Kocamla Flört Eden Kadınlar

yorumunuz takdire şayan :)

konu sahibinin istediği olmuş,kafadan uydurma yazdığı bilinçlendirici! yazısıyla yeterince ilgi çekip,bloğunun reklamını yapmış.bizim kızlar da kişinin gerçek olduğunu sanıp yazdıkça yazmışlar.bu insan evladının kaçıncı yazısı bu,ben yazmaya bıktım,siz anlamamaya bıkmadınız.

Hayır kadın kendini anlatmıyor, kıskanç, kocasıyla her konuşan konuşmak zorunda olan kadınları kendi kocasına asılıyor sanan kadınlara yazılmış bu yazı. Onlara gönderme yapıyor yani, ironi..

ben dışarıdaki kadına değil yanımdaki adama bakarım.
eğer adam gibi adamsa karşısındaki adriana lima olsa bile adam kör kesilir.
bundan ötesini de bilmem.

başka kadınlara hep laf atamaktansa biraz da erkek kendini bilecek.
hep derim bakmayan görmezzzzzzzz

Kizlar gulmekten oldum yaaaa :))) yapmayin olur ole seyler benim kocamada bakiyorlar ama bakin ogvmek gibi olmasin esim manken gibi herif :)) kara kas kara goz oyy gurban olim :) ama napalim goz bu :))) ama bu bayan bayaaaa bi takmis ya bos ver baksinlar esin bakmiyorsa tinlama

Bence kocanızı evden dışarı çıkarmayın.Kadınlar kadının düşmanı kaparlar elinizden kocasız kalırsınız sonra

Hem zaten çok da yakışıklıymış anlattığınıza göre kocanız yazık olur sonra

Size ciddi olarak tavsiyem psikologa gidin.Paranoya belirtileri gösteriyorsunuz.

Abartılı bir yazı olmuş..

Neredeyse yazı sahibinin kocasına sokağa adım attığı gibi önüne hangi kadın çıkarsa çıksın asılıyor imajı verilmiş.

Böyle erkeği iş yerinde de rahat bırakmazlar o zaman..

Yazı sahibine Allah kolaylık versin ne diyim..
Bu kadar insanüstü bir kocaya sahip olduğu için şanslı mı şanssız mı anlamadım ben..

ee sey acabası sız çok mu abartıyosunuz gece gece ben mı öle dusunuyorum bılemedım yaa takılmayın bu kadar dunyada sadece sızın esınız yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…