aha konu hortlamış
mesajı bir daha okuyunca dikkatimi çekti de
sizin kocanıza doktor değil yanındaki sekreter marketin sahibi değil marketteki kasiyer pastaneci değil pastanedeki garson dükkan sahibi değil dükkandaki tezgahtar asılmış
konu sahibinin istediği olmuş,kafadan uydurma yazdığı bilinçlendirici! yazısıyla yeterince ilgi çekip,bloğunun reklamını yapmış.bizim kızlar da kişinin gerçek olduğunu sanıp yazdıkça yazmışlar.bu insan evladının kaçıncı yazısı bu,ben yazmaya bıktım,siz anlamamaya bıkmadınız.
Hayır kadın kendini anlatmıyor, kıskanç, kocasıyla her konuşan konuşmak zorunda olan kadınları kendi kocasına asılıyor sanan kadınlara yazılmış bu yazı. Onlara gönderme yapıyor yani, ironi..
ben dışarıdaki kadına değil yanımdaki adama bakarım.
eğer adam gibi adamsa karşısındaki adriana lima olsa bile adam kör kesilir.
bundan ötesini de bilmem.
başka kadınlara hep laf atamaktansa biraz da erkek kendini bilecek.
hep derim bakmayan görmezzzzzzzz
Kizlar gulmekten oldum yaaaa :))) yapmayin olur ole seyler benim kocamada bakiyorlar ama bakin ogvmek gibi olmasin esim manken gibi herif :)) kara kas kara goz oyy gurban olim :) ama napalim goz bu :))) ama bu bayan bayaaaa bi takmis ya bos ver baksinlar esin bakmiyorsa tinlama
Bunu yazan arkadaşın kocası Brad Pitt heralde
Veya o öyle zannediyor[/QUOT
ay süpersin hiç sorma ya ayrıc aben kaıdnalrın öyle yaptığınıda pek görmedim iğrenç bir şey ya hangi kadın düşürür kendini bu kadar. yani ben cidden brad pitt olsada flört etmem heled eyanında kadın varsa iğrenç bi durum .