kocamla nasıl romantik zaman geçirebilirm ? acil yardım lütfennn....

masalz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
227
5
16
35
Karabük
kv le birlikte yaşıyorum kocamla bi tek odamızda ve balkonumuzda hoş vakit geçirebiliyoruz.ona romantik bi ortam nasıl yaratbilirim lütfen yardımcı olunnnn...

kv le birlikte yaşıyorum kocamla bi tek odamızda ve balkonumuzda hoş vakit geçirebiliyoruz.ona romantik bi ortam nasıl yaratbilirim lütfen yardımcı olunnnn...

Eşinizle başbaşa kalma şansınız hiç yoksa biraz zor olabilir..kayınvalideniz anlayışlı biri midir ?

biz balkonda oturup ds hoş vakit geçirebiliyoruz ama artık ona farklı sürprizler yapmak heyecan katmak istiyorum değişik fikir istiyorm ltfen yardmcı olunnn??:5::5::5::5::5:

ne konuşcamki onlarla :)

biraz sizi başbaşa bırakıp gidebilcekleri bir yerler yok mu:) yani biraz evde yalnız kalsanız..birlikte film izlemek,güzel bir müzik eşliğinde hoş bir akşam yemeği,mumlar dans,ambiyans yaratmak için yalnız olmak gerekir:) çok romantik biri değilim anlamışsındır herhalde aklıma en fazla bu geliyo tatlııım gelirse yazcam söz:)

kayınvalidenleri bir geceliğine bir yerlere gönderip romantik bir akşam yemeği olabilir

odanızda kırmızı atak örtüleri ve yatağa kahvaltı yemek olabilir

bir arkadaşınızın evini ayarlayıp süpriz parti olabilir çok var :D

kayınvalidenleri bir geceliğine bir yerlere gönderip romantik bir akşam yemeği olabilir

odanızda kırmızı atak örtüleri ve yatağa kahvaltı yemek olabilir

bir arkadaşınızın evini ayarlayıp süpriz parti olabilir çok var :D

Bende yasiyorum senin gibi evden.gitsinler soyle esine:) haftsonlari yalniz biraksinlar sizi.. Güzel bir yemek kapıdan.girince mumlari yakmis ol mumlar yatak odasına kadar gitsin:) sevdiği geceliği giy:) ooo düşününce neler çıkar

onları bi yere gönderme şansmz yok malsf çnkü kaynpdrmde çalışıyo başka gideblcekleri yer yok :( anck odamda bişiler yapabilirm bide balkonda .. balkonumz kapalı ama

onları bi yere gönderme şansmz yok malsf çnkü kaynpdrmde çalışıyo başka gideblcekleri yer yok :( anck odamda bişiler yapabilirm bide balkonda .. balkonumz kapalı ama

Canım biyere gitmiyolarsa yatak odasinda mumla romantik bir ortam sagla icki kullaniyorsa cerez filan al ayri yemek balkonda yiyebilir misiniz ki. Yiyebilirseniz masayi oraya hazirlarsin. Calisiyorsan.bir.aksamlik ucuz bir otelde rezerve yap butun ic geceliklerini al git. Odada yemek yerseniz vs

merak ettim şu senin meşhurrrr balkonu dilinden düşürmemişsin :)

oraya masa kur orada romantik mumlu bir yemek yiyin

odanıza bir bilgisayar ya da tv alıp romantik filmler izleyin

yatakta kahvaltı yapın

ya da onu bir yere tatile götürün

iç çamaşırı alın

ve bir an önce kendi evinize çıkın yahu kaynana evinde romantizm de bir yere kadar olur

Bana ait bi tek oralar var napıyım övmeyipde :) :) :) :) bu söylediklerinizin hepsini ben fazlasıyla yaptım zaten :):)

öncelikle seni iki nedenden dolayı takdir ediyorum:) 1.si kayınvalıde yada annesı babası ıle yasayan kadınlardan oldugun ıcın..bılmıyorum ama hıc yasıyamıyacagım bır hayat oldugu ıcın ve bence cok zor bı hayat olupbasardıgın ıcın..ıkıncısı.de kocanla romantık gunler gecırıp ustune daha ne yapabılırım ne katabılırım dıye dusundugun ıcın cunku ben 7 aylık bır kız bebegı ıle su anda bu durumlara ne yazıkkı cok uzagım ve ozledım ogunlerı...:)
soruna gelınce degısık bıseyler ne yapabılırım deseydın bıseyler soylıyebılırdım ancak ıs romantık bır gece için ne yapabılırım dediğin için sen zaten yapıcaklarını yapmıssın derim..

