Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kv le birlikte yaşıyorum kocamla bi tek odamızda ve balkonumuzda hoş vakit geçirebiliyoruz.ona romantik bi ortam nasıl yaratbilirim lütfen yardımcı olunnnn...
ewt çok anlayışlıdrlar
ne konuşcamki onlarla :)
kayınvalidenleri bir geceliğine bir yerlere gönderip romantik bir akşam yemeği olabilir
odanızda kırmızı atak örtüleri ve yatağa kahvaltı yemek olabilir
bir arkadaşınızın evini ayarlayıp süpriz parti olabilir çok var![]()
onları bi yere gönderme şansmz yok malsf çnkü kaynpdrmde çalışıyo başka gideblcekleri yer yokanck odamda bişiler yapabilirm bide balkonda .. balkonumz kapalı ama
öncelikle seni iki nedenden dolayı takdir ediyorum:) 1.si kayınvalıde yada annesı babası ıle yasayan kadınlardan oldugun ıcın..bılmıyorum ama hıc yasıyamıyacagım bır hayat oldugu ıcın ve bence cok zor bı hayat olupbasardıgın ıcın..ıkıncısı.de kocanla romantık gunler gecırıp ustune daha ne yapabılırım ne katabılırım dıye dusundugun ıcın cunku ben 7 aylık bır kız bebegı ıle su anda bu durumlara ne yazıkkı cok uzagım ve ozledım ogunlerı...:)
soruna gelınce degısık bıseyler ne yapabılırım deseydın bıseyler soylıyebılırdım ancak ıs romantık bır gece için ne yapabılırım dediğin için sen zaten yapıcaklarını yapmıssın derim..
Eğer böyle bir imkanın varsa ucuzundan bir otel ayarlayıp ondan önce odayı tutup eşyalarını yerleştir, o gün eşini dışarı çıkar otelin önünden geçerken bir anda onu otelin kapısından içeri sok :) ben böyle bir sürpriz yaptım ve emin ol unutulmayacak bir sürpriz :))
malesef öyle bi şansım yok cnm eşim çalışıyo izin gibi bi şansı yok
canım benim seni okadariyi anlıyorum ki bi ara benim de eşimin işlerinden dolayı kayınvalidelerle oturma durumum oldu 3 ay sürse de o bana yıllar gibi geldi benimkiler de anlayışlıydı ama kendi evin gibi olmuyor tabiki şimdi çok şükür evimdeyim 3 karış yatıp 5 karış kalkıyorum bizimki dublex ti üst kat bize aitti ama yine de olmuyordu senin se 1 oda nediyim aslında biraz da onların düşünmesi lazım hiç olmazsa ayda 1 gün bi yakınlarına gezmeye gitsinler kalamıyolarsa bile geç gelsinler anaaaam çok zor be çok......
onları bi yere gönderme şansmz yok malsf çnkü kaynpdrmde çalışıyo başka gideblcekleri yer yokanck odamda bişiler yapabilirm bide balkonda .. balkonumz kapalı ama