdiler gidemedim kendisi de ilk fırsatta izin kullandı geldi. Tabi doğum yaklaşınca burda kaldım mecburen.

Gidebiliyorsanız eşinizin yanına gidin. Bilemedim yani bana uzun bi süre gibi geldi. Ben özlerdim, dayanamadım heralde. Birde bana zorunlu ayrılıklar dışında, bu kadar uzun süre olan ayrılıklar fazla, abartı geliyor. Zorunluluğunuz yoksa hemen gidin derim. İnsan evini, yurdunu bilmeli, sadece eşiniz değil, sizde soğursunuz ev ortamından, adapte olmak zor olur. Zaten 8 ay çok uzun tekrar bi düzen oturtmanız bilee zor olur.

Ben 1 gün bile ayrı kalmaya dayanamazdım mecbur kalınca uzak kalınıyo istemesek de

Siz öncelikle size bu tür lafları söyleyenlerden uzak durun. Lohusa bir kadına bunlar söylenir mi? Ne kadar acımasız insanlar. İçinizi ferah tutun. Eşiniz sizi seviyor ve aldatmaz.

Back
X