Eğer böyle bir imkanın varsa ucuzundan bir otel ayarlayıp ondan önce odayı tutup eşyalarını yerleştir, o gün eşini dışarı çıkar otelin önünden geçerken bir anda onu otelin kapısından içeri sok :) ben böyle bir sürpriz yaptım ve emin ol unutulmayacak bir sürpriz :))

öncelikle seni iki nedenden dolayı takdir ediyorum:) 1.si kayınvalıde yada annesı babası ıle yasayan kadınlardan oldugun ıcın..bılmıyorum ama hıc yasıyamıyacagım bır hayat oldugu ıcın ve bence cok zor bı hayat olupbasardıgın ıcın..ıkıncısı.de kocanla romantık gunler gecırıp ustune daha ne yapabılırım ne katabılırım dıye dusundugun ıcın cunku ben 7 aylık bır kız bebegı ıle su anda bu durumlara ne yazıkkı cok uzagım ve ozledım ogunlerı...:)
soruna gelınce degısık bıseyler ne yapabılırım deseydın bıseyler soylıyebılırdım ancak ıs romantık bır gece için ne yapabılırım dediğin için sen zaten yapıcaklarını yapmıssın derim..

evet cnm kayınvalide ile yaşamak o kadr çok zorki ne kadar iyi gibi görünselerde bazen çok büyük problemler çıkıyo heleki eşinde anne babacıysa işin çok zor oluyo kendini savunmak yerine susup oturuyosun bide üzerine özür diliyosun ben onunla ilgili hayaller kurarken o bu hayallerin içine anne babasını da sokuyo ben diyorumki kpss ye gir çekip gidelim başka bi şehire die onun verdiği cvp annemi babamıda alıp gidelim oysaki onların burda bi düzeni var kynpdrm çalşıyo işi var evi kiraya verip çekip gitmeyi düşünüyolar ne anlamı kaldıki gitmemizin yoruldum artık onun için hiçbişey yapmıycam çünkü hep ben süprizler yapıyorum ben bişiler için uğraşıyorum boşuna

Eğer böyle bir imkanın varsa ucuzundan bir otel ayarlayıp ondan önce odayı tutup eşyalarını yerleştir, o gün eşini dışarı çıkar otelin önünden geçerken bir anda onu otelin kapısından içeri sok :) ben böyle bir sürpriz yaptım ve emin ol unutulmayacak bir sürpriz :))

malesef öyle bi şansım yok cnm eşim çalışıyo izin gibi bi şansı yok

malesef öyle bi şansım yok cnm eşim çalışıyo izin gibi bi şansı yok

canım benim seni okadariyi anlıyorum ki bi ara benim de eşimin işlerinden dolayı kayınvalidelerle oturma durumum oldu 3 ay sürse de o bana yıllar gibi geldi benimkiler de anlayışlıydı ama kendi evin gibi olmuyor tabiki şimdi çok şükür evimdeyim 3 karış yatıp 5 karış kalkıyorum bizimki dublex ti üst kat bize aitti ama yine de olmuyordu senin se 1 oda nediyim aslında biraz da onların düşünmesi lazım hiç olmazsa ayda 1 gün bi yakınlarına gezmeye gitsinler kalamıyolarsa bile geç gelsinler anaaaam çok zor be çok......

canım benim seni okadariyi anlıyorum ki bi ara benim de eşimin işlerinden dolayı kayınvalidelerle oturma durumum oldu 3 ay sürse de o bana yıllar gibi geldi benimkiler de anlayışlıydı ama kendi evin gibi olmuyor tabiki şimdi çok şükür evimdeyim 3 karış yatıp 5 karış kalkıyorum bizimki dublex ti üst kat bize aitti ama yine de olmuyordu senin se 1 oda nediyim aslında biraz da onların düşünmesi lazım hiç olmazsa ayda 1 gün bi yakınlarına gezmeye gitsinler kalamıyolarsa bile geç gelsinler anaaaam çok zor be çok......

hakikaten olmuyo bi evin içinde bi yere giderken danış bi konu olsun danış haberleri olmadan bişey yapamıyoruz aynı evde olduğumuz için eve arkadaşmızı akrabamızı çağıramıyoruz benm babam bile çekine çekine geliyo baba gel diyemiyorum önüne bişey koyarken onlar demeden koyamıyorum herkes ister kendi evi kendi mutfağı olsun eşim işe gidiyo erken akşam geç saatte geliyo

vallaaa en güzeli mum arkadaşım :) birde gecelik .. erkek için romantiklik budur haberin olsun ;);) ama gecelik farklı olucak düz elbise gibi değil .. merak uyandıran bişi işte sen anlıosundur mutlaka canım . bilgin vardr ... kolay bu işler ;) :1:

Back
X