Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sana özel mesaj atıcaktım ama sanırım gizlilik ayarın varmış ğer açarsan seninle bişey konuşmak istiyorumsuan esim 27 yasında 14 yasında baslamış görüntüsüne bakarsanız hayatta yapmaz diyebilecegimiz biri ama ne yazıkki yapıyor bu arada ben çalışmıyorum ama muhasebeciyim eşim çalıştırmıyodu beni çalışabilme imkanım var yani
cnm sana özel mesaj atıcaktım ama sanırım gizlilik ayarın varmış ğer açarsan seninle bişey konuşmak istiyorum
Yorumlarinida okudum da Uyusturucu kullaniyor, dayak atiyor suçlu kocan degilde kaynanan sankiMerhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
bence dava açmanız yerinde olur. baro avukat verecektir size.Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
kızımın öz babasıbence dava açmanız yerinde olur. baro avukat verecektir size.
hem öz babası değil kızınızın hem de katlanıyorsunuz.
benim fikrim böyle arkadaşım.
Uyuşturucu var dayak var = EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM.Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
acilennn kurtul herseyden önce sen INSANSIN!seviyomuyum bagımlılıkmı bende bilmiyorum ama bende artık kurtulmak istiyorum
Asıl sorunun sizde olduğunu düşünüyorum nitekim eşiniz hem madde bağımlısı hem şiddete başvuruyor yetmiyor bir de kaynana muhabbetiniz var ve hala eşimi çok seviyorum diyorsunuz zaman kaybetmeden bir psikolojik terapi almalısınızMerhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
öz mü.kızımın öz babası
işte bende tam bu ikilemlerdeyim onun etkisiyle bana olmadık sebeplerden vuruyor sonrada sinir krizi geçirip nasıl dövdüm diye agıt yakıyor benden hemen özür diliyor bende hep affediyorumbi nebze kabul edilebilir herşey yardımcı olun destek olun derim ama sizi sevdiğinden emin görünüyorsunuz. Peki bi insan sevdiği kadına nasıl vurabilir? kendinden daha güçsüz biri karşısındaki onu geçtim karısı, çocuğunun annesi..