kocamla buyuk sorunlarimmm

dun gece uyuya kalmışım kusura bakmayın ondan yazmamısım

suan esim 27 yasında 14 yasında baslamış görüntüsüne bakarsanız hayatta yapmaz diyebilecegimiz biri ama ne yazıkki yapıyor bu arada ben çalışmıyorum ama muhasebeciyim eşim çalıştırmıyodu beni çalışabilme imkanım var yani

suan esim 27 yasında 14 yasında baslamış görüntüsüne bakarsanız hayatta yapmaz diyebilecegimiz biri ama ne yazıkki yapıyor bu arada ben çalışmıyorum ama muhasebeciyim eşim çalıştırmıyodu beni çalışabilme imkanım var yani
cnm sana özel mesaj atıcaktım ama sanırım gizlilik ayarın varmış ğer açarsan seninle bişey konuşmak istiyorum

Evliligin surmesi icin tek bir sebep goremedim.uyusturucu,siddet,kaynana eziyeti..daha ne olsun..

Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
Yorumlarinida okudum da Uyusturucu kullaniyor, dayak atiyor suçlu kocan degilde kaynanan sanki :KK57: Seviyosunuz birbirinizi de hayat size oynuyor vsvsvs Allah askina ya kendine gel lutfen sen sevmiyosun kocan sende bagimlilik yapmis bence acilen kurtulllll!!!

dogrusu öyle hiç bir sebep yok çok saçma sapan bir hayat yaşadım bu neya

seviyomuyum bagımlılıkmı bende bilmiyorum ama bende artık kurtulmak istiyorum

Merhaba herkese iyi geceler ben araniza yeni geldim yorumlariniza çok ihtiyacim var ben şuan eşimden ayriyim tam 4 gündür 5 yildir evliyim eşim uyuşturucu kullanıyor kaynanamin evinde yasiyorum kocam eve ya geliyor ya gelmiyor 4 yasindada kizim var kaynanamda bana iyi davranmiyor o erkek diyip her tartismamizin arasına giriyor şiddeti sorarsanız uyuşturucu yoksa dayak var ama yinede eşimi çok seviyorum vazgecemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama lütfen yardimci olun bana
bence dava açmanız yerinde olur. baro avukat verecektir size.
hem öz babası değil kızınızın hem de katlanıyorsunuz.
benim fikrim böyle arkadaşım.

Uyuşturucu var dayak var = EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM.

Pess!!

bi nebze kabul edilebilir herşey yardımcı olun destek olun derim ama sizi sevdiğinden emin görünüyorsunuz. Peki bi insan sevdiği kadına nasıl vurabilir? kendinden daha güçsüz biri karşısındaki onu geçtim karısı, çocuğunun annesi..

Asıl sorunun sizde olduğunu düşünüyorum nitekim eşiniz hem madde bağımlısı hem şiddete başvuruyor yetmiyor bir de kaynana muhabbetiniz var ve hala eşimi çok seviyorum diyorsunuz zaman kaybetmeden bir psikolojik terapi almalısınız :KK12:

aileside destek verse kurtulabilir aslında ama onlar vermiyolar gerçekten içmediği zaman bıraktıgı dönemlerde çok iyiydi ama ailesi umursamıyor babası dedesı hepsi içmiş hepside 30 lu yaşlarda ölmüş o yuzden normal geliyor onlara

Bizden yardim istiyorsun ama , Dayak yiyorum Kocami seviyorum diyorsun , eee sen bile erkektir sozunu kabullenmissin aslinda ne demek dayak yiyorum seviyorum ya ..
Kucuk bir cocuga bir ikikez kizsan cocuk bile tavir alir insana karsi ..

Ustelik senin bir kizin var uyusturucu ve siddetli ortamda buyumeside hic saglikli degil ..
Kaynanan seni kizinla ancak tehtit eder , baskada bisey yapamaz ..
Hepsi laf...
Madem ailen destekcin , madem meslegin var daha neyi bekliyosun ..
Bosan boyle bir adamdan ..

çok çaba sarf ettim butun imkanlarımı zorladım dayanabildiğim kadar dayandım hep düzelir umuduyla bekledim evlenirken çok severek evlendik aileler istemdi ama karşı durduk çok mucadeleyle evlendik açıkçası çok zor geliyo şuan ayrılık yaklasık 1 haftadır görmüyorum böyle int. de falan vakit geçiriyorum teselli olmaya çalışyorum buraya yazma amacı sadece dertleşmek

peki bişey sorucam benim psikolojik tedavi görmüş olmam velayet almama engel olurmu lütfen bilgidi olan paylaşsın alırız diyor onlar ama

bi nebze kabul edilebilir herşey yardımcı olun destek olun derim ama sizi sevdiğinden emin görünüyorsunuz. Peki bi insan sevdiği kadına nasıl vurabilir? kendinden daha güçsüz biri karşısındaki onu geçtim karısı, çocuğunun annesi..
işte bende tam bu ikilemlerdeyim onun etkisiyle bana olmadık sebeplerden vuruyor sonrada sinir krizi geçirip nasıl dövdüm diye agıt yakıyor benden hemen özür diliyor bende hep affediyorum

Back
X