Ben bakmaya baslayayim ve fikirleriniz içinde çok tesekkur ediyorum hepinize...ilaclarin ismini al ne ile ilgili oldugunu bulursun internetten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bakmaya baslayayim ve fikirleriniz içinde çok tesekkur ediyorum hepinize...ilaclarin ismini al ne ile ilgili oldugunu bulursun internetten
Kimse malim eksi demez aileler genelde aman genc aman evlenince duzelir aman sorumluluk alir toparlar aman biktim gecinsizliginden bir evlensinde rahat edeyim diye bakarAilesinede kiziyorum madem böyleydi neden sebep oldularki
bağımlılık yapan ilaçlar mı, iyi araştır.Ben bakmaya baslayayim ve fikirleriniz içinde çok tesekkur ediyorum hepinize...
Kv soyledigimde biz ondan ne çektik sen bilmiyosun dedi. o an jeton düstü. simdide ben cekiyorum dedim. keske soyleseymisler huyunu en azindan bile bile evlenmis olsaydim ben suclu olurdum eyvallah.Kimse malim eksi demez aileler genelde aman genc aman evlenince duzelir aman sorumluluk alir toparlar aman biktim gecinsizliginden bir evlensinde rahat edeyim diye bakar
Kimse benim cocugum cok asabi gecimsiz sikintili demez diyemez evlat sonucta diyebilen cok azdir
İlac icme konusu sinir bozucu onu bir arastir sen ne iciyor isimlerini al
O beni biraz rahatsiz etti bagimliligimi var diye degilse tedavi gorur destek alir toparlar Toparlamazsada sen hasta olmadan basinin caresine bakarsin
Isim vermek yasakmi bilmiyorum ama 2 3 tanesine baktim simdibağımlılık yapan ilaçlar mı, iyi araştır.
muhtemelen bağımlı ve evde terör estiriyordu. evlenince düzelir veya karısı uğraşsın zihniyetinin kurbanı sen olmuşsun sanırım.Kv soyledigimde biz ondan ne çektik sen bilmiyosun dedi. o an jeton düstü. simdide ben cekiyorum dedim. keske soyleseymisler huyunu en azindan bile bile evlenmis olsaydim ben suclu olurdum eyvallah.
özelden yaz istersenIsim vermek yasakmi bilmiyorum ama 2 3 tanesine baktim simdi
Mrb benim sorunum şu belki özel ama dusunmekten kafayi yiycem artik bana akil verin nolur aydinlatin. 21 yasindayim 1 senelik evliyim.. esimle nişanliyken cok iyi anlasiyorduk hiçbir sorunumuz yoktu ya da cicim aylarindaydik. evlendikten sonra cok degisti. çok agresif en ufak birseyde hemen bagirip cagiriyor. ( kv anlattigimsa evlenmeden oncede boyle oldugunu söyledi.)yani ortada sorun yokken kavga ediyoruz hakli her zaman ben oluyorum.. kavga esnasinda sinirli biri olmama ragmen hep ben alttan aliyorum. hatta ne zaman kavga etsek eşim akli basina gelince tamam sen hakliydin diyor. yani bana hak veriyor. bi daha olmayacak diyor ve tekrar yine ayni seyler bagir cagir. belirli bir sorunumuz yok. 3 gun iyiysek 5 gün kotüyüz niye böyle oluyor anlamiyorum... anlasamiyoruz tam anlamiyla ne yapmam gerektigini bilmiyorum aileme soylemek zorunda kaldim sonunda icime ata ata kendimi hasta ettim resmen.. kv lerede söyledim. bi daha kavga edersek kaldiramam. oyle siniri varki yeri gelir defol git der bana. kapiya yoneldigimdede koymaz. tam anlamiyla dengesiz. siz tecrubeli insanlarsan yardim istiyorum herkes mi bu sürecten gecti? evlilikte bu her zaman olur mu? yoksa bizmi anormaliz? bosanmayi bile dusundum kac kez ama dile getirmedim hic. ama bakiyorum ki kavga ediyoruz barisiyoruz 3 5 gün sonra yine ayni. ha beni dövmüyor ickisi kumari arkadas ortami yok evden ise isten eve.. fakat psikolojik siddet uyguluyor yani sinirlendiginde kolumdan tutup firlatiyor yada bagirip cagiriyor. hayir kizdiracak biseyde yapmiyorum yapsam sorunumu çozerim ama yok... bi hatam varsa soyle diyorum yok. Aldattigini kesinlikle dusunmuyorum. Cunku is saatleri disinda asla biyere gitmez kv ugrar 10 dk eve gelir hemen. üstelik beni sevdigini biliyorum ve hissediyorum. napicam ben? bu arada eşim 25 yasinda.
