kocamla nasıl romantik zaman geçirebilirm ? acil yardım lütfennn....

Konu kadın hastalıkları bölümünden ilişliker,duygular ve hayatın içinden e taşındı.

bunu biliyorum zten işe yarıyo cnm tşkkr ederm :) ama farklı bişiler yapmak için fikir istiyorummm

bunu biliyorum zten işe yarıyo cnm tşkkr ederm :) ama farklı bişiler yapmak için fikir istiyorummm

canım aperatif seylerden güzel bir masa hazırla cips pasta vs. içecekler.
bir kaç mum biraz gül yapraklarıyla odayı canlandır. Küçük not kağıtlarına güzel notlar yaz ve okumasını sağla :)
tv varsa odanızda güzel bir film olabilir ya da slov bir müzik. balkonunuzdan dilek feneri gönderebilirsiniz vs. kısıtlı alan ve zamanda bunlar geldi aklıma :)

canım aperatif seylerden güzel bir masa hazırla cips pasta vs. içecekler.
bir kaç mum biraz gül yapraklarıyla odayı canlandır. Küçük not kağıtlarına güzel notlar yaz ve okumasını sağla :)
tv varsa odanızda güzel bir film olabilir ya da slov bir müzik. balkonunuzdan dilek feneri gönderebilirsiniz vs. kısıtlı alan ve zamanda bunlar geldi aklıma :)

çok teşekkr ederm cnm sağl peki bana önerebileceğin şarkı varmı güzel duygusalll... :) :) :)

çok teşekkr ederm cnm sağl peki bana önerebileceğin şarkı varmı güzel duygusalll... :) :) :)

Aslında ne tarz müziklerden hoşlandığınızı bilmiyorum ama chiristiana Aguilera-my hurt cok güzeldir.
pc varsa youtube mixden seçtiğiniz parcaya benzer müzikler peş peşe çalacaktır.

Christina Aguilera - Hurt - YouTube

yada düğün dans parcanız olabilir nostalji :)
yada fotograflarınızdan oluşan bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz o da hoş olur :)

Aslında ne tarz müziklerden hoşlandığınızı bilmiyorum ama chiristiana Aguilera-my hurt cok güzeldir.
pc varsa youtube mixden seçtiğiniz parcaya benzer müzikler peş peşe çalacaktır.

Christina Aguilera - Hurt - YouTube

yada düğün dans parcanız olabilir nostalji :)
yada fotograflarınızdan oluşan bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz o da hoş olur :)

bnm ona yapmadığım şey kalmadıki cnm :) o dedklerini fazlasıyla yaptm yabancı müzik sevmiyo :):)

bnm ona yapmadığım şey kalmadıki cnm :) o dedklerini fazlasıyla yaptm yabancı müzik sevmiyo :):)

:) çok romantikmişsiniz sizde :) kıyamam ya insan sevdiğini nasılda mutlu etmek istiyor bravo :)
o zaman biraz sasırtın onu ne bilim eve geldiğinde suratınızı asın gülümsemeyin :) telaşlansın biraz.
konuşmamız lazım odaya gel filan diye mesajlar atın :)

evde başkaları varken romantik ortam yaratmakta zorlanabilirsin. bence akşam yemeği için, romatik ortamlı bir resturantada akşam yemeği yenebilir.

Back
X