A arasnehir Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2016 2 0 1 34 16 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi arasnehir #1 Merhaba 5 aylık evliyim kocam bana hiç yaklaşmiyor sadece öpüyor ben ona yaklastigimda da hep Bir bahane uyduruyor ne yapmam gerekiyor sizce
Merhaba 5 aylık evliyim kocam bana hiç yaklaşmiyor sadece öpüyor ben ona yaklastigimda da hep Bir bahane uyduruyor ne yapmam gerekiyor sizce
tomvejerry Love is.. <3 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 6.828 4.295 373 17 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi arasnehir #2 Hic mi cinsellige ilgisi yok? Bu konuda bir saglik sorunu olmadigindan emin olun. Belki hormonel birseydir. Eger herseyi normalse ve buna ragmen size yaklasmiyorsa aklima kotu ihtimallerden baska bisey gelmiyor.
Hic mi cinsellige ilgisi yok? Bu konuda bir saglik sorunu olmadigindan emin olun. Belki hormonel birseydir. Eger herseyi normalse ve buna ragmen size yaklasmiyorsa aklima kotu ihtimallerden baska bisey gelmiyor.
A arasnehir Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2016 2 0 1 34 21 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi arasnehir #3 Evet yok maalesef doktora gidip tahlil yaptırdık ama sonuç yok