- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Evet basliktanda anlasilacagi gibi...cok hemde cok sevdik birbirimizi.toz pembe 6ay gibi bi sure gecen nisanlilik ve ardindan izdivacimiz.esim evlendigimiz ilk bir sene elbebek gulbebek prensesler gibi hissettirdi bana kendimi.nasil diyim hep bir suprizler hep bir mutlu etmek icin ortam olusturma.arabaya atlayip sanayiye bile gitse beni goturmeler...yani herkes gipta ederdi mutluluguma evliligime boylesine asik kocama...tam bir ornek cifttik biz.zaman zuhur gecti.coluga cocuga karistik.dahada kenetlenmemiz gerekirken biz ve iliskimiz tepe taklak olduk.hani esimin ne hissettigini cozemiyorumya ama ben o hatiralarla ve cocuklarimdan dolayi surdurmeye basladim evliligimi.cunku nasil anlatayim dayagi kufuru kahvesi kumari ickisi yok cok sukur ama bi nevi esaret yasiyorum sanki bu evde.hani karin tokluguna yasamak varya iste oyle bisey.yeni evliyken banyodan cikinca o uzun saclarimi tarayip kurutan adam(ozel oldu affiniza siginarak yaziyorum) simdi dustan sonra kullandigim kurutma makinesinin yaktigi cereyani bile hesap etti.gun geldi alacagim pedin hesabini etti.beni fellik fellik gezdiren yanindan ayirmayan adam artik benimle bi yere gitmeye gocunur olmus.ihtiyaclarimi evlenmeden onceki ailem karsilar olmus.ilk cocuguma hamileyim dusunun sanki on tane cocuk dogurmusum esimede boyle bir hevessiz heyecansiz tavirlar.dusununki hastane cikisi puseti besigini bile almaya tenezzul etmeyen bi adam olmus.simdi cocuklar buyudu anne sutu verirken cocuk gece uyanirda bunuda uyandirir diye iki yil ayri yatmalar filan....daha neler neler...yinede okadar heveslerimden isteklerimden hayatimdan sevdiklerimden feragat ettim bu evlilik icin ama olmuyor.anlamda veremiyorum aslinda esimin bu davranislarina.guzel hanim hanimcik elim is tutan bana bagirsa yinede merhametimi esimden eairgemeyen biriyim.neden yurumuyor ne istiyor bu adam benden anlamiyorum.ne ayrilmaya yanasiyor ne bir olumlu davranis.surekli laf sokan keyifsiz sinirli tiripli bi halde.demem o ki biz ne ara bu hale geldik.daha dogrusu esim.ben artik bi anlam yukleyemiyorum idrak edemiyorum.anlattiklarimdan yola cikarak benim esim ne istiyor?