- 4 Kasım 2011
- 135
- 235
- 303
- Konu Sahibi asii nuran
Konu sadece cay muhabbeti değil anlaşılan sadece dünden örnek vereyim dediginiz için bunu yaziyorum. Biriken biseyler var çayla çorbayla patlıyor gibi geldi bana. Erkekler ise gidip geliyor hayatlarında değişen bisey yok, herzamanki gibi yemek hazır ev temiz ütü tamam bak boş vakti bile kalıyor ki arkadaşlarıyla vakit geçirebiliyor. Peki ya siz? kadinlar hem ev işleri ile uğraşıyor hem çocuk bakıyor hem ise gidiyor ne kadar kosturdugunuzu görmüyor anlaşılan. Bi işin ucundan tutacağına gece eve hem geç gelip bi de üstüne çayımı doldurmadın diye sitem etmesi acımasızca geldi bana.
Bence bigun de siz iki bira alın biraz dertleşelim senle diyin, eşiniz bunu tercih ettiği için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Sonra nekadar kosturdugunuzu anlatın kafanızın dolu oldugunu, yorgunluğunuzu, ona olan ilginizi, sevginizi bi çay doldurmamakla ölcmemesi gerektiğinden bahsedin yapıcı olarak.
Başta da dediğim gibi bi yerlerde tikanmişsiniz gibi geldi bana umarim en kısa zamanda aranız düzelir.
Sevgiler..
Bence bigun de siz iki bira alın biraz dertleşelim senle diyin, eşiniz bunu tercih ettiği için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Sonra nekadar kosturdugunuzu anlatın kafanızın dolu oldugunu, yorgunluğunuzu, ona olan ilginizi, sevginizi bi çay doldurmamakla ölcmemesi gerektiğinden bahsedin yapıcı olarak.
Başta da dediğim gibi bi yerlerde tikanmişsiniz gibi geldi bana umarim en kısa zamanda aranız düzelir.
Sevgiler..