Kocamla sorunlarım varr ne yapmalıyımm

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
Kocamın bana böyle davranması Çoook zoruma gidiyor. Allah var deyip sabrediyorum

Kocamın bana böyle davranması Çoook zoruma gidiyor. Allah var deyip sabrediyorum

Belli ki sevmiyor yada zor geliyor yada herşeyi benden bekliyo bilemiyorum bi anlasam derdi ne... Ben üstüne çok gidince kızıyor boyle soğuk olmaksa çok hoşuna gidiyor kalbim çok kırık

Başka sorunlar yoksa tek ihtimal kalıyor yani daha bakımlı daha cıvıl cıvıl daha konuşkan davranin onun yaninda bunun için bosanilmaz tabiki şiddet yok alkol yok hergun KV kahri yok bence kendiniz biraz hem iç hem dış olarak değişime gidin bunu gözüne sokar gobi değilde normalmis gibi yapin yapıp yapıp iki gün sonra bundan da Anlamıyorsun demeyin erkekler az öküz oluyorlar zamanla fark eder ama Allah YARDIMCINIZ olsun

Ben hep cıvıl cıvıl ım zaten ama artık sessizleştim kocam çok gulenleri konuşanları sevmez. Ve dışarı hayatı var

Yani arkasını dönmeisni anlarım da en başından beri koltukta ayrı yatması falan ciddi bir mesele.
Mutlaka konuşmuşsunuzdur. Açıklaması nasıl?

Yani arkasını dönmeisni anlarım da en başından beri koltukta ayrı yatması falan ciddi bir mesele.
Mutlaka konuşmuşsunuzdur. Açıklaması nasıl?
Güua yoruluyormuş tamam yorgun olduğunda anlarım kızmam ama goz gore gore uykusu gelir koltuğa doner uyır ama yorgın olduğunda oturda yerde gözleri gider uuır kalır. Bu arada kocamla aramda 10 yaş var o iuan 30 yaşında ve bu zamana kadar tek başına televizyon karşısonda yada eğlence mekanlaronda sabahlamış

Güua yoruluyormuş tamam yorgun olduğunda anlarım kızmam ama goz gore gore uykusu gelir koltuğa doner uyır ama yorgın olduğunda oturda yerde gözleri gider uuır kalır. Bu arada kocamla aramda 10 yaş var o iuan 30 yaşında ve bu zamana kadar tek başına televizyon karşısonda yada eğlence mekanlaronda sabahlamış
sen 20 yaşındasın o zaman. yorgun olması ayrı yatmasını gerektirmez ki?
Başka sorunlarınız var mı?

hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı başladı?

aldatıyor olabilir mi?

Ben hep cıvıl cıvıl ım zaten ama artık sessizleştim kocam çok gulenleri konuşanları sevmez. Ve dışarı hayatı var

Bizde esimle sarilarak uyuyamiyoruz, 5 dk sariliriz sonra sirayla birbirimize sirtinizi doneriz cunku o sirt ustu ben yuz ustu donmeden uyuyamiyoruz fln. Demem o ki belki gercekten rahat edemedigi icin sarilarak uyumak istemiyodur yine de yedigin onunde yemedigi ardinda daha ne istiyon fln tarzinda bir yaklasim hayat arkadasina yapilmaz fikrimce. Somurtarak, konusmadan, birseyler paylasmadan evlilik gecmez, omur gecmez zaten. Beklentilerini ve duygularini anlamasini sagla. Ister konus, ister onu ikna edebilecek birileri ile konus ama seni anlamasini sagla bence.

Birde disari hayati var derken?

Yok evliliğimizin en başından beri koltukta uyur hamile kalana kadar geldim ben yanına yattım hamile kalınca da umursamadım şimdide umursamamya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor. Ben bi yolunu bulup gonlunu hoş ettiğimde biraz umursar ama şimdi bende onu umursamayınca eski sevgililerini araçaya ve tekrar kendince eğlanmeye başladı

Back
X