- 14 Ekim 2015
- 3.852
- 14.693
- 208
- Konu Sahibi Akdenizinkizi
-
Şu an keşke kocam 5 cm daha kısa boylu ve sünepe olsaydı diye dua ediyorum120 oluyo ben hesapladım
8 saati mi baz alıyoz, yani normal uyuma süresini mi Puxhu?
15er dakikada bir desek saatte 4.
Ara vermediler desek; 8x4 =32 ediyor.
Doğru sonuç bence 32. A şıkkı 32.
O travmayla ben parayi napiyim
Yanlıs nefes almadan olandan hesaplıcaksın nefes alınca 32
Kocanla sevisirsin gelincede bize sayi bildirimi yaparsin, fena mi :)Bu konu yüzünden banlanırsam çok içerleyecem
Ne yaparım ben kksız onca gün
Sevişmeli bir konu yüzünden
Bana neden kötü davraniyorsunuzÇok seviyor sünepe damadını yazmıştınız ama dün
Konumundaki ilk mesajınız da anneni, icin
Her napmıs bilmemde insanda derman kalmaz be yorgunluktn tobe tobe :)Anlatsin hatrim kalcak yoksa:) zabbaha gadan yapmanin formulu nedir? Ne yemisler ne icmisler? Anlatsinda herkes nasiplensin:)))
Ha tamam pi'yi 5 alarak hesaplicaktık doğru diyorsun.
Yanlıs nefes almadan olandan hesaplıcaksın nefes alınca 32
Kocamı uyandırdım saat biraz geç oldu ama kronometreyi filanda açtım sabaha size net sayı veririm kızlarHa tamam pi'yi 5 alarak hesaplicaktık doğru diyorsun.
Valla ben bana kötülük yapanlara bile iyilik yapan bı insanım,size bir garezim yok.hatta çok mutlu olun sevinirim de cidden bak ama siz dalga geciyorsunuz bizimleBana neden kötü davraniyorsunuz
Genelde erkekler atar bole sabaha kdr filan.. bu sefer bu atio... sabaha kdr uyumayi kastedio zaarHer napmıs bilmemde insanda derman kalmaz be yorgunluktn tobe tobe :)
Teşekkür bahane. Nasıl seviştiğiyle hava atan altın günü teyzesi gibi gelmiş bize sabaha kadar diyorBEn önceki konuda size yardımcı olan birini görmedim teşekkür etmişsiniz...
Konunuz kapanmış zaten o kadar ağır lafınızı duysa eşiniz neler hisseder düşündünüz mü sünepe nedir ya.eşinizi sevmedğiniz için çok kolay kalp kırmışsınız.
Konu sacma oldu kabul ediyorum ama kocamla baristim cok mutluyim sevmese zaten barişmazdineyse ben yatıyorum yarın ki skorlarıda paylaşmayı unutma. malum yarın pazar vakit bol
Belki de uçuşan pireleri saymıştır bilemeyiz orası bize sırGenelde erkekler atar bole sabaha kdr filan.. bu sefer bu atio... sabaha kdr uyumayi kastedio zaar
Konu sacma oldu kabul ediyorum ama kocamla baristim cok mutluyim sevmese zaten barişmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?