Ailesi bizi karistirmayin kendiniz çozun diyor. kendimiz cozemiyoruz nereye kadar size belli etmeyelim diyorum . çeki duzen versin kendine diyorum annesi ögut veriyor ama yine ayni. kafasina takacagi sey kredi yada is stresi baska bisey gelmiyor aklima..psikolojik bir rahatsızlığı olabilir.sizinle hiçişey paylaşmıyor ki.çok anormal bir durum.hareketleri iş stresinden fazlası gibi sanki..bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama mutlaka aileleri devreye sokun sizin çözeceğiniz bişey değilki.çözememişsiniz zaten..
Receteden okursan az cok anlarsin zatenIsim vermek yasakmi bilmiyorum ama 2 3 tanesine baktim simdi
Cogunun kutusunu atmis sadece iç ambalaji var.Receteden okursan az cok anlarsin zaten
Google a isimlerini yaz her ilacin prospektusu cikiyor uretici firmasina goreCogunun kutusunu atmis sadece iç ambalaji var.
bile bile baskasinin evladini nasil yakiyorlar senin evladin kiymetliyse baskasininda kiymetliKv soyledigimde biz ondan ne çektik sen bilmiyosun dedi. o an jeton düstü. simdide ben cekiyorum dedim. keske soyleseymisler huyunu en azindan bile bile evlenmis olsaydim ben suclu olurdum eyvallah.
Surekli kullandiklarina baktim zararli seyler degiller ya bogaz enfeksiyonu ya agri kesici tarzinda seyler 1 kutu daha var suan onlara bakiyorum.Google a isimlerini yaz her ilacin prospektusu cikiyor uretici firmasina gore
İlginc niye atmis ki ecz olsa insan zaman zaman bakma ihtiyaci duyuyor agri kesicide bile gunluk kaca kadar aliniyordu yada alerji yapiyormuydu vs diye
Belkide vardır ben bilmiyorumdur tabi sizde haklisiniz mesela x le baslayip x le biten bi ilac örnegin. biseye bagimliligi varsa bu zamana kadar aklima gelmedi ama...Bence çok sağlıklı bi yöntem değil. Ben bi ara bambaşka bişey için diğer bir hastalık için kullanılan bi ilacı kullanmıştım yan etkisinden ötürü. Şimdi baksanız kötü bişey çıksa belki de başka bi etkisi için başka hastalıklarda da kullanılıyordur. Bu suçlamak için iyi bi yöntem değil bence.
Araştırmaya çok gerek yok yani o kadar ilaç alacak bir hastalığı olsa bilirdiniz zaten.
Surekli kullandiklarina baktim zararli seyler degiller ya bogaz enfeksiyonu ya agri kesici tarzinda seyler 1 kutu daha var suan onlara bakiyorum.
Belkide vardır ben bilmiyorumdur tabi sizde haklisiniz mesela x le baslayip x le biten bi ilac örnegin. ama aklima gelmedi degil ya biseye bagimliligi varsa bu zamana kadar aklima gelmedi ama...